- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.636
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
Oo çok güzel tesekkulerEkmeden sula kapalı olunca su kaybetmiyor .
Ooo harika inşallah benimki de buyur.Gazelcim cevabın için çok teşekkür ederim canım arkadaşım. Lacinin dediği gibi bi a4 kağıt gölgemesi dedi valla patladı gitti.herşeye uyuyor:)))
Nazifecim ben tohumları serptikten sonra 1-2 mm kalınlığında incecik örttüm üstünü. Hergün sprey ile sulama yaptım ve tüm gün üzeri naylon ile kapalı kaldı güneş gören biryerde evin içinde. 5 günde fesleğenler filizlendi
Evet kardeşim aloe vera diye almış. Küçüktü bayaa gelistiEn baştaki aloe vera cinsi bişey .Ondan yok bendegüzelmiş .Buna benzer balkonlarda çok buralarda .Güneşte çoşuyolar.
BI A4 gölgelemesi bulduk patladı gitti .
Evet graph cım yaprağınin ucunu kesip yada koparıp oradan akan jel kıvamındaki Özütü kullananları gördüm ellerinde yüzlerinde :))Zeynep cim hoşgeldin bende özledim herkesi valla doya doya yazmayı burda.
Kimbilir tohumlarımn ne durumda naasılda fideler çıkmıştır ayyyy
ssoğanlarım acaba yeşerdimi...
arapsaçlarım hele onları nasıl merak ediyorum ahh inşallah eve döndüğümde hepsini yemyeşil capcanlı bulurum.
Ayy birde şu aloe vera dediğiniz çiçek hani kremlerde kullanılan aloe veramı. Yani bu bitkiden bir süt filanmı akıyor çok merak ediyorum
Kizlae yaa moralim o kadar bozukki anlatamam. Gobegimi nasil eritecem ben yaa cixeklerim de bakimsizlasti iyixe depresyona girmek uzereyim
Bende göbekliyim kızlar :) yediğim yiyeceklerin kalorilerine göre besleniyorm iki buçuk haftadır iki buçuk kilo verdim. Squat yapıyorum. Biraz küçüldü göbek ve yanlar ama mekik şart işte, onu sevmiyorum hiçNazifecim bende ayni durumdayimcozum bulamiyorum
bnde kaç aydır diyetteyim çok güzel kilo verdim göbeğim ve yanlar kolay gitmiyoBende göbekliyim kızlar :) yediğim yiyeceklerin kalorilerine göre besleniyorm iki buçuk haftadır iki buçuk kilo verdim. Squat yapıyorum. Biraz küçüldü göbek ve yanlar ama mekik şart işte, onu sevmiyorum hiç
Yaza gobekle girwcem resmen yaaaNazifecim bende ayni durumdayimcozum bulamiyorum
Günde 1300 u geçmemeye çalıştım :) biraz yüksek :)bnde kaç aydır diyetteyim çok güzel kilo verdim göbeğim ve yanlar kolay gitmiyo
günde ne kadar yaptın cnm
hep beraber diyet ve spormu yapsak ne
Bende pilav ekmek makarna tatlı şekerli şeyleri yemeyi bıraktım. Ama herseyi çok özlüyorum :) nasıl canım istiyor :)Kızlaaar Günaydın ayyy göbek konusunda bende aynıyım valla nilaya sonuna kadar katılıyorum hadi bir zayıflama etkinliği başlatalım ben varım. Ayroca çikolata pilav makarna vs yemeyi keserek ve günde 80 mekik çekerek bende güzel kilo vermiştim kısa zaman önce. Bu ara azıttım. Hemen an itibariyle ben gaza geldim kızlar yine başlıyorum sağlıklı hayat felsefeme
Canim harikasn ya tam destek benden :)Valla brn burdan hrm kemdim yaparak hemde sizi gaza getirerek diyete başlamaya hazırım. Zsyıf kadınlara özenecepimize kendimize hakim olup zayıfşayalım herkes bize özensin. Bizde rahat rahat bady giyelim göbeğimiz içine çökmüş vaziyettte aynalara gülerek bakalım. Ye ye ye nereye kadar yaaaa. Şimdiye kadar yedik ne ololdu. Hep pişman olduk hep aynalara düşman olduk