- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
Varsa akpden boyle millet vekili cikarilsin tabiVekil maaşları 4 bin miymiş ?
İşlerine gelince nasıl da hesap soruyorlar ama ? Akepeli vekillerin suyu nerden geliyorsa bunların da ordan geliyor !
Hükümetin başındakilere aynı şekilde hesap sormak sıkar ama demi ? Şu soruyu sorabilenler ne kadar da iki yüzlüsünüz .
Yok yok ama sozcunun yazari giydirmis birazcik ilk sayfada varyalnız gerçekten basın özgürlüğü yok Türkiye'de bu haber ve diğer kumar haberi hürriyet,cumhuriyet, sözcü vb gazetelerde yok-muş-. baskı görüyolarsa demek..
bakmadım, o yüzden -muş- yazdım.Yok yok ama sozcunun yazari giydirmis birazcik ilk sayfada var
Hepsi ortada zaten , ama Herkes işine geleni gördüğü için,, rezidansları sayarlar ama diğer yolsuzlukları kimse görmez nedense.Varsa akpden boyle millet vekili cikarilsin tabi
Hepsi ortada zaten , ama Herkes işine geleni gördüğü için,, rezidansları sayarlar ama diğer yolsuzlukları kimse görmez nedense.
Usenmeyip vekilin bir ozgecmisine veremedigi cevaba biyografisine baksaydin keskeGamze ilgezdinin baba tarafı zengin okumuş ve yurtdışında ikamet eden insanlardı aileden kalma bir birikim de olabilir bu zihniyet acaba birgun Tayyip Erdoğan zengin olursa bilin ki dolandırıcılık hırsızlık yapmıştır diyen zihniyeti araştırmaz
Evet evet
Usenmeyip vekilin bir ozgecmisine veremedigi cevaba biyografisine baksaydin keske
Onlara her şey serbest canım aaa kimin haddine sorgulamak . Şimdi bak şunlar çalıyor bişey demiyorsunuz desek , ee bak bu da çalıyor olur cevap.Dikkat ettimde cehapeli vekil çalınca yüklenip akepeli vekilleri neden geçiştiriyorsunuz.
Sizde adınız gibi biliyorsunuz akpli vekillerin daha çok çaldığını.
Eğer karşıysak hepsine karşı olmalıyız, takım tutar gibi parti tutarak yanlışları ortaya çıkarmanın bir mantığı yok.
17 Aralık operasyonunu duymayan kalmadı, hala bu konuda aklanamayan akpli vekilleri sorguladınız mı?
Onlara her şey serbest canım aaa kimin haddine sorgulamak . Şimdi bak şunlar çalıyor bişey demiyorsunuz desek , ee bak bu da çalıyor olur cevap.
Çıkarılan sonuç ; Bizim için önemli olan kimin çaldığıdır.Benim istediğim adam çalıyorsa ses çıkarmam.
İmam ne ederse cemaat ne yapsın derler ya, böyle insanları destekleyen insanlardan da başka bir şey beklenemez.Al birini vur ötekine.
Onlara her şey serbest canım aaa kimin haddine sorgulamak . Şimdi bak şunlar çalıyor bişey demiyorsunuz desek , ee bak bu da çalıyor olur cevap.
Çıkarılan sonuç ; Bizim için önemli olan kimin çaldığıdır.Benim istediğim adam çalıyorsa ses çıkarmam.
İmam ne ederse cemaat ne yapsın derler ya, böyle insanları destekleyen insanlardan da başka bir şey beklenemez.Al birini vur ötekine.
Doğru söylüyorsun Chelzy, bunların hırsız olması diğerlerinin hırsız olması durumunu aklıyorsa , durum vahim.Valla bilo dedim turgev dedim ama gormezden geldi.Durun simdi rahat birakin siz de bulmusken vursun burdan :)
chp ya bakıyorsun kemal kılıçdaroğlu daha vaatlerine kendisi bile inanmadığı için gidip noterden vaatlerini onaylatıyor.ssk nın kılıçdaroğlu dneminde battığını kim inkar edeblirki.
Emeklilerin maaşlarının diger ülkelerin gönderdiği deprem yardımı paralarından ödenmesi olabilirmi acaba daha emeklisinin maaşını ödeyemeyen bir ssk batmamışmıdır sizceSSK'nın Kemal Kılıçdaroğlu döneminde neden zarar ettiğini biliyor musunuz?
Ben bilmiyorum bana bir açıklar mısınız rica etsem?
Emeklilerin maaşlarının diger ülkelerin gönderdiği deprem yardımı paralarından ödenmesi olabilirmi acaba daha emeklisinin maaşını ödeyemeyen bir ssk batmamışmıdır sizce
Hem diger partileride elestirdim burda neden sadece oraya takıldınız ki şu at gözlüğünü bi çıkartın artık