- 16 Aralık 2014
- 1.101
- 1.066
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
26 yaşındayım ya sen :)Hoşgeldin :) en yeni evli bendim 10 ay ile artık sen oldun :) yaşın kaç?
AaaaFlores kızzz bi kere ben senden daha yeniymişim 8 ay
Hoşgeldin Nazife bol bol çiçek böcek var :) Herşey yoluna girdi mi?Kizlar merhaba ben yokken neler olmus boyle bir haftadir yuksek lisansti okul ogrenciler ev derken internete giremedim. Hepsinden daha kotusu telefonum bozuldu garantiye gonderdim .sizde ne var ne yok...
Ben de 24 yaşındayım :)26 yaşındayım ya sen :)
Yoluna girdi demym de bugun dersten kactim dyim. Yani hafta sonlari konyaya git gel yapmak yoruyor bugun dersten kactim full internette dolasacagim :))) cicek bocek hastasiyim ...Aaaabu konu konuşulduğunda sen gelmemiştin galiba ondan bilmiyorumdur
Hoşgeldin Nazife bol bol çiçek böcek var :) Herşey yoluna girdi mi?
Günaydın kızlar, Rabiacım sen kaç yaşındas en tazemız flores :)
İnsan Yeni Evli ve çalışan olunca neye vakit ayıracagini şaşırıyor :) adaptasyon süreci sanırım :)Buarada bende 22 yasindayim 6 aylik evliyim. cicekleeim 4 aylik. Pek ilgilenemiyorum ama aklim kaliyor hep . Onlarin da boynu bukuk zaten
Gazelcim seni de takip ediyorum, bende seninle aynı gün ehliyete girdim ama bizim direksiyon başlamadı daha. Sonuçların açıklanmasıni bekliyorlar :)
Yoluna girdi demym de bugun dersten kactim dyim. Yani hafta sonlari konyaya git gel yapmak yoruyor bugun dersten kactim full internette dolasacagim :))) cicek bocek hastasiyim ...
Dün mudur yardimcimiza gelen barış çiçeğinden iki yavru aldım, serçe parmağım kadarlar minicikler. Bu minik saksılarà diktim. Kök olarak tek ve kendi boyları kadar kökleri var. Tutması ve solmaması için yapmamam gereken birsey var mı. Dün diktim. Bugün de iyi görünüyorlar. Tutar mı dersiniz, bu minik yavru büyüyüp de kocaman çiçek olur mu :)Eki Görüntüle 1472666
Baktım canım sorulara. Hepsi doğru ama haftaya başlayacaz dediler derse. Bakalım geçeriz inşallah :)ben sorulara baktım netten, 94 alıyorum inşallah canım..
sen bakmadınmı?
bizim direksiyon başlayalı 3 hafta oluyor... nisanın 25'İne almışlar direksiyon sınavını... bir ay daha var...
Seninkinin fotoğrafı var mı. Benim ki çok mu minik oldu. BebeğiM çok küçük bilemedim büyük mü alsaydim :scanım konya mı dedin :)
bende konyalıyım konyada yaşıyorum.. sende mi konyalısın, yada konyada mı görev yapıyorsun nereye gidip geliyorsun??
canım ilk zamanlar hemen büyümesini bekleme.. bende yeni ektim barış çiçeğimi ama yaklaşık 2 ay geçmesine rağmen hala bir cm büyümedi.. şuan köklerini sıkılaştırma toprağı tutma aşamasındalar... acele etme büyürler, ışık alan biryerde dursunlar.. direk güneş ışığı almasın ama yapraklar yanar... suyu da severmiş, ama fazla verme kökü çürür...
benimkide sadece iki yaprak... büyüyeceği günü sabırla bekliyorum inşallah
Karamanliyim canim ama hayatimin en guzel yillarini konyada gecirdim universite yillarimi. simdi de yuksek lisans yapıyorum konyada.canım konya mı dedin :)
bende konyalıyım konyada yaşıyorum.. sende mi konyalısın, yada konyada mı görev yapıyorsun nereye gidip geliyorsun??
canım ilk zamanlar hemen büyümesini bekleme.. bende yeni ektim barış çiçeğimi ama yaklaşık 2 ay geçmesine rağmen hala bir cm büyümedi.. şuan köklerini sıkılaştırma toprağı tutma aşamasındalar... acele etme büyürler, ışık alan biryerde dursunlar.. direk güneş ışığı almasın ama yapraklar yanar... suyu da severmiş, ama fazla verme kökü çürür...
benimkide sadece iki yaprak... büyüyeceği günü sabırla bekliyorum inşallah