CHP'li vekilin milyon dolarlık serveti

Yazıklar olsun.
Haram olsun hakkımızı yiyenlere

Biz birilerinin gemiciklerini, saatlarini, yatlarını katlarını söylerken bunlarda görüp özenmiş heralde

Devletin başındaki çalınca insanlarda özeniyor belli ki
Yapmayın kardeşim hakkımızı yemeyin

Varsa akpden boyle millet vekili cikarilsin tabi

Gamze ilgezdinin baba tarafı zengin okumuş ve yurtdışında ikamet eden insanlardı aileden kalma bir birikim de olabilir bu zihniyet acaba birgun Tayyip Erdoğan zengin olursa bilin ki dolandırıcılık hırsızlık yapmıştır diyen zihniyeti araştırmaz

Hepsi ortada zaten , ama Herkes işine geleni gördüğü için,, rezidansları sayarlar ama diğer yolsuzlukları kimse görmez nedense.
Evet evet
Usenmeyip vekilin bir ozgecmisine veremedigi cevaba biyografisine baksaydin keske

Evet evet

Usenmeyip vekilin bir ozgecmisine veremedigi cevaba biyografisine baksaydin keske

Dikkat ettimde cehapeli vekil çalınca yüklenip akepeli vekilleri neden geçiştiriyorsunuz.
Sizde adınız gibi biliyorsunuz akpli vekillerin daha çok çaldığını.
Eğer karşıysak hepsine karşı olmalıyız, takım tutar gibi parti tutarak yanlışları ortaya çıkarmanın bir mantığı yok.
17 Aralık operasyonunu duymayan kalmadı, hala bu konuda aklanamayan akpli vekilleri sorguladınız mı?

bence hepsi aynı. akp ye bakıyorsun bence ülkeye güzel hizmetleri falan var gezi eylemleri falan sırf hükümeti devirmek için yapılan eylemlerdi. ama diğer taraftan eğitimi hallaç pamuğuna çevirdiler hergün bi sınav sistemi değişiyor bırakın takip etmeyi artık kısaltmaların ne anlama geldiğini bile insanlar bilmiyor. geçen kaynım anlatıyor ben lise sınavına gireceğim zaman sınavların ismi lgs ydi diyor ben gireceğim yıl oks oldu benden sonraki yılda sbs çıktı diyor.şuanda da teog var.bide ben antepliyim mesela şuan en büyük problemimiz suriyeliler memleketi talan ettiler.ahırlar bile boşaltılıp suriyelilere kiraya veriliyor.tamam savaşda ölmesinler elbet ama suriyeliler şehirlere alınmamalılardı

diğer bir sorun terör konusunda çok tavizler verdü bu hükumet pkk lılar doğuda yol kesip kimlik soracak kadar cesaretlendiler.ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler bence ekonomi sağlık ve sosyal anlamda gayet başarılı bi hükümet bence.

chp ya bakıyorsun kemal kılıçdaroğlu daha vaatlerine kendisi bile inanmadığı için gidip noterden vaatlerini onaylatıyor.ssk nın kılıçdaroğlu dneminde battığını kim inkar edeblirki.

mhp yede bakınca sanki bu ülkede tek türk kendileri.iyiki o kurt işareti de varmış yoksa meydanlarda gösterecek başka argümanı yok.öcalan yakalandığında asaacağım diye milletten oyu aldı ve iktidar ortağı oldu.tamam idam yasasının kalkmaması yönünde oy verdi ama idam yasasının kaldırılması meclisten geçip yasalaşınca koltuk sevdasına kapılmayıp onurlu davranıp istifa etseydi bugün belkide 13 yıllık akp dönemi değilde mhp dönemi sona ermiş olacaktı

Onlara her şey serbest canım aaa kimin haddine sorgulamak . Şimdi bak şunlar çalıyor bişey demiyorsunuz desek , ee bak bu da çalıyor olur cevap.
Çıkarılan sonuç ; Bizim için önemli olan kimin çaldığıdır.Benim istediğim adam çalıyorsa ses çıkarmam.
İmam ne ederse cemaat ne yapsın derler ya, böyle insanları destekleyen insanlardan da başka bir şey beklenemez.Al birini vur ötekine.

Valla bilo dedim turgev dedim ama gormezden geldi.Durun simdi rahat birakin siz de bulmusken vursun burdan :)

Aynen öyle.
Ben bugün Cehapeli olarak çalan kişiye karşıysam o da akepeli olarak karşı olmalı.
Ben buraya yazıklar olsun haram olsun diyorsam aynısını diyebilmeli.
Ben bunu bekliyorum ama görüyorum ki yok.

Allahım sen bizi çıkarcı insanlardan koru yarabbii fırsat verme

chp ya bakıyorsun kemal kılıçdaroğlu daha vaatlerine kendisi bile inanmadığı için gidip noterden vaatlerini onaylatıyor.ssk nın kılıçdaroğlu dneminde battığını kim inkar edeblirki.

SSK'nın Kemal Kılıçdaroğlu döneminde neden zarar ettiğini biliyor musunuz?
Ben bilmiyorum bana bir açıklar mısınız rica etsem?

kım gelırse gelsın yıyor bu ulkede olan hep vatandasa oluyor maalesef ama asgarı ucret alıpta trılyonları sıfırlayan ınsanları destekleyen bır vatandası savunmak gelmıyor ıcımden

SSK'nın Kemal Kılıçdaroğlu döneminde neden zarar ettiğini biliyor musunuz?
Ben bilmiyorum bana bir açıklar mısınız rica etsem?
Emeklilerin maaşlarının diger ülkelerin gönderdiği deprem yardımı paralarından ödenmesi olabilirmi acaba daha emeklisinin maaşını ödeyemeyen bir ssk batmamışmıdır sizce

Hem diger partileride elestirdim burda neden sadece oraya takıldınız ki şu at gözlüğünü bi çıkartın artık

Önce düzgün bir uslüp kullanmayı öğrenin hanımefendi.
Benim at gözlüğü ile dolaştığım yok kendim dolaşmadığım gibi milletin dolaşmasına da gönlüm razı olmuyor.

Ben sadece açıklamanızı istedim. Haybeden mi konuşuyorsunuz gerçekleri biliyor musunuz diye.
Emekli maaşlarını diğer ülkelerin gönderdiği deprem parasıyla ödendiği belgesini nerde gördünüz?
Neden kendi emekli maaşını ödemeyen bir kurumdu ssk ben sizden bunun cevabını istedim.

Her gelen çalıyor demek için kanıt lazım o nedenle sordum ama açıklayamadınız.
Demek ki bilmiyorsunuz SSK neden battı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…