- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
valla ben cumhurbaskaninin yolsuzluga bulastigina inanmiyorum.3 bakan dan bahsederseniz birsey diyemem yapmis olabilirlerde.cumhurbaskani variyetini acikliyor heryerde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben cumhurbaskaninin yolsuzluga bulastigina inanmiyorum.3 bakan dan bahsederseniz birsey diyemem yapmis olabilirlerde.cumhurbaskani variyetini acikliyor heryerde.
Tepkine bittim doğrusu Sözün bittiği yer mi oluyor o acaba ?
aynenTepkine bittim doğrusu Sözün bittiği yer mi oluyor o acaba ?
aynı kişiler aynı savunmalar artık smileylerle tepki vermek lazım yazmaya yoruluyor insan,havalar sıcak bir bezginlik duygusuTepkine bittim doğrusu Sözün bittiği yer mi oluyor o acaba ?
Benden de bir tane ;aynı kişiler aynı savunmalar artık smileylerle tepki vermek lazım yazmaya yoruluyor insan,havalar sıcak bir bezginlik duygusu
Benden de bir tane ;
Yok mu arttıran
Chelzy ' den de hanım kızımıza ; hem de 2 tane
Chelzy ' den de hanım kızımıza ; hem de 2 tane
at gözlüğü bir hakaret değildir dar görüşlü anlamını ifade eder.birşeyleri ispat etmek için illa belge gerekmez.türkiye 1923 te kurulmuş ne kendi yerli aracı var ne uçağı vs si var.uzaya uydu gönderiyoruz parasını verip yabancı devletlere yaptırıyoruz niye kendimiz yapmıyoruz.eğitimde sanatta bilimde herşeyde gerideyiz.her yıl dünyanın en iyi 500 üniversitesi açıklanıyor bizden odtü veya istanbul üniversitesi zar zor son sıralarda kendine yer buluyor.japonya daha 1940 larda iki atom bombasıyla yerle bir edilmiş ama adamlar dünyanın3. ekonomisi.doğu batı almanya daha doksanların başında birleşmiş üstelik biz 2. dünya savaşına katılmadık almanya katıldı.adamlar sanayi devi ürettikleri aracların hepsi dünya markası opel mercedes audi wolkvagen en bilinenleri.bu ülkeler bizden daha ağır şartlardan geçmiş olmasına rağmen neden bu kadar yükselmişler çünki hükümetleri çalmamış çalışmışlar ülkelerini kalkındırmışlar.Önce düzgün bir uslüp kullanmayı öğrenin hanımefendi.
Benim at gözlüğü ile dolaştığım yok kendim dolaşmadığım gibi milletin dolaşmasına da gönlüm razı olmuyor.
Ben sadece açıklamanızı istedim. Haybeden mi konuşuyorsunuz gerçekleri biliyor musunuz diye.
Emekli maaşlarını diğer ülkelerin gönderdiği deprem parasıyla ödendiği belgesini nerde gördünüz?
Neden kendi emekli maaşını ödemeyen bir kurumdu ssk ben sizden bunun cevabını istedim.
Her gelen çalıyor demek için kanıt lazım o nedenle sordum ama açıklayamadınız.
Demek ki bilmiyorsunuz SSK neden battı.
Nancy kadar derken... Beni niye hafife aliyosun sen ya cok ama cok uzucu sjxbsndb.Aynenn
Sirf muhalefet olmak adina buna bile hakli bir sebep arayanlar vargasabreu kadar cesur olamadiniz en azindan tepkisini atti ortaya
Benim gorusum haram yiyen kimse o bogazina takilsin kalsin akp vhp mhp diye ayirmam
at gözlüğü bir hakaret değildir dar görüşlü anlamını ifade eder.birşeyleri ispat etmek için illa belge gerekmez.türkiye 1923 te kurulmuş ne kendi yerli aracı var ne uçağı vs si var.uzaya uydu gönderiyoruz parasını verip yabancı devletlere yaptırıyoruz niye kendimiz yapmıyoruz.eğitimde sanatta bilimde herşeyde gerideyiz.her yıl dünyanın en iyi 500 üniversitesi açıklanıyor bizden odtü veya istanbul üniversitesi zar zor son sıralarda kendine yer buluyor.japonya daha 1940 larda iki atom bombasıyla yerle bir edilmiş ama adamlar dünyanın3. ekonomisi.doğu batı almanya daha doksanların başında birleşmiş üstelik biz 2. dünya savaşına katılmadık almanya katıldı.adamlar sanayi devi ürettikleri aracların hepsi dünya markası opel mercedes audi wolkvagen en bilinenleri.bu ülkeler bizden daha ağır şartlardan geçmiş olmasına rağmen neden bu kadar yükselmişler çünki hükümetleri çalmamış çalışmışlar ülkelerini kalkındırmışlar.
onlar bu kadar ilerideyken biz neden geri kalmışız çünkü her başa geçen çalmış.dünya teknolojk olarak ilerlerken bizim içimize atmışlar bi terörü türkiye bunula uğraşsın geri kalsın.kendileri laik değil ama vermişler türkiyenin eline laiklik oyuncağını kim ne yapsa laiklik karşıtı diye engellenmiş irticai faaliyet diye önü kesilmiş.şimdi dersinizki onların laik olmadığını nerden biliyorsunuz son yunanistan seçimlerinde milletvekilleri incile el basarak yemin ettiler türkiyede bu olsa kıyamet kopar laiklik elden gitti diye.hollywood ve avrupa yapımı filmlerde kilisede evlilik törenleri bizlere tatlı ve modern gösterildi ama birileri çıkıp imamlara resmi nikah kıyma yetkisi verilsin deyince yaygara koparıldı.
bu kadar gerçek gün yüzündeyken belgeye ne hacet?
Her gelenin caldigini nerden biliyorsun dediniz sebepleriyle birlikte anlattim ama anliyorum ki size ne soylesem bos yazdiklarimin hepsini anladinizda burda diger insanlarin icinde anladiginizi kabul edemiyorsumuz sadece.Hanımefendi ben size ssk neden zarar etti diye sordum.
Üzgünüm ama bu yazdıklarınız benim sorumun cevabı değil.
Bu yazdıklarınız geniş görüşlülükte olmuyor.
Her ne kadar olanı anlatsanız da bir soruya doğru cevabı veremiyorsanız ne anlattığınız beni ilgilendirmiyor. Bu yazılanlara cevap verirsem konu çok başka yerlere gider.
Ben de size burada Türkiye'nin siyasi tarihini, sol ve sağ partilerin yanlışlarını devlet politikalarını rahatlıkla anlatabilirim ama bu ssk cevabını vermez.
Anlatmak istediğim ortaya bir laf atıyorsanız bunun kanıtı da olmalı. SSK ile ilgili zararın kimden kaynaklı, neden olduğu hususunda ne bildiğinizdi ama hala görüyorum ki okuduğunuz fakat araştırma gereği duymadığınız bir olay olarak kalmış.
Neyse uzatmayacağım iyi geceler