- 19 Mayıs 2013
- 690
- 246
- Konu Sahibi graphicdesigner
Sanirsam oyle. 4 yil yurtta kalip alisinca hazirciliga ev is okul zor olduİnsan Yeni Evli ve çalışan olunca neye vakit ayıracagini şaşırıyor :) adaptasyon süreci sanırım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanirsam oyle. 4 yil yurtta kalip alisinca hazirciliga ev is okul zor olduİnsan Yeni Evli ve çalışan olunca neye vakit ayıracagini şaşırıyor :) adaptasyon süreci sanırım :)
Aynen önce yurt sonra anne evi rahatlığı, şimdi iş başa düştü zorculuguSanirsam oyle. 4 yil yurtta kalip alisinca hazirciliga ev is okul zor oldu
Seninkinin fotoğrafı var mı. Benim ki çok mu minik oldu. BebeğiM çok küçük bilemedim büyük mü alsaydim :s
Karamanliyim canim ama hayatimin en guzel yillarini konyada gecirdim universite yillarimi. simdi de yuksek lisans yapıyorum konyada.
bişey olmaz canım, büyük küçük farketmez.. önemli olan tutması.. kökü bi atsa gerisi kolay...ışık almasına itina göster...
Konya.. benim ikinci memleketim hemseri sayiliriz gercektwb
yakınız canım hemşeri sayılırız :)
Evet oyle sayilir.bişey olmaz canım, büyük küçük farketmez.. önemli olan tutması.. kökü bi atsa gerisi kolay...ışık almasına itina göster...
yakınız canım hemşeri sayılırız :)
Evet kimsecikler yok .buralar sessiz sedasız
Abboww konya karaman akraba çok kesin tanırsın .anaaam hiç ipucu vermeyem baarikKaramanliyim canim ama hayatimin en guzel yillarini konyada gecirdim universite yillarimi. simdi de yuksek lisans yapıyorum konyada.
ben yazıyım cvp yazmıyonuzzzzzzz güzeller
acık naz yapıyımmm barimmm
Niye canim. ??Abboww konya karaman akraba çok kesin tanırsın .anaaam hiç ipucu vermeyem baarik
Olmaz bişey tutar.Kizlar yilan kaktusum byaaa cogalmisti buyuk saksiya almistim az once nasil olduysa saksi pencereden dustu kaktusler etrafa sacildi. (( bende hepsini ayri ayri plastik bardaklara diktim. Insallah olmezlee yaa cok seviuordum ben kaktusumu
Çok tanındık.Niye canim. ??