çok teşekkü ederim nevoş inşaallah bu sefer şansım yaver giderEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Bence gider çünkü masan çok şık ve fellah köftesi de var.çok teşekkü ederim nevoş inşaallah bu sefer şansım yaver gider
İnşaallah canımçok teşekkü ederim nevoş inşaallah bu sefer şansım yaver gider
Onun sunumları hep böyle efsaneBence gider çünkü masan çok şık ve fellah köftesi de var.Porlandların, İkea peçetelik ve diğer parçalar çok elit duruyor. Nerden çıktın sen ya öff bir de sen gel.
Ben de bayıldım.Onun sunumları hep böyle efsaneAma hiç 1.olamadı
Belki bu sefer şans ondan yana olurBen de bayıldım.
çok teşekkür ederim hepimizin eline sağlıkCanım çok şık olmuş masanherşey şahane gözüküyor ellerine sağlık başarılar dilerim canım
kek ve poğaça görünmüyor sanırımBence gider çünkü masan çok şık ve fellah köftesi de var.Porlandların, İkea peçetelik ve diğer parçalar çok elit duruyor. Nerden çıktın sen ya öff bir de sen gel.
dua niyetine Ya RabbimBelki bu sefer şans ondan yana olur
Çok şık olmuş sofrası
teşekkür ederim yasmin abla ama bi senin ıslak kek kadar değil onu nasıl çıkardın öyle kalıp gibi maşaallah gözüm kalmadı değilEllerine, emeğine sağlık canım. Yarışmada başarılar diliyorum
Ben ekstraları saydım. Fellah köftesi varken keke poğaçaya pek bakmam zaten.çok teşekkür ederim hepimizin eline sağlık
kek ve poğaça görünmüyor sanırım
ben yaklaşık 4 yıldır buradayım da biraz ara vermiştim ama hiç birinciliğim olmadı
dua niyetine Ya Rabbim
altında da közlenmiş patlıcan biber var isli isliBen ekstraları saydım. Fellah köftesi varken keke poğaçaya pek bakmam zaten.
Sen var ya sen biliyon bu işialtında da közlenmiş patlıcan biber var isli isli
bilmesem buralarda ne işim varSen var ya sen biliyon bu işi
teşekkür ederimEllerine sağlık canım. Masan harika görünüyor. Yarışmada başarılar dilerim
şıklık benim soyadımdırEline sağlık ne kadar da şık ve güzel bir sofra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?