Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

nerelerdesin canım gerçekten özledik seni
benim duam tuttu ben diyorum sana neyse canım kocan nerye sen oraya hayırlısı

Ay Zeynepçim ben de sizi özledim çok
Haber gelse ayyy heyecanla bekliyorumz vallahi çok zor hayırlsı olur inşallah
Hala rüyanın etkisindeyim gerçek gibiydi

Ay Zeynepçim ben de sizi özledim çok
Haber gelse ayyy heyecanla bekliyorumz vallahi çok zor hayırlsı olur inşallah
Hala rüyanın etkisindeyim gerçek gibiydi
ah canım ahhh inşallah gerçekleşir bende çok görürüm öle gerçekten emiziriyor gibi uyanınca göğsüm bile acır o kadar yani

Bebis yok canim vardi ama karnimdayken kalp afişi durduğu için kurtajla alindi.
cnm bnde yazından hamile sandım kusura bakma üzdüysem seni bnde ilk bebeğimi düşürdüm sonrası sağlıklı geçti hiç üzülme bi daha olur inşallah
Canim benimde aynı durum 15 gün önce kürtaj oldum bende bebeğim 9 haftalikti çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm senin için
cnm sende üzülme biliyom çok zor bi durum ama rabbim böyle istemiş napalım inşallah en kısa zmnda sağlıklı haberlerini alırız

zeynep cim cnm arkadaşım tedavi uzunda olsa kısada olsa en güzeli bu yola başlaman
dualarımız seninle üzülme hiç, kafana takma, kafanı sürekli dağıtki süpriz yapsın bebişin rüyalarınız tez zmnda gerçekleşsin
inşallah hmncik hamile kalırsında 1. kilo sırasına sen geç şöyle tombik tombik
bebişin bütün çiçeklerini yolsun dağıtsın şöyle ohhhhhhhh
rabi cnm bizde seni özledik tatlım iyisindir umarım rüyaların bi anlamı vardır elbet inşallah hayırlısı olur senin için
öpüyorum sizi kocaman

Yok canim zaman geçince alistim. Bide hayirlisi boyleymis. Saolasin

Amin canim. Orda birer melek bekliyor bizi . hayirlisiyla inşallah saglikli bir bebegimiz olur

inşallah canım olsada yolsa hepsini ben razıyım

çiçeklerin çok güzel kılıç büyür benimde tam 4 saksı büyüdü

Bu da benim ilk meneksem. Menekşe hakkında bilmem gerekenler neler acaba. Ben kuzey cephedeki pencereye koydum.

canım güneş görecek ama az görecek...sabah güneşi gibi.. yada akşam güneşi..
güneş gören bir pencereye kağıtla gölgeleme yapıp koy.. ben öyle yaptım daha da canlandılar :) haftada bir azcık su ver... suyu fazla sevmez..

Bati tarafa koysam olur o zaman yada güneye koyup gölgeleme yapayim. Saol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…