- 16 Aralık 2014
- 1.101
- 1.066
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
Sahi lacicim yazın ne oluyor bu çiçeklereÇiçekten sonrabüyüyen tomurcuk gibi bir yapı oluşuyor.Gitgide büyüyor.İçinde siyah çok küçük olmayan tohumlar belli oluyor.kendi kendine açılıp dibi ne bile dökülebiliyor ..Kolayca minnak bitki çıkıyor.Sıcağı hiç sevmiyorlar .Aaaah ah sıklrmenleri hep kış olsa çok açıyorlardı .
Arkadaşlar selamlar. Bugün begonya aldım 5 liraya burdan. Anneme dedim alsammı diye bi baktı çiçeği katmerliymiş dedi al al böylesi herzaman bulunmaz dedi.
Ayyy kuşum bide güzel kokuyor inşallah istanbula sağ salim getiririm.
Bu çiçek nasıl ortamları sever kimlerde var bana akıl verin ciciş ler:)Eki Görüntüle 1474689
Hormonal değişikliklerden ötürü menepoza giriyolla.Sahi lacicim yazın ne oluyor bu çiçeklere
bizde seni özledik kuzumm yaww h bilmemmi bizim cadıda aynı teli alır pc ye saldırırKızlarrr, özledim yaaaaa betüşüm bi rahat bırakmıyor ki yazamıyorum hemen telefon u alıyor elimden:)
kıssss aşkolsun senden de kabul etmez olurmuyum tatlım valla kıyamıyom o yüzden dedim tatlımGünaydınnn
Grap buz çiçeği bulmana sevindim :) artık sen gönderirsin nilay'asayıklıyordu buuuz buuuz diye Benden kabul etmedi belki senden eder :)
Rabia çok mu taktın kafayı çiçeklere kıyamam yeni yemek tarifleri falan araştır istersen başka şeylere yönelince unutursun. Sonuçta çiçek sabır işi. Açtıracağız diye beklerken yoruluyoruz :)
ahh cnm bnde çok istiyom orkide amma bakımıdan korkuyomkızlar merhaba çok güzel bir orkide hediye geldi bana yeri güzel aydınlık cam önü direk güneşi alan bir yer ama güneş direk geldiğinde gölge güneş yapıyorum ona bakımı nasıl yapılır bilen var mı tam olarak
Hormonal değişikliklerden ötürü menepoza giriyolla.Nolcak cicim sıcak basması.Bende bi balkan ülkesine göçecem bu sıcaklardan bi gün.
Hep beraber hollandaya mı gidek acaba.ooohh heryer çiçek
Sera olur çiçekçi oluf bahçe olur Allah ne verdiyse.Beni buraya atsınlar tamam artık
Arkadaşlar selamlar. Bugün begonya aldım 5 liraya burdan. Anneme dedim alsammı diye bi baktı çiçeği katmerliymiş dedi al al böylesi herzaman bulunmaz dedi.
Ayyy kuşum bide güzel kokuyor inşallah istanbula sağ salim getiririm.
Bu çiçek nasıl ortamları sever kimlerde var bana akıl verin ciciş ler:)Eki Görüntüle 1474689
Toprağın üstüne ek .poşetle unut gitsin .Kizlar ben geldim. Elimde iki tane paket seklinde feslegen tohumu var nasil ekmem lazim bunlari
Tesekkurlee peki sulama nasil yapilmaliToprağın üstüne ek .poşetle unut gitsin .
Nazifecim bende ektim. Tohumları tek tek yerlestirdikten sonra üstüne çok ince tabaka toprak attım. püSkürtme uçlu bi şişeye su koyup suladım. Üstüne Streç çekip Petegin yanına koydum. Sabahları açıp tekrar su püskürtuyorum :) üç gün de bu durum da :) ama fesleğenden ve papatyadan ses yok daha :)Tesekkurlee peki sulama nasil yapilmali
Tesekkurlee peki sulama nasil yapilmali
Ekmeden sula kapalı olunca su kaybetmiyor .Tesekkurlee peki sulama nasil yapilmali
Senden nbr iyimisin.nasılsınız kıslar
iyiyim canım biraz giremedim misafirler vardıSenden nbr iyimisin.