Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

Sakın cins faklı olabilir .Bahçedekini sadece yaprağını elledim kaşıntıdan ve kızarıklık şişlik iyiki sürüm sürüm sürünmemışim.dr luk olurdum .Dr da artık çok güzel oliyim derken böyle oldu derdim.

Sabah 20 akşam 20 mekik vızzzt diye göbüş gidiyo .Ben kilolu değilem ama 2 çocuk göbek için yeterli.

Günde 1300 u geçmemeye çalıştım :) biraz yüksek :)
maşallah pdrcim çok yapmışın helal olsun cnm yaptığın şu hareket ayaktayken çömelme oluyo dimi
grapcım bnde varım kuzum yaa ztn kaç aydır diyetteyim ekmek hamur pilav makarna kaç aydır azıma sürmüyom 20 kilo verdim arada şok diyetler olmazsa olmazım tabi şimdi kilo vermem durdu
artık midem küçüldü çok yiyemiyom sorun spor yapmakta bnm kızım çok hareketli arkasından koşturuyom çok yoruluyom betüşte öyledir eminim tam hareket merak zmnları
ben şu an 76 kiloyum kızlar sizde ne alem kilolar

Mi
nİlaycım kalori de günlük 1300u geçmemeye çalışıyorum. Squatta da bir aylık bi program var ona başladım. Bugün 115 yapıcam yavaş yavaş artıyor. Dediğin comelme hareketi. Yapanlar genelde memnun kalmış. Bakalım bende nasıl olacak :) bende boy 165 kilo 61 şu an. Diyetle iki buçuk verdim. Yani kalori hesabıyla

Maşallah sen zaten zayifsin. Boyun da var yani ne gerek var kilo vermene

Nazifecim öncelikle 1 yılınız hayırlı uğurlu olsun inşallah. Nice uzun yıllar birlikte yaşayın...

Kızlar bende 1.65 boy. 67 yada 68 kiloyum. Benimde göbek, bel ve göğüs bölümünde kilolarım. Yani üst beden alt tarafa göre 1-1-2 beden büyük. Onu orantılamam lazım.
Birde doğumdan sonra kendimi çok bıraktım ama artık ilk önce kendime bakım yapıp değer vermem lazım. Eşim bişey demiyor ama bence o da fazlasıyla farkında bu paspal halimin...
değişim hareketi başlasınnnnnnnnn......
kalori diyeti süper kızlar bencede uygulayabiliriz ama orda yağ k.hidrat ve protein dengesini iyi ayarlayalım.
birde spor olmadan olmuyor bence

Teşekkür ederim canim. Bende mekik çekmeye basliycam yarından itibaren. Yemeye düşkünlüğüm yok zaten ama bi ara bitter çikolata bağımlısı olmuştum öyle kilo aldım yata yata yediğim icin hareket lazım bana . Ekmek yeme alışkanlığım yok. Ama bazı akşamlar kek pasta börek çok kacio onu kesme. Gerekiyor.. inşallah hep beraber zayiflariz

Kizkar aslında kilim asiri degil ama gobegim bayaa var. 162 boya 58 kiloyum . normalde 52 ile 54 arasi degisiyordum. Hamile kaldigimda full yatmak gerekti 4 kilo ani olarak aldim. O da tamamen göbek olarak geldi.
NAZİFECİM yıldönümünüz kutlu olsun menekşe çok hassastır direk güneş ışığı olmayan cam önüne koymalısın
bu arada bebeşmi var
tmm cnm doğru anlamışım hareketi de senin kilon maşallah yawwwwww neyin varki
birde bana bakın elebaşı bnm 76 rekor bnde yani
neyse kalori hesabı kafama yattı valla
yasemin sende iyisin be kuzum zeynocum 2. sensin galiba ama yinede iyisiniz yawwwwwwwww

Hep beraber şekillenelim inşallah :) kızlar yaprak güzelimi hatırlarsniz belki. Boyu çok uzamisti ve alt yapraklar artık çok güçsüzlesmisti. Graphcımin güzel tavsiyeleri oldu denedim ama düzelmedi. Ne çiçeğimi ne kendimi üzmemeK adına kestik çiçeğimizi şu an üç kardes oldular :) inşallah yine boy atarlar sağlıkli sıhhatli :)

Canim zayıf olmak güzel olmak için yeterli değil inan ki. Şekil çok önemli, çok var balık etli olup çok güzel olan, ve yine çok var zayıf ama sarkik ve şekilsiz vücudu olan. Ama burada hep beraber hem sağlık hem güzellik ve tabi hemde moral için beraber paylaşımlarda bulunabiliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…