• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

chp mitingi sonrası başörtülülere çirkin saldırı

[/COLOR]
komik ha bir zamanlar elele kolkola olduğu kankisiyle ters düştüğünde candüşmanı olmak . bence en komik olay bu olmalı.))

gülüp eğleniyonuz ya işte daha ne :))
size eğlence çıktı gülüp gülüp eğlenin :)
al birini vur ötekine ben herkese gülüyorum :))

ne olursa olsun,diyorum ya siyasette her yol mübahmış,şimdiye kadar bunu öğrendik:34:

peki hanımefendi bu sizin düşünceniz genel başkanınızın 180 derece dönüp başörtüsüne serbestliği ben getirdim diyecek kadar saçmalaması size normal geliyorsa buyrun savunun nasılsa siyasette her yol mübah

ben orada açık bariz bir yanlışa yanlış diyemeyenler hakkında yazdım. üzerinize alınmanız da sizin tercihiniz..

tabii ki inanıp inanmamanız sizi bağlar. o zaman ses kayıtlarına inanmayanları yaftalamadan önce onların da inanıp inanmama hakları olduğunu hatırlarmanız lazım..

üstüme alınmadım sadece üslubunuz her ne olursa olsun çok çirkin .

peki hanımefendi bu sizin düşünceniz genel başkanınızın 180 derece dönüp başörtüsüne serbestliği ben getirdim diyecek kadar saçmalaması size normal geliyorsa buyrun savunun nasılsa siyasette her yol mübah

aaaaa ben chp'li değilim,hiç oy vermedim.:34:

en baş saldırganın kadın olması, arada kadın seslerinin baskın gelmesi, otobüste o kadar kadın varken başörtülülerin tarafına saldırılması işin kadın düşmanlığından kaynaklanmadığını gösteriyor.. allah aşkına bu başörtüyre değil de neyedir? pollyannacılık yapmayalım. sen öyle olmayabilirsin, o,bu, şu öyle olmayabilir ama ben eğer chp mitingi olan gün hastane randevumu iptal ediyorsam bu işte bir şey var demektir.. içimize bu korkuyu biz kendimiz salmadık.

Bu başbakanınızın yıllardır "bas örtülü bacılarıııımmmm" diyerek mağdur edebiyatı yapmasının bir getirisidir. Baş örtüsünün değil.

Bu başbakanınızın yıllardır "bas örtülü bacılarıııımmmm" diyerek mağdur edebiyatı yapmasının bir getirisidir. Baş örtüsünün değil.

ha yine haklı bir sebep çıkardınız yani? başbakanın başörtülüye sahip çıkması niye zorunuza gidiyor? siz de döveceğinize sahip çıksaydınız, ayrıştırmasaydınız, sadece seçimde kullanıp sonra tekmeyi basmasaydınız o "başörtülü bacılar" size oy verirdi. bir partinin siyasi beceriksizliğini diğer partinin politikalarıyla örtbas etmeye çalışmayın..

CEMAATİ TANIMAM, TAKMAM BEN
CHP ile Fethullah Gülen Cemaati arasında olduğu ileri sürülen ilişki hakkında da konuşan Kılıçdaroğlu, “Cemaati tanımam, takmam, bilmem, cemaatle bizim bir özel ilişkimiz yok” açıklamasını yaptı. “Fethullah Gülen ile işbirliğiniz, ittifakınız yok yani” sorusuna da “Hayır! Hayır! Yok, öyle bir şey! Biz bir siyasi partiyiz. Sen bana oy verme diyebilir miyiz? Herkesin oyunu isteriz ama bizim cemaatle özel bir ilişkimiz, özel bir toplantımız yok yani” yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

CEMAAT VE CHP
“Biz bir siyasal partiyiz. Bizim muhatabımız iktidar ve diğer siyasal partilerdir. Bizim muhatabımız sivil toplum örgütleri, sendikalar, cemaatler olmamalı. Cemaatler dinsel örgütlenmelerdir. Belli bir manevi acıdan bir görüşe sahip olanlar bir araya gelip kendi cemaatlerini, tarikatlarını oluşturabilirler. Siyasete girmediği, bulaşmadığı, siyasete yön vermediği sürece, herkes kendi inancında özgürdür. Bize bunun bir sakıncası yok.

CEMAAT GERÇEKTEN GÜÇLÜ MÜ SORUSU ÜZERİNE
Emin olun bilmiyorum. Benim bildiğim, bu konuda yayımlanmış çok sayıda kitap , yayın var, cemaatin kendi medyası var, dershaneleri var, işveren örgütleri var. Bunlar biliniyor zaten, söylüyorlar bunlar bizim diye. Dolayısıyla yasadışı bir iş yapıyorlar mı, onu biz bilemeyiz. Onu bilecek olan devletin kurumları. Kimsenin yasadışı bir örgütlenme içerisinde olmasını istemeyiz. Yasadışı bir olayın içerisinde olmasını da istemeyiz ama tablo nedir inanın bilmiyorum.
http://www.radikal.com.tr/politika/kilicdaroglu_cemaati_takmam_ben-1183765

eğer öyleyse kusura bakmayın yazdıklarınızdan öyle bir çıkarımda bulundum

ben sadece akepe gibi chp'nin de seçilmek için cemaati kullanmasının abes gelmediğini yazdım:34:

geçen seçimlerde bizim burada akepe polis okulu sayesinde 111 oyla kazandı.eeee polis okulu da cemaate bağlı olduğuna göre,cemaat sayesinde oldu.:34:

Maalesef o dalga gecen sevmeyen insanlardan biriyim. Chp li de degilim. Zaten bir arkadas bahsetmis turbani yasaklayam chp degil. Her neyse. Benjmle ayni yastaki kuzenim carsafli dort kiz kardesler kalan ucu de turbanli en basitinden annem de kapalidir. Hoslanmiyorum deme sebeplerim cok fazla isteyen olursa yazarim. Kimseye hakaret etmiyorum kimseye yazmiyorum bu yorumu da. Fikirlerimi buradaki herkes gibi acikliyorum. Sonuc olarak bu yazdigim kimsenin hosuna gitmicek. Anlamanizi istedigim nokta benim gibi dusunenlerin her zaman chp li olmayacagi. Ben cocukken kimsenin kimseye karismamasini ozledim... Maalesef bana yapilanlari gordukce bende nefret duygusunu hissettim. Birde boyle bakin. Hristyan olarak bana da saygi duyulmuyor hemde bizzat su an ben kapaliyim bana da boyle yapiliyor diyebilecek insanlar tarafindan. Inanc inanctir neye yada.nasil inandigi onemsiz insanin. Hepsi ayni kapiya cikiyor. Keske yasalardan once insanlar inanc ozgurlugunun var oldugunu kabullense ... Turbanli aciga, acik turbanliya, bunlardan arta kalan bu iki gruba ofke duyuyor.

Neyi simgeliyor baş örtüsü? Bana bir der misin? İnancı temsil ediyor..
O vakit diğer tarafta da mini etek ya da dekolte bir şeyi ifade ediyor? İnançsızlığı mı mesela?
Bu da diğer tarafın saldırganları açısından sebebi açıklıyor mu?

İşte böyle gidersek işin içinden çıkamayız. Her iki olayda çirkindir ama sadece biri üzerinden siyaset yapılıyor. Hem de yıllardır.. Ben buna kızıyorum.

Vakti zamanında baş örtüsü yasağı için başım açık bir kadın olarak mücadele verdim. Gezi olaylarında yitip giden fidanlara içim acırken, ölen polislerimize de aynı derecede içim acıdı. Bu açıdan benim de vicdanım rahat.

ha yine haklı bir sebep çıkardınız yani? başbakanın başörtülüye sahip çıkması niye zorunuza gidiyor? siz de döveceğinize sahip çıksaydınız, ayrıştırmasaydınız, sadece seçimde kullanıp sonra tekmeyi basmasaydınız o "başörtülü bacılar" size oy verirdi. bir partinin siyasi beceriksizliğini diğer partinin politikalarıyla örtbas etmeye çalışmayın..

Bak bir üst mesajımda ne yazmışım. Bizzat baş örtüsü yasağı için mücadele vermiş insanım ben. O yüzden "siz" diye asıl ayrıştırmayı sen yaparken oturup bir düşün bence.

Benim hiç bir şey zoruma gitmiyor arkadaşım, baş örtümüze kadınlar olarak biz sahip çıkalım, örtüyü siyasete alet ettirip yıllardır siyasilere bunu kullandıran sizlersiniz.

Diğer yazdıkların ise kendi zannından ibarettir.

Bak bir üst mesajımda ne yazmışım. Bizzat baş örtüsü yasağı için mücadele vermiş insanım ben. O yüzden "siz" diye asıl ayrıştırmayı sen yaparken oturup bir düşün bence.

Benim hiç bir şey zoruma gitmiyor arkadaşım, baş örtümüze kadınlar olarak biz sahip çıkalım, örtüyü siyasete alet ettirip yıllardır siyasilere bunu kullandıran sizlersiniz.

bu saldırıyı o sizin başbakanınızın yaptıklarının hıncı diye masumlaştırmaya çalışan da sensin.. sevmeyebilirsiniz, ama haklarımıza tecavüz edemezsiniz. ederseniz bu ülkede iktidar olamazsınız.

doğru noktaya parmak basmışsın. bumudur budur:46::46:

bu saldırıyı o sizin başbakanınızın yaptıklarının hıncı diye masumlaştırmaya çalışan da sensin.. sevmeyebilirsiniz, ama haklarımıza tecavüz edemezsiniz. ederseniz bu ülkede iktidar olamazsınız.

Buyur burdan yak :60:
Ben ne diyorum, sen hala neyin derdindesin. Hala "siz" diyorsun.

Sana sizli-bizli iyi ayrıştırmalar ve İyi akşamlar yolcu :3:

Buyur burdan yak :60:
Ben ne diyorum, sen hala neyin derdindesin. Hala "siz" diyorsun.

Sana sizli-bizli iyi ayrıştırmalar ve İyi akşamlar yolcu :3:

bu videoyu kınamak içi bu kadar kasmanızdan kimin siz kimin biz olduğunu anlamış olduk.. kınamayanlar benim için "siz"dir asla onlardan olmayı düşünmüyorum.
sana da iyi geceler. seçimden sonra sağlıklı insanlar olarak dönmek dileğiyle..

Back