- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.891
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
Sakın cins faklı olabilir .Bahçedekini sadece yaprağını elledim kaşıntıdan ve kızarıklık şişlik iyiki sürüm sürüm sürünmemışim.dr luk olurdum .Dr da artık çok güzel oliyim derken böyle oldu derdim.Zeynep cim hoşgeldin bende özledim herkesi valla doya doya yazmayı burda.
Kimbilir tohumlarımn ne durumda naasılda fideler çıkmıştır ayyyy
ssoğanlarım acaba yeşerdimi...
arapsaçlarım hele onları nasıl merak ediyorum ahh inşallah eve döndüğümde hepsini yemyeşil capcanlı bulurum.
Ayy birde şu aloe vera dediğiniz çiçek hani kremlerde kullanılan aloe veramı. Yani bu bitkiden bir süt filanmı akıyor çok merak ediyorum
Sabah 20 akşam 20 mekik vızzzt diye göbüş gidiyo .Ben kilolu değilem ama 2 çocuk göbek için yeterli.Bende göbekliyim kızlar :) yediğim yiyeceklerin kalorilerine göre besleniyorm iki buçuk haftadır iki buçuk kilo verdim. Squat yapıyorum. Biraz küçüldü göbek ve yanlar ama mekik şart işte, onu sevmiyorum hiç
maşallah pdrcim çok yapmışın helal olsun cnm yaptığın şu hareket ayaktayken çömelme oluyo dimiGünde 1300 u geçmemeye çalıştım :) biraz yüksek :)
grapcım bnde varım kuzum yaa ztn kaç aydır diyetteyim ekmek hamur pilav makarna kaç aydır azıma sürmüyom 20 kilo verdim arada şok diyetler olmazsa olmazım tabi şimdi kilo vermem durduKızlaaar Günaydın ayyy göbek konusunda bende aynıyım valla nilaya sonuna kadar katılıyorum hadi bir zayıflama etkinliği başlatalım ben varım. Ayroca çikolata pilav makarna vs yemeyi keserek ve günde 80 mekik çekerek bende güzel kilo vermiştim kısa zaman önce. Bu ara azıttım. Hemen an itibariyle ben gaza geldim kızlar yine başlıyorum sağlıklı hayat felsefeme
benim sezeryan göbeği lacicimSabah 20 akşam 20 mekik vızzzt diye göbüş gidiyo .Ben kilolu değilem ama 2 çocuk göbek için yeterli.
ben varım cnm sonuna kadar varım ama adresi açamadım nedenseBen bu gruptayim, isterseniz sizde buyurun :) yada sadece çiçek kızlar için yeni konu olsun :)Eki Görüntüle 1475624
Ya iste kilom yok ama göbek var erirmi ki yadaha ne 58sen ben 160 boy 67 kilo
bence senin kilon yok
nİlaycım kalori de günlük 1300u geçmemeye çalışıyorum. Squatta da bir aylık bi program var ona başladım. Bugün 115 yapıcam yavaş yavaş artıyor. Dediğin comelme hareketi. Yapanlar genelde memnun kalmış. Bakalım bende nasıl olacak :) bende boy 165 kilo 61 şu an. Diyetle iki buçuk verdim. Yani kalori hesabıylamaşallah pdrcim çok yapmışın helal olsun cnm yaptığın şu hareket ayaktayken çömelme oluyo dimi
grapcım bnde varım kuzum yaa ztn kaç aydır diyetteyim ekmek hamur pilav makarna kaç aydır azıma sürmüyom 20 kilo verdim arada şok diyetler olmazsa olmazım tabi şimdi kilo vermem durdu
artık midem küçüldü çok yiyemiyom sorun spor yapmakta bnm kızım çok hareketli arkasından koşturuyom çok yoruluyom betüşte öyledir eminim tam hareket merak zmnları
ben şu an 76 kiloyum kızlar sizde ne alem kilolar
Maşallah sen zaten zayifsin. Boyun da var yani ne gerek var kilo vermeneMi
nİlaycım kalori de günlük 1300u geçmemeye çalışıyorum. Squatta da bir aylık bi program var ona başladım. Bugün 115 yapıcam yavaş yavaş artıyor. Dediğin comelme hareketi. Yapanlar genelde memnun kalmış. Bakalım bende nasıl olacak :) bende boy 165 kilo 61 şu an. Diyetle iki buçuk verdim. Yani kalori hesabıyla
Bel ve göbek bölgesinde fazlaligim var. 40 bedenler bile Dar gelmeye başlamıştı. 42 ye 44 e doğru gitmiyim diye tutayım ucunu dedimMaşallah sen zaten zayifsin. Boyun da var yani ne gerek var kilo vermene
Teşekkür ederim canim. Bende mekik çekmeye basliycam yarından itibaren. Yemeye düşkünlüğüm yok zaten ama bi ara bitter çikolata bağımlısı olmuştum öyle kilo aldım yata yata yediğim icin hareket lazım bana . Ekmek yeme alışkanlığım yok. Ama bazı akşamlar kek pasta börek çok kacio onu kesme. Gerekiyor.. inşallah hep beraber zayiflarizNazifecim öncelikle 1 yılınız hayırlı uğurlu olsun inşallah. Nice uzun yıllar birlikte yaşayın...
Kızlar bende 1.65 boy. 67 yada 68 kiloyum. Benimde göbek, bel ve göğüs bölümünde kilolarım. Yani üst beden alt tarafa göre 1-1-2 beden büyük. Onu orantılamam lazım.
Birde doğumdan sonra kendimi çok bıraktım ama artık ilk önce kendime bakım yapıp değer vermem lazım. Eşim bişey demiyor ama bence o da fazlasıyla farkında bu paspal halimin...
değişim hareketi başlasınnnnnnnnn......
kalori diyeti süper kızlar bencede uygulayabiliriz ama orda yağ k.hidrat ve protein dengesini iyi ayarlayalım.
birde spor olmadan olmuyor bence
NAZİFECİM yıldönümünüz kutlu olsun menekşe çok hassastır direk güneş ışığı olmayan cam önüne koymalısınKizkar aslında kilim asiri degil ama gobegim bayaa var. 162 boya 58 kiloyum . normalde 52 ile 54 arasi degisiyordum. Hamile kaldigimda full yatmak gerekti 4 kilo ani olarak aldim. O da tamamen göbek olarak geldi.
tmm cnm doğru anlamışım hareketi de senin kilon maşallah yawwwwww neyin varkiMi
nİlaycım kalori de günlük 1300u geçmemeye çalışıyorum. Squatta da bir aylık bi program var ona başladım. Bugün 115 yapıcam yavaş yavaş artıyor. Dediğin comelme hareketi. Yapanlar genelde memnun kalmış. Bakalım bende nasıl olacak :) bende boy 165 kilo 61 şu an. Diyetle iki buçuk verdim. Yani kalori hesabıyla
Canim zayıf olmak güzel olmak için yeterli değil inan ki. Şekil çok önemli, çok var balık etli olup çok güzel olan, ve yine çok var zayıf ama sarkik ve şekilsiz vücudu olan. Ama burada hep beraber hem sağlık hem güzellik ve tabi hemde moral için beraber paylaşımlarda bulunabiliriz :)NAZİFECİM yıldönümünüz kutlu olsun menekşe çok hassastır direk güneş ışığı olmayan cam önüne koymalısın
bu arada bebeşmi var
tmm cnm doğru anlamışım hareketi de senin kilon maşallah yawwwwww neyin varki
birde bana bakın elebaşı bnm 76rekor bnde yani
neyse kalori hesabı kafama yattı valla
yasemin sende iyisin be kuzum zeynocum 2. sensin galiba ama yinede iyisiniz yawwwwwwwww