Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

Sahi lacicim yazın ne oluyor bu çiçeklere

Çok güzelmis çiçeğin :) benim begonyama benziyor biraz ama benimkinin çiçeği yok şu an, bence aydınlık istiyor biraz çünkü güneşli havalarda daha canlı daha keyfi Yerinde oluyor :)

Kızlarrr, özledim yaaaaa betüşüm bi rahat bırakmıyor ki yazamıyorum hemen telefon u alıyor elimden:)
bizde seni özledik kuzumm yaww h bilmemmi bizim cadıda aynı teli alır pc ye saldırır
kıssss aşkolsun senden de kabul etmez olurmuyum tatlım valla kıyamıyom o yüzden dedim tatlım
tohumunu bulmaya çalışıyom inşallah bulurum

fıstıklar nbrsiniz bklım..
bnm çiçeklerde epey gelişme var soğanım patladı fesleğenlerde çoştu biberim bi tanecik tohum vermiş
dikenli çiçeğim solduuuuuu çıkardım saksıdan grapcığımın bana yolladığı saksı malasef oraya ne eksem acep küçük ve dayanıklı olsa iyi olur son olarak pazardan 1 liraya 11 ay aldım bnce çok dayanıklı bunlar sizlere tavsiye edrim çok çabuk büyüyüp hmn çiçek açıyolar dün fidanlığa gittik bayağı fidanlar aldık bahçemize kiraz erik kayısı gibi kendime limon alıyım dedim yoktu çekirdekten ekicem sizler gibi ama aşı yapmak gerekirmiş sorun orda işte
bu hafta bime bakın saksılar hortum ve soğanlı bitkiler ayrıca çiçek tohumları geliyo kaçırmayın derim bnde reklamcı gibi oldum
bugun nihayet mutfak dolap siparişlerini verdik en son sistem istemiştim mekanızmalı ama çok fark diye erteledik klasik sistem olucak napalım fark etmez bnm için kapak rengim ahşap olucak son kararım bu ay sonu hazır olurmuş başlasın temizlik :)))))))

canım çok güzelmiş begonyan.. maşallah ..
bende de var begonya, kayınvalidem güneş almasın ışık alsın yeter demişti... güneşi pek sevmez demişti bende öyle yaptım güneş almayan ışık alan pencereye koymuştum.. ama kaç ay durduğu halde hiç gelişmedi, çiçeklerini döktü gitti..
bende dedim her çiçeğin azcık da olsa güneşe ihtiyacı var.. hani A4 kağıdıyla gölge yaptığım pencerem varya, işte oraya koydum... görmelisin o kadar sevdi ki, tomurcukla doldu.. resngi bile daha canlılaştı...güneşin ısısına ihtiyacı var, ama güneş yapraklarına değmesin.. güneş alan pencereye koy, kağıtla gölgeleme yap.. haftada bir kere sula yeterli.. suyu çok fazla sevmiyor... ama dediğim gbi güneşin ısısına ihtiyacı var, lakin unutma gölgeleme şart..

Kizlar bunlar kardesimin esinin kaktusleri bende boyle buyumuyor bu kaktusler yaa

Eklentiler

• 20150330_125908.jpg
    165,4 KB · Görüntüleme: 76
  • 20150330_125853.jpg
    2,9 MB · Görüntüleme: 72
  • 20150330_125846.jpg
    134 KB · Görüntüleme: 85
  • 20150330_125939.jpg
    134,2 KB · Görüntüleme: 74
  • 20150330_125902.jpg
    109,5 KB · Görüntüleme: 73
  • 20150330_125853.jpg
    2,9 MB · Görüntüleme: 76
Tesekkurlee peki sulama nasil yapilmali
Nazifecim bende ektim. Tohumları tek tek yerlestirdikten sonra üstüne çok ince tabaka toprak attım. püSkürtme uçlu bi şişeye su koyup suladım. Üstüne Streç çekip Petegin yanına koydum. Sabahları açıp tekrar su püskürtuyorum :) üç gün de bu durum da :) ama fesleğenden ve papatyadan ses yok daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…