Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

Canim zayıf olmak güzel olmak için yeterli değil inan ki. Şekil çok önemli, çok var balık etli olup çok güzel olan, ve yine çok var zayıf ama sarkik ve şekilsiz vücudu olan. Ama burada hep beraber hem sağlık hem güzellik ve tabi hemde moral için beraber paylaşımlarda bulunabiliriz :)
evet kankicimmmm sana katılıyorum bu konuda en iyi örnek bnm doğumdan sonra epey kilom kaldı kıyafetlerim yakışmıyodu her yanım tombik tombikti o dönemler taytlarla gezdim kotlarıma giremiyodum şimdi kot giyiyorum özgüvenim arttı daha hafifledim ben öyle çok zayıf olamıyom balık etliyimdir şimdi 6 veya 7 versem yeter :KK66:
hmn kalori sayımına başlıyorummmmmmm

Hep beraber şekillenelim inşallah :) kızlar yaprak güzelimi hatırlarsniz belki. Boyu çok uzamisti ve alt yapraklar artık çok güçsüzlesmisti. Graphcımin güzel tavsiyeleri oldu denedim ama düzelmedi. Ne çiçeğimi ne kendimi üzmemeK adına kestik çiçeğimizi şu an üç kardes oldular :) inşallah yine boy atarlar sağlıkli sıhhatli :)Eki Görüntüle 1476280 Eki Görüntüle 1476281 Eki Görüntüle 1476283
cnm yaprak güzelin böyle daha iyi olmuş sanki çok arsız bi çiçektir camın önüne bi koysan biide bol güneş alsa inan 1 ayda nasıl boy atar gelişir bnde de var bnmki resmen çoştu yanlardan alıp alıp hediye veriyom çok boy attı

NAZİFECİM yıldönümünüz kutlu olsun menekşe çok hassastır direk güneş ışığı olmayan cam önüne koymalısın
bu arada bebeşmi var :KK66:

tmm cnm doğru anlamışım hareketi de senin kilon maşallah yawwwwww neyin varki
birde bana bakın elebaşı bnm 76 :mad::mad::mad::mad: rekor bnde yani
neyse kalori hesabı kafama yattı valla
yasemin sende iyisin be kuzum zeynocum 2. sensin galiba ama yinede iyisiniz yawwwwwwwww
Bebis yok canim vardi ama karnimdayken kalp afişi durduğu için kurtajla alindi.

Evimiz doğru düzgün güneş almıyor ne yazık ki. Ama bakalım inşallah iyi olacak :)
cnm yaprak güzelin böyle daha iyi olmuş sanki çok arsız bi çiçektir camın önüne bi koysan biide bol güneş alsa inan 1 ayda nasıl boy atar gelişir bnde de var bnmki resmen çoştu yanlardan alıp alıp hediye veriyom çok boy attı

Kızlar papatyalarimda çıkmış. Artık üstünü açtım çünkü zinna çiçeklerim çok boy attı :)
20150401_084633.jpg
20150401_084621.jpg

Kizlaaar benim nikahim düğünden çok önce yapilmisti ve bugün tam 1 yol oldu. Esim de bana menekşe almis. Yarin fotografini atcam inşallah çok mutluyuuumm
mutluluklar dilerim canım
NAZİFECİM yıldönümünüz kutlu olsun menekşe çok hassastır direk güneş ışığı olmayan cam önüne koymalısın
bu arada bebeşmi var :KK66:

tmm cnm doğru anlamışım hareketi de senin kilon maşallah yawwwwww neyin varki
birde bana bakın elebaşı bnm 76 :mad::mad::mad::mad: rekor bnde yani
neyse kalori hesabı kafama yattı valla
yasemin sende iyisin be kuzum zeynocum 2. sensin galiba ama yinede iyisiniz yawwwwwwwww
evet canım 2. benim :mad:
Bebis yok canim vardi ama karnimdayken kalp afişi durduğu için kurtajla alindi.
Allah aratmadan tekrar verir inşallah

Kızlaaaarr görüşmyeli nasılsınız? Sizin filizleri görünce kendi çiçeklerimi özledim tohumların üstünü örtüp bıraktım acaba ne haldeler ya :KK43:
Bu gece rüyamda bebeğim oluyordu emziriyordum sağ göğsümden çok değişikti hayrolsun inşallah :)

Ben yokken sağlıklı yaşam hareketi başlamış :-) ben 163 ve 64 kiloyum :KK43: ben de dün çok gaza gelmiştim akşam. Eve bi gidiyim sporuma başlayacağım :-) bugünden itibaren diyete başlıyorum :)
Ben 2 sene önce spor ve yediklerime dikkat ederek 54 e düşmüştüm hedef 55 :-)

Bu arada Sinopa taşınma ihtimali devam ediyor haber bekliyoruz benden bu kadar :-)

Benimki 11. Hafta içindeydi bir aydan fazla oldu kürtaj olali 13 subatti
Doğum günümdü 13 Şubat. Bebeğim vardı o zaman babası bütün çiçeklerden üçer tane koydurMuştu kocaman bukete. Çok güzel ve anlamlı bi çiçekti. Olduğu Gibi kurusun diye avizeye ters bi şekilde taktik etrafına sarılan bezlerin ucundan. İki hafta sonra odaya girdiğimde sehbanin üzerine düşen tek çiçegi gördüm. Sarı bir lale. Meğer yavrum bırakmış yaşamayı bırakmış onu çok seven annecigini babacığını. İnşallah görüşürüz bi gün yavrularımizla. Bi kerecikte olsa sarılıp kokularını içimize çekeriz. Ben cehenneme gideceksem bile cennetin önünden geçerken rüyamda gördüğüm o minicik pamuk ellerini sallasn bi kere anneciğine :KK61:

Doğum günümdü 13 Şubat. Bebeğim vardı o zaman babası bütün çiçeklerden üçer tane koydurMuştu kocaman bukete. Çok güzel ve anlamlı bi çiçekti. Olduğu Gibi kurusun diye avizeye ters bi şekilde taktik etrafına sarılan bezlerin ucundan. İki hafta sonra odaya girdiğimde sehbanin üzerine düşen tek çiçegi gördüm. Sarı bir lale. Meğer yavrum bırakmış yaşamayı bırakmış onu çok seven annecigini babacığını. İnşallah görüşürüz bi gün yavrularımizla. Bi kerecikte olsa sarılıp kokularını içimize çekeriz. Ben cehenneme gideceksem bile cennetin önünden geçerken rüyamda gördüğüm o minicik pamuk ellerini sallasn bi kere anneciğine :KK61:
canım benim üzülme nolur seni çok iyi anlıyorum hiç çocuğu olmamış onu hiç hissedememiş biri olarak çok iyi anlıyorum
kader napalım Allah daha beterinden korusun
ya kollarına aldıktan sonra Allah alsaydı o zaman inan bana daha kötü olurdu böylesi daha hayırlıymış demekki
“İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci’un”
Türkçe Meali:

“Şüphesiz Biz ALLAH’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır.” Anlamını taşımaktadır.
Bu Ayet Bakara Suresi 156. Ayetinde geçmektedir.

Ayetin Tamamı ise: “onlar ki; kendilerine bir musibet isabet ettiği zaman; ” biz muhakkak ki ALLAH içiniz (ALLAH için yaratıldık) ve muhakkak O’na döneceğiz” derler.”dir.

canım benim üzülme nolur seni çok iyi anlıyorum hiç çocuğu olmamış onu hiç hissedememiş biri olarak çok iyi anlıyorum
ya kollarına aldıktan sonra Allah alsaydı o zaman inan bana daha kötü olurdu böylesi daha hayırlıymış demekki
Türkçe Meali:

“Şüphesiz Biz ALLAH’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır.” Anlamını taşımaktadır.

Ayetin Tamamı ise: “onlar ki; kendilerine bir musibet isabet ettiği zaman; ” biz muhakkak ki ALLAH içiniz (ALLAH için yaratıldık) ve muhakkak O’na döneceğiz” derler.”dir.
İsyan etmiyorum şukrediyorum ama aklıma gelince de özlüyorum. Daha al taze acımiz belki ondandir. Zamanla toparlanicam inşallah. Rabbim herşeyin en iyisini hayırlısını versin hepimizede. Dua edelim birbirimize, olmazları olduran o büyük Yaradandan isteyelim hayırlısını

"
Türkçe Meali:

" bu sefer ol de Rabbim " ne güzel yazmışsn zeynep, inşallah olmuştur, yada biraz daha yaklaşmıştır zamanı. Dualarım seninle Rabiayla benim Rabiamla. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize

"

" bu sefer ol de Rabbim " ne güzel yazmışsn zeynep, inşallah olmuştur, yada biraz daha yaklaşmıştır zamanı. Dualarım seninle Rabiayla benim Rabiamla. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize
ben 8 yıllık evliyim bu 4. tüp bebek denemem olacak tedavideyim şuan canım salı yine istanbula gidicez çok zor geçiyor ama sabır yapıcak bişeyimiz yok verende o alanda napalım hayırlısı

X