- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
nerelerdesin canım gerçekten özledik seniKızlaaaarr görüşmyeli nasılsınız? Sizin filizleri görünce kendi çiçeklerimi özledim tohumların üstünü örtüp bıraktım acaba ne haldeler ya
Bu gece rüyamda bebeğim oluyordu emziriyordum sağ göğsümden çok değişikti hayrolsun inşallah :)
Ben yokken sağlıklı yaşam hareketi başlamışben 163 ve 64 kiloyum ben de dün çok gaza gelmiştim akşam. Eve bi gidiyim sporuma başlayacağım bugünden itibaren diyete başlıyorum :)
Ben 2 sene önce spor ve yediklerime dikkat ederek 54 e düşmüştüm hedef 55
Bu arada Sinopa taşınma ihtimali devam ediyor haber bekliyoruz benden bu kadar
ah canım ahhh inşallah gerçekleşir bende çok görürüm öle gerçekten emiziriyor gibi uyanınca göğsüm bile acır o kadar yaniAy Zeynepçim ben de sizi özledim çok
Haber gelse ayyy heyecanla bekliyorumz vallahi çok zor hayırlsı olur inşallah
Hala rüyanın etkisindeyim gerçek gibiydi
cnm bnde yazından hamile sandım kusura bakma üzdüysem seni bnde ilk bebeğimi düşürdüm sonrası sağlıklı geçti hiç üzülme bi daha olur inşallahBebis yok canim vardi ama karnimdayken kalp afişi durduğu için kurtajla alindi.
cnm sende üzülme biliyom çok zor bi durum ama rabbim böyle istemiş napalım inşallah en kısa zmnda sağlıklı haberlerini alırızCanim benimde aynı durum15 gün önce kürtaj oldum bende bebeğim 9 haftalikti çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm senin için
Yok canim zaman geçince alistim. Bide hayirlisi boyleymis. Saolasincnm bnde yazından hamile sandım kusura bakma üzdüysem seni bnde ilk bebeğimi düşürdüm sonrası sağlıklı geçti hiç üzülme bi daha olur inşallah
cnm sende üzülme biliyom çok zor bi durum ama rabbim böyle istemiş napalım inşallah en kısa zmnda sağlıklı haberlerini alırız
Amin canim. Orda birer melek bekliyor bizi . hayirlisiyla inşallah saglikli bir bebegimiz olurDoğum günümdü 13 Şubat. Bebeğim vardı o zaman babası bütün çiçeklerden üçer tane koydurMuştu kocaman bukete. Çok güzel ve anlamlı bi çiçekti. Olduğu Gibi kurusun diye avizeye ters bi şekilde taktik etrafına sarılan bezlerin ucundan. İki hafta sonra odaya girdiğimde sehbanin üzerine düşen tek çiçegi gördüm. Sarı bir lale. Meğer yavrum bırakmış yaşamayı bırakmış onu çok seven annecigini babacığını. İnşallah görüşürüz bi gün yavrularımizla. Bi kerecikte olsa sarılıp kokularını içimize çekeriz. Ben cehenneme gideceksem bile cennetin önünden geçerken rüyamda gördüğüm o minicik pamuk ellerini sallasn bi kere anneciğine
inşallah canım olsada yolsa hepsini ben razıyımzeynep cim cnm arkadaşım tedavi uzunda olsa kısada olsa en güzeli bu yola başlaman
dualarımız seninle üzülme hiç, kafana takma, kafanı sürekli dağıtki süpriz yapsın bebişin rüyalarınız tez zmnda gerçekleşsin
inşallah hmncik hamile kalırsında 1. kilo sırasına sen geç şöyle tombik tombik
bebişin bütün çiçeklerini yolsun dağıtsın şöyle ohhhhhhhh
rabi cnm bizde seni özledik tatlım iyisindir umarım rüyaların bi anlamı vardır elbet inşallah hayırlısı olur senin için
öpüyorum sizi kocaman
Allah yardimcin olsun zeynebimamin inşallah da daha çok zamanımız var yeni başladık bu tedavi öyle kolay kısa süürmüyo bissürü test veriyoz salıda rahim filmi çektiricem
Allah düşmanıma dahi vermesin bu sıkıntıyı zor
amin canım Allah razı olsunAllah yardimcin olsun zeynebim
Rabbim hjerkese bi evlat versin ama acisini göstermesin inşallah Rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin sana da..ben 8 yıllık evliyim bu 4. tüp bebek denemem olacak tedavideyim şuan canım salı yine istanbula gidicez çok zor geçiyor ama sabır yapıcak bişeyimiz yok verende o alanda napalım hayırlısı
Eki Görüntüle 1467228
kalanşolar gittikçe çiçeklerini açıyor
Eki Görüntüle 1467229
difenbahyanın altında böyle yırtık yaprakları var ne yapsam kızlar aldığımda da vardı ama dokunmadım
Eki Görüntüle 1467230
kılıcın da büyüdüğü günleri görürüm inşallah
Eki Görüntüle 1467231
orkidemde iki çiçek hala direniyor :)
Eki Görüntüle 1467232
menekşelerim yerlerinden çok memnun sanırım oraya geçirdikten sonra ufacık yavruları çıkmış :)
Eki Görüntüle 1467233
minik kurdelam büyüdü birazcık
Eki Görüntüle 1467234
lalelerimin çiçeklerini görebilirim inşallah :)
Bu da benim ilk meneksem. Menekşe hakkında bilmem gerekenler neler acaba. Ben kuzey cephedeki pencereye koydum.
Bati tarafa koysam olur o zaman yada güneye koyup gölgeleme yapayim. Saol canimcanım güneş görecek ama az görecek...sabah güneşi gibi.. yada akşam güneşi..
güneş gören bir pencereye kağıtla gölgeleme yapıp koy.. ben öyle yaptım daha da canlandılar :) haftada bir azcık su ver... suyu fazla sevmez..
Amin canim insallahRabbim hjerkese bi evlat versin ama acisini göstermesin inşallah Rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin sana da..
kılıçlar evimin diğer çiçekler hobi bahçeme ait
Eki Görüntüle 1477103 Eki Görüntüle 1477104
Eki Görüntüle 1477104 Eki Görüntüle 1477105 Eki Görüntüle 1477106 Eki Görüntüle 1477107 Eki Görüntüle 1477108
Eki Görüntüle 1477108 Eki Görüntüle 1477111 Eki Görüntüle 1477112 Eki Görüntüle 1477113