Guzel kardesim kim caliyorsa haram olsun diyrum akp nin vekilini savundugumuda nereden cikardin onu baska arkadas ortaya atti ama attigi lafin sahibi yok kendininde bundan haberi yokDikkat ettimde cehapeli vekil çalınca yüklenip akepeli vekilleri neden geçiştiriyorsunuz.
Sizde adınız gibi biliyorsunuz akpli vekillerin daha çok çaldığını.
Eğer karşıysak hepsine karşı olmalıyız, takım tutar gibi parti tutarak yanlışları ortaya çıkarmanın bir mantığı yok.
17 Aralık operasyonunu duymayan kalmadı, hala bu konuda aklanamayan akpli vekilleri sorguladınız mı?
kım gelırse gelsın yıyor bu ulkede olan hep vatandasa oluyor maalesef ama asgarı ucret alıpta trılyonları sıfırlayan ınsanları destekleyen bır vatandası savunmak gelmıyor ıcımden
alkıslar ıcın tesekkurlerr :)
Ailemin yakınında oturuyorlar bakmadımEvet evet
Usenmeyip vekilin bir ozgecmisine veremedigi cevaba biyografisine baksaydin keske
Wallahi bende varlikli aileden geldimde kimse milyonluk rezidans almadi bize eee sen biliysun soyleyebilirsin bize tabi bilgin varsaAilemin yakınında oturuyorlar bakmadım
Daha dur basa gelmedi basamakta
evet daha gelmeden bu kadar yiyosa bunlar bide basa gelsin Turkiye diye birsey kalmiycakk
Dinime küfreden müslüman olsa.
Dikkat ettimde cehapeli vekil çalınca yüklenip akepeli vekilleri neden geçiştiriyorsunuz.
Sizde adınız gibi biliyorsunuz akpli vekillerin daha çok çaldığını.
Eğer karşıysak hepsine karşı olmalıyız, takım tutar gibi parti tutarak yanlışları ortaya çıkarmanın bir mantığı yok.
17 Aralık operasyonunu duymayan kalmadı, hala bu konuda aklanamayan akpli vekilleri sorguladınız mı?
sizin yaptiginiz nedir biliyormusunuz hanimefendi chpli vekil caldi diye konu aciyor tamam bunu tasvip etmiyorsunuz guzel diyorsunuzki akpli vekil daha cok caldi neden onu gecistiriyorsun.iyide hanim konuyu bu baslikla acmis akpye lafi getiren sizlersiniz.bence asil siz sanki akpye lafi getiripte chp nin hirsizligini gecistiriyorsunuz gibime geldi konu hep akp caldi akp daha cok caldi....bilmem yaniliyormuyum.konuya uzak bir cerceveden bakildiginda goze carpiyor
Ben konu sahibesinin diğer üyelerin yazdıklarına verdiği cevaplardan yola çıkarak yazdım.
Üstünü niye kapatayım banane çaldıysa haram zıkkım olsun.
Ben chplilerin çalıp çırpma olaylarında üstünü kapattıklarını hiç görmedim ama akepe milyon dolarlar götürse iki güne unutuluyor bundan bahsetmek istedim.
Değirmenin parası derken ilk başta bir yüzükle bütün servetim bu diye işe başlayan sonra trilyonlarla oyun oynayan cumhurbaşkanına bakmak lazım o daha büyük sorun.
neyse yinede konuyu cumhurbaskanina getirip dagitmamak gerekBen konu sahibesinin diğer üyelerin yazdıklarına verdiği cevaplardan yola çıkarak yazdım.
Üstünü niye kapatayım banane çaldıysa haram zıkkım olsun.
Ben chplilerin çalıp çırpma olaylarında üstünü kapattıklarını hiç görmedim ama akepe milyon dolarlar götürse iki güne unutuluyor bundan bahsetmek istedim.
Değirmenin parası derken ilk başta bir yüzükle bütün servetim bu diye işe başlayan sonra trilyonlarla oyun oynayan cumhurbaşkanına bakmak lazım o daha büyük sorun.
valla ben cumhurbaskaninin yolsuzluga bulastigina inanmiyorum.3 bakan dan bahsederseniz birsey diyemem yapmis olabilirlerde.cumhurbaskani variyetini acikliyor heryerde.
konuyu dağıtma lütfenValla bütün servetim bu yüzüktür, eğer bir gün duyarsanız ki Erdoğan zengin olmuş bilin ki haram yemiştir diyen kendisi.
10 senede bu değirmenin suyu nerden geldi.
Oğulları o kadar gemicikleri nasıl aldı?
Kurumlar, kuruluşlar vs nerden geldi?
Yolsuzluğa bulaşmadıysa 10 senelik başbakan maaşıyla bunları nasıl yaptı ben de onu çözemiyorum.