CHP'li vekilin milyon dolarlık serveti

Her gelenin demedim ben ssk dedim

Ayrıca yazdıklarınızı anlamadım demedim. Her ne kadar olanı anlatsanız da bu sorumun net cevabı değil dedim.
Ben değilde siz istediğiniz gibi cevaplıyor sonra beni anlamamakla itham ediyorsunuz kusura bakmayın yemiyor.

Ben iktidar olmasıyla ilgilenmiyorum şuan başımızdakilerin bizi donumuza kadar soyup hala nasıl başta kaldıklarıyla ilgileniyorum.

Benim donum duruyor hala ama sizin bilemem. Demekki bunlardan önce gelenler daha büyük hırsızmış millette kötünün iyisinden yana tercihini kullanmış

anlamazssın !
aklın ermez!
sorma!

Di mi
Malzeme bu iste naparsin
Uzatmayayim diye hayirli sahurlar diyip bitirdim ama sizin görüşünüzden olanların sırtını sıvazlayıp sizin gibi düşünmeyenlerede "MALZEME BU" yakıştırması yapıyorsunuz farklılıklara saygınız bu mu yani

'saygı'mı?

Ben size demedim ki.
Kendime dedim malzeme bu diye.
Siz neden uzerinize alindiniz?
Size diyecek olsam mesajınizi alintilayip yazardim ama cryptic e cevap vermisim gördüğünüz gibi.

harikasin..son paragrafi chp liler cok iyi dusunmeli

akp nin neden hala basta oldugunu Turkiye biliyoda siz chp neden yillaaaardir basa gelemedi onu dusunun bence.valla dalga falan gecmiyor ciddi ciddi soruyorum sahi yaa neden hic basa gelemio???sizden bunun cevabini dinlemek isteri ricaedecegim tabi ama birde sartim var sorum chp neden basa gelemedi? konuyu akp antipatikligine donusturmeden dagitmadan baska konulara girmeden sadece sorum bu ozelestirinizi merak ediyor olacagim

aslinda bazen siyasi konulari burada konusmakta bos geliyor bana tepedekiler napiyosa yapiyo bizi buraya girip duyduklarimi var sanki? olan bizim degerli vaktimize oluyor yaniliyor muyum...siyasiler zaten cizmis kendilerine bir yol haritasi ilerliyorlar.bizimse tek yaptirimimiz en guclu yaptirimimiz sandik,oy.onu bilincli kullanip vatandaslik gorevini yapmak ve cikan sonuca "saygi" ) { bu ara bu kelimedende tiksinti geldi üğğ böğğ } duymak...neyse bekleyelim gorelim vardir Mevlanin Turkiye uzerinde bir bildigi.ben bu siyaset konusmaktan cok sikildigimi hissettim cunku birde kimsenin kimseyi dinledigi yok yaziyo yaziyo desaj oluyo cikiyo gidiyo...sanki baska amac yok hissi uyandiriyor.boyle bir ortamda yer almakta bana hos gelmiyor.ve siyadst yazmaktan suan itibari ile elimi cekiyorum.size iyi konusmalar ne diyim ..umarim malayaniden oteye gecer konusmalar

Ööff boşverin arkadaşlar bu RTE düşmanlarına laf anlatamazsınız
uğraşmayın bence boşuna
Ancak yarın birgün gerçekten Dikdatör ve Türkiye yi Yunanistandan bin beter bi hale getirecek biri çıktığında adamın değerini anlayacaklar ama çok geç olacak
Kurunun yanında yaşda yanacak maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…