CHP'li vekilin milyon dolarlık serveti

Önce düzgün bir uslüp kullanmayı öğrenin hanımefendi.
Benim at gözlüğü ile dolaştığım yok kendim dolaşmadığım gibi milletin dolaşmasına da gönlüm razı olmuyor.

Ben sadece açıklamanızı istedim. Haybeden mi konuşuyorsunuz gerçekleri biliyor musunuz diye.
Emekli maaşlarını diğer ülkelerin gönderdiği deprem parasıyla ödendiği belgesini nerde gördünüz?
Neden kendi emekli maaşını ödemeyen bir kurumdu ssk ben sizden bunun cevabını istedim.

Her gelen çalıyor demek için kanıt lazım o nedenle sordum ama açıklayamadınız.
Demek ki bilmiyorsunuz SSK neden battı.
at gözlüğü bir hakaret değildir dar görüşlü anlamını ifade eder.birşeyleri ispat etmek için illa belge gerekmez.türkiye 1923 te kurulmuş ne kendi yerli aracı var ne uçağı vs si var.uzaya uydu gönderiyoruz parasını verip yabancı devletlere yaptırıyoruz niye kendimiz yapmıyoruz.eğitimde sanatta bilimde herşeyde gerideyiz.her yıl dünyanın en iyi 500 üniversitesi açıklanıyor bizden odtü veya istanbul üniversitesi zar zor son sıralarda kendine yer buluyor.japonya daha 1940 larda iki atom bombasıyla yerle bir edilmiş ama adamlar dünyanın3. ekonomisi.doğu batı almanya daha doksanların başında birleşmiş üstelik biz 2. dünya savaşına katılmadık almanya katıldı.adamlar sanayi devi ürettikleri aracların hepsi dünya markası opel mercedes audi wolkvagen en bilinenleri.bu ülkeler bizden daha ağır şartlardan geçmiş olmasına rağmen neden bu kadar yükselmişler çünki hükümetleri çalmamış çalışmışlar ülkelerini kalkındırmışlar.

onlar bu kadar ilerideyken biz neden geri kalmışız çünkü her başa geçen çalmış.dünya teknolojk olarak ilerlerken bizim içimize atmışlar bi terörü türkiye bunula uğraşsın geri kalsın.kendileri laik değil ama vermişler türkiyenin eline laiklik oyuncağını kim ne yapsa laiklik karşıtı diye engellenmiş irticai faaliyet diye önü kesilmiş.şimdi dersinizki onların laik olmadığını nerden biliyorsunuz son yunanistan seçimlerinde milletvekilleri incile el basarak yemin ettiler türkiyede bu olsa kıyamet kopar laiklik elden gitti diye.hollywood ve avrupa yapımı filmlerde kilisede evlilik törenleri bizlere tatlı ve modern gösterildi ama birileri çıkıp imamlara resmi nikah kıyma yetkisi verilsin deyince yaygara koparıldı.

bu kadar gerçek gün yüzündeyken belgeye ne hacet?

:KK70::KK70:Aynenn
Sirf muhalefet olmak adina buna bile hakli bir sebep arayanlar vargasabreu vargasabreu kadar cesur olamadiniz en azindan tepkisini atti ortaya:KK67:

Benim gorusum haram yiyen kimse o bogazina takilsin kalsin akp vhp mhp diye ayirmam
Nancy kadar derken... Beni niye hafife aliyosun sen ya cok ama cok uzucu sjxbsndb.

benim tek servetim şu gördüğünüz yüzük diyen bi adamın şuan saraylarda nasıl yaşadığını.. birgün rte zengin olur derlerse biliniz ki haram yemiştir diyen kişinin nasıol böyle zenginleştiğini... oğluna bu gemicikleri nasıl aldığını kızına ne kadar maaş verdiğini.. ayakkabı kutularını.. ramazan geldiğinden beri 'hayır'altında devletin bütçesinden ne kadar kullanıldığını vs vs vs ortaya çıkarılması gerektiği gibi bu bayanın da varsa iddia edildiği gibi bi yolsuzluğu buyrunuz milletçe çıkaralım %41 de dahil :)

Tamam tum yolsuzluklari yargilayalim bunu farz edelim ? Var misiniz ?

Kimlrr gidecek ipe ben soyliyim... bu kadinla birlikte erdogan en basta gidecek hatta tum sulalesi. Bakanlar. Erdogana yakin herkes.

Tabiki amaaaan erdogan da yiyo bu kadin da yese ne var gibi ahlak disi haysiyetsiz bi cumle kurmicam. Zira bu , erdogan caliyor ama calisiyor da abi demekle esdeger onursuzlukta gozumde.

Kim ne yediyse fitil fitil gelsin... anam bile olsa odesin belasini.

at gözlüğü bir hakaret değildir dar görüşlü anlamını ifade eder.birşeyleri ispat etmek için illa belge gerekmez.türkiye 1923 te kurulmuş ne kendi yerli aracı var ne uçağı vs si var.uzaya uydu gönderiyoruz parasını verip yabancı devletlere yaptırıyoruz niye kendimiz yapmıyoruz.eğitimde sanatta bilimde herşeyde gerideyiz.her yıl dünyanın en iyi 500 üniversitesi açıklanıyor bizden odtü veya istanbul üniversitesi zar zor son sıralarda kendine yer buluyor.japonya daha 1940 larda iki atom bombasıyla yerle bir edilmiş ama adamlar dünyanın3. ekonomisi.doğu batı almanya daha doksanların başında birleşmiş üstelik biz 2. dünya savaşına katılmadık almanya katıldı.adamlar sanayi devi ürettikleri aracların hepsi dünya markası opel mercedes audi wolkvagen en bilinenleri.bu ülkeler bizden daha ağır şartlardan geçmiş olmasına rağmen neden bu kadar yükselmişler çünki hükümetleri çalmamış çalışmışlar ülkelerini kalkındırmışlar.

onlar bu kadar ilerideyken biz neden geri kalmışız çünkü her başa geçen çalmış.dünya teknolojk olarak ilerlerken bizim içimize atmışlar bi terörü türkiye bunula uğraşsın geri kalsın.kendileri laik değil ama vermişler türkiyenin eline laiklik oyuncağını kim ne yapsa laiklik karşıtı diye engellenmiş irticai faaliyet diye önü kesilmiş.şimdi dersinizki onların laik olmadığını nerden biliyorsunuz son yunanistan seçimlerinde milletvekilleri incile el basarak yemin ettiler türkiyede bu olsa kıyamet kopar laiklik elden gitti diye.hollywood ve avrupa yapımı filmlerde kilisede evlilik törenleri bizlere tatlı ve modern gösterildi ama birileri çıkıp imamlara resmi nikah kıyma yetkisi verilsin deyince yaygara koparıldı.

bu kadar gerçek gün yüzündeyken belgeye ne hacet?

Hanımefendi ben size ssk neden zarar etti diye sordum.
Üzgünüm ama bu yazdıklarınız benim sorumun cevabı değil.
Bu yazdıklarınız geniş görüşlülükte olmuyor.
Her ne kadar olanı anlatsanız da bir soruya doğru cevabı veremiyorsanız ne anlattığınız beni ilgilendirmiyor. Bu yazılanlara cevap verirsem konu çok başka yerlere gider.

Ben de size burada Türkiye'nin siyasi tarihini, sol ve sağ partilerin yanlışlarını devlet politikalarını rahatlıkla anlatabilirim ama bu ssk cevabını vermez.

Anlatmak istediğim ortaya bir laf atıyorsanız bunun kanıtı da olmalı. SSK ile ilgili zararın kimden kaynaklı, neden olduğu hususunda ne bildiğinizdi ama hala görüyorum ki okuduğunuz fakat araştırma gereği duymadığınız bir olay olarak kalmış.

Neyse uzatmayacağım iyi geceler

Hanımefendi ben size ssk neden zarar etti diye sordum.
Üzgünüm ama bu yazdıklarınız benim sorumun cevabı değil.
Bu yazdıklarınız geniş görüşlülükte olmuyor.
Her ne kadar olanı anlatsanız da bir soruya doğru cevabı veremiyorsanız ne anlattığınız beni ilgilendirmiyor. Bu yazılanlara cevap verirsem konu çok başka yerlere gider.

Ben de size burada Türkiye'nin siyasi tarihini, sol ve sağ partilerin yanlışlarını devlet politikalarını rahatlıkla anlatabilirim ama bu ssk cevabını vermez.

Anlatmak istediğim ortaya bir laf atıyorsanız bunun kanıtı da olmalı. SSK ile ilgili zararın kimden kaynaklı, neden olduğu hususunda ne bildiğinizdi ama hala görüyorum ki okuduğunuz fakat araştırma gereği duymadığınız bir olay olarak kalmış.

Neyse uzatmayacağım iyi geceler
Her gelenin caldigini nerden biliyorsun dediniz sebepleriyle birlikte anlattim ama anliyorum ki size ne soylesem bos yazdiklarimin hepsini anladinizda burda diger insanlarin icinde anladiginizi kabul edemiyorsumuz sadece.

Davul zurna çalsaydim daha faydalı olurdu kanimca forumdakiler eğlenirdi en azından.

Siz gidin bu halk partinize 65 yıldır neden iktidar vermiyor onu düşünün..sizede iyi geceler

Kiyamam ya gun gelip Ozdilin yazılarına itibar gostereceginizi hic ummazdim:oops:

Ha ilgili bayana gelince;
Cekilsin ipi , tum yolsuzluga bulasanlar gbi ...
Bukadinla birlikte tum siyasilerin malvarligi gemisi yuzugu sorgulansin kabulmu?

Son düzenleyen: Moderatör:
X