• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Christian_louboutin' in de ameliyat oldu:))

Canım o kadar açıklayıcı bir şekilde ve uzun uzun yazmışsın ki ne kadar teşekkür etsem azdır...Çok sağol.
Benim meme dokum çok az. Ergenlikten beri hemen hemen aynı diyebilirim. (Bu arada 29 yaşındayım şu anda) O nedenle belki kas altı yapmak isteyebilir bana, yazdıklarından öyle tahmin ettim. Göğüs başından yapıldığında izin çok az olduğunu başka biryerden de okumuştum, o kadar sevindim ki senin de çabucak iyileşmene, izinin geçmesine...Gözün aydın tekrar...
Benim göğüs ucum fena diil ama çevresi yok,etrafında kahverengi halka yok yani...Belki o yüzden uygun olmayabilir.
Şimdi resmine bakıcam canım, gerçekten çok ama çok teşekkür ederim!
Şu an giyindim hazırlandım Naci Çelik'e ilk görüşmeye gidiyorum, heyecan var :)

Görüşmen nasıl geçti canım bi karar verebildin mi ? Kesi izinin resmini özelden atmak istedim bsşaramadım:(

Merhaba kızlar ,
Bugun saat 9.30 da başlayan ameliyatımdan 10.30 da çıktım. 275cc high profil mentor meme başından kas zarı tekniğiyle takıldı. DAha yükseğini kaldırmamış zaten meme dokum biraz olduğu için 275cc bile ağzıma giricek gibi duruyo:)) sargı falan hiçbirşey yok meme başında dikişin olduğu yerde bi bant gibi bişi var direk südyen giydirmişler.ağrım yok denilecek kadar az sadecce kollarımdan gğç almaya çalıştığımda az bi acı oluyor . Bı kadar kolay oldu bitti doğum sancısının onda biri bile değil diyebilirim. Şu an dolaşaniliyorum drenlerim var yarın sabah taburcu olmadan çıkarıcaklarmış. Doktorumdan öyle memnunumki anlatamam bu kadar ağrısız kolay olucapını bilseydim hiç bu kadar stres yapmazdım. Ameliyata girmeden önce anestezi uzmanı ve doktorum baya rahatlattı beni çalışanların güleryüzlü olmaları falan ne bilim çok ilgililer kesinlikle olmak isteyenlere tavsiye ederim. Darısı tüm isteyenlere:))):21:

geçmiş olsun dilerim benim sorum kollarını kaçıncı gün hiç acı çekmeden sanki estetik olmamış gibi kullanabildin?

Doktorum ayrılmış:((( başka bir doktorla görüştüm tamer bey kontrolümüi o yaptı . Deli dolu birisi annemle çok güldük tatlı biri. Birde profosör gelmiş adını unuttum . Herşey yolundaymış bandajlar çıktı kesi yeri pembeydi yok gibi dikişlerim kendiliğinden eriyendendi erimişler. Kendiside çok beğendi sonucu.Yalnız çok zayıfsın bu silikoonu daha güzel taşımak istiyorsan 5-6 kilo al dedi. Sağa sola hala yatmıcakmışım boynum tutuldu yahu. 5 hafta sonra sütyeni çıkartabiliyorum. Ama ben fatih beyi bulucam ondan çok memnundum ayrılmasına çok üzüldüm nereye gittiğini öğrenicem olmazsa oraya kontrollerime gidicem.
Bugün gittiğimizde annemde botoks yaptırdı önümğzdeki ay tamer beye göz kapağı ameliyatı olucak. Elimizi verdik kolumuzu kaptırdık buraya diyorum anneme .

VAYY..Annen neresine botoks yaptırdı canım? Göz kapagı ameliyatı olanları doktoruma gittikçe çok görüyorum.Hatta gördügüm tüm kadınlar göz kapagı ameliyatı olmuştur herhalde diyorum yani :)
Estetik işi böyle işte..Aynen elini verince kolunu kaptırıyorsun ;)

Göz cevresi ,dudak çevresi, alın , bütün yüzü neredeyse :)) sadece botoks yaptırıcaktı doktor göz kapağı ameliyatı olursa çok daha belirgin bir gençleşme olacağını söyledi. 25-30 dk sürüyomuş . Gençleşmeyi duyunca tav oldu :))

Göz cevresi ,dudak çevresi, alın , bütün yüzü neredeyse :)) sadece botoks yaptırıcaktı doktor göz kapağı ameliyatı olursa çok daha belirgin bir gençleşme olacağını söyledi. 25-30 dk sürüyomuş . Gençleşmeyi duyunca tav oldu :))

Maşallah..:nazar: Annene söylede foruma oda üye olsun öncesi sonrası fotoları paylaşsın valla merak edebiliriz yani :34:

Evet,gözkapagı ameliyatı fazla uzun sürmeyen bir ameliyatmış.Sonuç gerçekten düzgün yapılırsa inanılmaz güzel duruyor ve doktorun dedigi gibi gençleştiriyor :16: Neyse bizim o zamanlarımıza daha var,zamanı gelince onuda oluruz :29: :34:

geçmiş olsun dilerim benim sorum kollarını kaçıncı gün hiç acı çekmeden sanki estetik olmamış gibi kullanabildin?

Aslında kas altına konulmadığı sürece kollarını haraket ettirmede hiçbir zaman pek sıkıntı çekmiyorsun. İlk iki gün falan kollarını fazla açmaya çalışırsan bir gerginlik oluyor. Yasak olduğu için haraket ettirmiyorsun . İçerde protezin oynaması ve sürtünmesi kanamaya yol açmasın diye. Şu an tam 1 haftam doldu kollarımı haraket ettirmede sorunum yok artık yasakda değil, ağır birşey taşımak itmek çekmek dışında. Kas altına konulduğunda uzun bir süre haraket ettirmede sıkı tı olabiliyormuş olan arkadaşlar ve doktorumdan duyduğum kadarıyla.

Maşallah..:nazar: Annene söylede foruma oda üye olsun öncesi sonrası fotoları paylaşsın valla merak edebiliriz yani :34:

Evet,gözkapagı ameliyatı fazla uzun sürmeyen bir ameliyatmış.Sonuç gerçekten düzgün yapılırsa inanılmaz güzel duruyor ve doktorun dedigi gibi gençleştiriyor :16: Neyse bizim o zamanlarımıza daha var,zamanı gelince onuda oluruz :29: :34:

Ooo bizim daha çok var yahu :) olunca öncesi sonrası resimlerini paylaşırım tatlım:10: artık YAŞLANMAYA HAYIR adı altında bi başlıkta toplaşırız :23:

Görüşmen nasıl geçti canım bi karar verebildin mi ? Kesi izinin resmini özelden atmak istedim bsşaramadım:(

Selam canım :)
Görüşmem iyi geçti, Naci Bey çok iyi ilgilendi, sorabileceğim bütün soruları daha ben sormadan cevaplandırdı. Not aldırdı.
Hatta ameliyata karar verdim. Daha önce Naci Bey'le ilgili çok övgü okumuştum burdan ve başka internet sitelerinden, kendi web sitesindeki yazılarını okumuş; videolarını izlemiştim.
Bu arada ben göğüslerimin çok büyük olmasını istemiyorum, hatta yanlışlıkla biraz büyük olursa diye ödüm patlıyor :45:
Naci Bey meme dokumun baya olduğunu ve boyun-meme altı arası mesafenin iyi olduğunu söyledi.
Bu yüzden benim için kas zarı altı, yuvarlak protez ile göğüs altından ameliyat yapmak istediğini söyledi.Çok büyük bir protez koymayacağımız için ve kas zarı altı olacağı için çok acı çekmezsin sadece regl dönemindeki gibi göğüs sızlaması olur en fazla, 3 gün sonra da işe dönersin dedi.
Genelde ben ameliyatlarımda çok gerekmedikçe "diren" kullanmıyorum dedi. En çok buna sevindim :)
En büyük korkum ameliyattan sonra hemen iyileşip işe dönememekti çünkü ve dışarıdan belli olmasıydı canım.

Ama açıkçası burdan sizin yazdıklarınızı okudukça kafamda soru işaretleri oluşuyor. Genelde buraya yazanlar çok acı çektiklerini, 1 haftadan önce kollarını kullanamadıklarını söylemişler...
Benim 3. günden sonra işe dönmem gerekiyor. Bu konuda yorumun var mı benim için canım?
Bir de sporcu sütyeni konusunda (dışarıdan belli olmayacak bir model) bana önerebileceğin marka nedir?

Ben şu anda 70 beden destekli sütyeni bile tam dolduramıyorum. Doğum öncesinde 80 rahatlıkla olmasına rağmen...
Çok büyük olmasını istemiyorum. Yine 80 olsun yeter diyorum. Sizce kaç cc protez kullanılmalı?
Naci Bey ameliyattan 2 gün önce fotoğraflarımı çektirip 3 boyutlu olarak bilgisayara aktaracak ve öncelikle bu 3 boyutlu çalışmayı göreceğim.
Püffffffff ahhhhh ahhhhh, çoooooook heyecanlıyım.
Vee muayene öncesi çok korkup utanmıştım,sonra geçti :)

Ben şu anda 70 beden destekli sütyeni bile tam dolduramıyorum. Doğum öncesinde 80 rahatlıkla olmasına rağmen...
Çok büyük olmasını istemiyorum. Yine 80 olsun yeter diyorum. Sizce kaç cc protez kullanılmalı?
Naci Bey ameliyattan 2 gün önce fotoğraflarımı çektirip 3 boyutlu olarak bilgisayara aktaracak ve öncelikle bu 3 boyutlu çalışmayı göreceğim.
Püffffffff ahhhhh ahhhhh, çoooooook heyecanlıyım.
Vee muayene öncesi çok korkup utanmıştım,sonra geçti :)

Canım karar verebilmene çok sevindim hayırlı olsun . Kas zarı altını uygun gördüyse çok bir ağrı olmuyor. Kas altı kesileri çok ağrılı oluyormuş okudukların büyük ihtimalle o yöntemin kullanıldığı arkadaşlardır. Gözünde korkutma kendini benim ameliyat sonrası çok rahat geçti hiçbir ağrım sızım olmadı. Ben ameliyattan sonra hep ayakta geçirdim. Doktorunun dediği doğru sadece bir gerginlik oluyor regl dönemindeki gibi. 3 gün sonra sorunsuz atlatırsan aksi bir durum olmadıkça işe dönebilirsin bence. Şahsen ben işe başlıycak olsaydım 3. Günde başlıyabilecek bir haldeydim. Belki ağrı eşiğin düşüktür ağrında olabilir . Ama dediğim gibi kas zarı altı kullanılacaksa kendimden bildiğim ve olan arkadaşlarıda okuduğum kadarıyla çok sıkıntı olmuyor tatlım.

ne güzel sen 3 günde toparlanmışsın canım. bugün benim 7. günüm aslında çok iyiyim ama drenim hala duruyor :) parçam oldu artık, işe de başlayamıyorum haliyle

1 hafta oldu ameliyat olalı kontrolde 5 hafta daha takmam gerektiğini söyledş doktor. Yani ameliyattan sonra 1,5 ay canım. Benim sporcu sütyeni çok güzel 3 ay dese bile takardım . :)) istediğim şeyi rahat rahat giyebiliyorum dekolte falanda sorun olmuyor ayrıca sıkarak çok canımı acıtmıyor.

Bunun ten rengi var bende voe medikal sütyen.

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 81
Canım bende drenlerden çok çekiniyodum ama bence takması daha iyi çünkü içerde biriken pis kanın atılmasını sağlıyor. İlerde kapsül oluşumunu istemiyorsan bunları takmak zorundayım demişti doktor. Genelde bir gece kalıyor drenler taburcu olmadan çıkartıyorlar. Benim ameliyattan sonra ara ara hemşire gelip şırıngayla borulardan kanı çekiyordu resmen göğüslerimin içinden çekilen kanı hissediyordum. Öyle hissedince dedimki bu dışarı çıkan kan içerde kalırsa nolucaktı kimbilir birikerek kapsül oluşumuna zemin sağlıyormuş. Kağıthavlu arkadaşımızın ameliyatı biraz farklı bir aneliyattı belki ondan mı acaba bu kadar uzun sürdü. Birde kanama devam ediyorsa çıkartmıyorlar. Benim sabah kesilmişti kananam . Normalide zaten ertesi gün kesilmesi aslında.

Canım geçmiş olsun...
Senin yöntim nasıldı? Direnler neden bu kadar uzun süre kaldı merak ettim?

normalde bir günde çıkarıyorlar galiba
ben daha önceden ameliyat olduğum için orada çok yara varmış o yüzden. bugün biraz daha azaldı kanama inşallah yarın çıkarır bakalım kızlar

Back