Her gelenin caldigini nerden biliyorsun dediniz sebepleriyle birlikte anlattim ama anliyorum ki size ne soylesem bos yazdiklarimin hepsini anladinizda burda diger insanlarin icinde anladiginizi kabul edemiyorsumuz sadece.
Davul zurna çalsaydim daha faydalı olurdu kanimca forumdakiler eğlenirdi en azından.
Siz gidin bu halk partinize 65 yıldır neden iktidar vermiyor onu düşünün..sizede iyi geceler
Benim donum duruyor hala ama sizin bilemem. Demekki bunlardan önce gelenler daha büyük hırsızmış millette kötünün iyisinden yana tercihini kullanmışHer gelenin demedim ben ssk dedim
Ayrıca yazdıklarınızı anlamadım demedim. Her ne kadar olanı anlatsanız da bu sorumun net cevabı değil dedim.
Ben değilde siz istediğiniz gibi cevaplıyor sonra beni anlamamakla itham ediyorsunuz kusura bakmayın yemiyor.
Ben iktidar olmasıyla ilgilenmiyorum şuan başımızdakilerin bizi donumuza kadar soyup hala nasıl başta kaldıklarıyla ilgileniyorum.
Benim donum duruyor hala ama sizin bilemem. Demekki bunlardan önce gelenler daha büyük hırsızmış millette kötünün iyisinden yana tercihini kullanmış
Aynen ondan yav he he. Hayırlı sahurlaryav he he
vuuuuuBenim donum duruyor hala ama sizin bilemem. Demekki bunlardan önce gelenler daha büyük hırsızmış millette kötünün iyisinden yana tercihini kullanmış
anlamazssın !Her gelenin demedim ben ssk dedim
Ayrıca yazdıklarınızı anlamadım demedim. Her ne kadar olanı anlatsanız da bu sorumun net cevabı değil dedim.
Ben değilde siz istediğiniz gibi cevaplıyor sonra beni anlamamakla itham ediyorsunuz kusura bakmayın yemiyor.
Ben iktidar olmasıyla ilgilenmiyorum şuan başımızdakilerin bizi donumuza kadar soyup hala nasıl başta kaldıklarıyla ilgileniyorum.
Hafife almiyrum estagfurullah ben kisiye hicbir zaman saldirmam yuceltiyrm seni en azindan tepkini yazdin yaglamak yerineNancy kadar derken... Beni niye hafife aliyosun sen ya cok ama cok uzucu sjxbsndb.
anlamazssın !
aklın ermez!
sorma!
Uzatmayayim diye hayirli sahurlar diyip bitirdim ama sizin görüşünüzden olanların sırtını sıvazlayıp sizin gibi düşünmeyenlerede "MALZEME BU" yakıştırması yapıyorsunuz farklılıklara saygınız bu mu yaniDi mi
Malzeme bu iste naparsin
'saygı'mı?Uzatmayayim diye hayirli sahurlar diyip bitirdim ama sizin görüşünüzden olanların sırtını sıvazlayıp sizin gibi düşünmeyenlerede "MALZEME BU" yakıştırması yapıyorsunuz farklılıklara saygınız bu mu yani
Uzatmayayim diye hayirli sahurlar diyip bitirdim ama sizin görüşünüzden olanların sırtını sıvazlayıp sizin gibi düşünmeyenlerede "MALZEME BU" yakıştırması yapıyorsunuz farklılıklara saygınız bu mu yani
Oyle olsun özür dilerimBen size demedim ki.
Kendime dedim malzeme bu diye.
Siz neden uzerinize alindiniz?
Size diyecek olsam mesajınizi alintilayip yazardim ama cryptic e cevap vermisim gördüğünüz gibi.
Oyle olsun özür dilerim
aynı fikirde olmasakta arkadaşız tamammıOyle olsun özür dilerim
aynı kişiler aynı savunmalar artık smileylerle tepki vermek lazım yazmaya yoruluyor insan,havalar sıcak bir bezginlik duygusu
Her gelenin caldigini nerden biliyorsun dediniz sebepleriyle birlikte anlattim ama anliyorum ki size ne soylesem bos yazdiklarimin hepsini anladinizda burda diger insanlarin icinde anladiginizi kabul edemiyorsumuz sadece.
Davul zurna çalsaydim daha faydalı olurdu kanimca forumdakiler eğlenirdi en azından.
Siz gidin bu halk partinize 65 yıldır neden iktidar vermiyor onu düşünün..sizede iyi geceler
Her gelenin demedim ben ssk dedim