• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

chp mitingi sonrası başörtülülere çirkin saldırı

chpnin çarşaflıları partiye almasını protesto etmek için giymiş. Allahın sopası yok. niyet neydi, ne çıktı..

bir habere çok ayıp, çok çirkin dememek için binbir takla atılıyor hey Allahım..
siz yanlı oldunuz haber yanlı oldu, ne işiniz var o zaman siyaset topiğinde diye sorarlar adama..
ilk defa mı bir sitede siyaset tartışıyorsunuz bütün sitelerde aynıdır haberin aynısı paylaşılır hayret bişey ya !!
konu sahibi sözüm size değil :34:

şu yazınızdan sonra kusura bakmayın ama sizin taraflı baktığınızı düşünüyorum..
yani aslında sizde chp düşmanısınız ve bu olaya tanık olmanız ekmeğinize yağ sürmüş gibi... tabi olmuşsanız.:ssz:

ben de sen gibi düşündüm oky:34:

yani aslında sizde chp düşmanısınız ve bu olaya tanık olmanız ekmeğinize yağ sürmüş gibi... tabi olmuşsanız.:ssz:

kız nelere şahit olmuş. hala cici diye sevmesini mi bekliyorsun? inanmayan inanmasın. ama sonra yavvvv siz nasıl bu tapelere inanmıyorsunuz diye kimseyi aşağılamayın..

pekii bu haber neden es geçiliyor,akepe'liler palayla satırla saldırıyor:31:

ben buna elleri kırılsın da derim, lanet herif de derim, allahından bulsun da derim.
sorun karşı tarafın bunları diyememesi. ben kimseyi düşüncesinden dolayı "yok yok o öyle değildir"cilik oynamam

kız nelere şahit olmuş. hala cici diye sevmesini mi bekliyorsun? inanmayan inanmasın. ama sonra yavvvv siz nasıl bu tapelere inanmıyorsunuz diye kimseyi aşağılamayın..
bak olaya inanmıyorum demedim. olaya tanık olmış onada ok dedim. ama ben ne diyorum. böyle pisliklerin hareketi chp camiasına maledilmemeli. ama burada görüğorumki bu arkadaş şimdi kalkımış kılıçdaroğlunu yeriyor ve gülenle işbirliğinde tarzıı yazıyor
. ha burada bu mesajdan sonra ben bu arkadaşın yazdığı şeyi sorgularım. çünkü taraflıdır bana göre.

Son düzenleme:
bak olaya inanmıyorum demedim. olaya tanık olmış onada ok dedim. ama ben ne diyuorum. böyle pisliklerin hareketi chp camiasına maledilmemeli. ama burada görüğyorumki bu arkadaş şimdi kalkımış kılıçdaroğlunu yeriyor ve gülenle işbirliğinde tarzıı yazıyor
. ha burada bu mesajdan sonra ben bu arkadaşın yazdığı şeyi sorgularım. çünkü taraflıdır bana göre.

gülenle iş birliği neden zoruna gitti ki? neticede o da bu ülkenin vatandaşı değil mi:) hem ablalar size oy toplamak için o kadar ev geziyorlar. bunu okuyan ablacıklar alınmaz mı şimdi?

Birincisi ben size sormadim konu sahibine sordum.
Ikincisi kinamadigimi nerden biliyorsunuz ve yargiliyorsunuz.
Ucuncusu de konu sahibnin iki ustteki paylastigi resme yorum yaptim.

burada isteyen istediğini alıntılayıp yorum yapar yasak değil diye biliyorum bu bir
özel olarak konu sahibine soruyorum diye belirtmemişsiniz bu iki
o zaman bunu eleştiriyorsanız siz de bundan sonra hiçbir konuda kimseyi alıntılayıp birşey yazmayın bu üç
resmi alıntılamadan yorum yaptığınız için neye yorum yaptığınız belli değil bu sebeple de yanlış anladıysam da bu normaldir
çünkü resmi alıntılamayınca aynı konuyu açıp aynı hassasiyetleri göstermemiş gibi algılanıyo bu dört
kınama konusunda yargılama olarak aldıysanız da kusura bakmayın ben kınadığınızı sonraki mesajınızda gördüm bu açıdan özür dilerim bu da beş

gülenle iş birliği neden zoruna gitti ki? neticede o da bu ülkenin vatandaşı değil mi:) hem ablalar size oy toplamak için o kadar ev geziyorlar. bunu okuyan ablacıklar alınmaz mı şimdi?
o işbirliği chpyle değildi. bak yakın geçmiş.
:34:

ben buna elleri kırılsın da derim, lanet herif de derim, allahından bulsun da derim.
sorun karşı tarafın bunları diyememesi. ben kimseyi düşüncesinden dolayı "yok yok o öyle değildir"cilik oynamam

Yolcu, neden denilmesin? Burada "doğruya doğru, yanlışa yanlış" diyemeyen kesim genelde "padişahım sen çok yaşa" cılar oluyor.

Burada benim tepki gösterdiğim olay, cümlelerin önüne "baş örtüsü" simgesinin konulmasıdır.
Hayır arkadaşım, baş örtüsü değil olay..Orada olay kadının taciz edilmesi.

chp mitinginde kapalıya, akp mitinginde açığa saldırılmış, ama sonuç bir..Sonuç bir kadına saldırılıyor.

çok merak ediyorsanız profil fotoğrafımı videoyayla karşılaştırabilirsiniz. Evet chpli değilim olmayı düşünmedim koyu bir akp taraftarı da değilim ben ama orada bu olayı yaşadıktan sonra içimde bir nefret oluştu tabii ki yanlı değilim orada bu olayı yaşadım ve o bayanların nasıl zor bir durumda bırakıldğını gördüm vicdanı olan her insan buna üzülür ve bu olayı kınar akp karşıtı olabilirler benim buna lafım yok ama onların yaptıkları din düşmanlığı inancından başını kapatmış iki bayana saldırı sırf başı örtülü diye küfür etmeleri bunlar yenilir yutulur şeyler değil ve orada bu bayanlara saldıranların elinde chp bayrağı başlarında atam izindeyiz yazısı bir de utanmadan o yazıyı takmış başına atatürk ki insanlar arasındaki ayrımcılığı kaldıran adam atatürk ki dine inanca saygılı adam sen utanmadan atam izindeyiz deyip başörtülü diye bir kadına saldırıyorsun bunun affı da savunması da olamaz bunlar atatürkçü falan değil bildiğiniz bölücüdür atatürkçü olan insan böyle bir davranışta bulunmaz.

Yolcu, neden denilmesin? Burada "doğruya doğru, yanlışa yanlış" diyemeyen kesim genelde "padişahım sen çok yaşa" cılar oluyor.

Burada benim tepki gösterdiğim olay, cümlelerin önüne "baş örtüsü" simgesinin konulmasıdır.
Hayır arkadaşım, baş örtüsü değil olay..Orada olay kadının taciz edilmesi.

chp mitinginde kapalıya, akp mitinginde açığa saldırılmış, ama sonuç bir..Sonuç bir kadına saldırılıyor.

neden başörtülü yazıldı? çünkü başörtüsü bir şeyi ifade ediyor. saldıranlar açısından sebebi açıklıyor. başı açık birine saldırdılar yazmak absürt olur değil mi? ama ak parti saldırdı yazılıyor. bunu yazanlar chpnin yaptığını kınamamak için kırk takla atıyor. benim vicdanım rahat. bu ülkenin bir evladına zarar gelince içim kan ağlıyor. bu benim açımdan insanlığımı kaybetmediğimin delili..

chp gülenle işbirliği yapıyorsa olamaz olmamalı demiyorum.şimdiye kadar akepe işbirliği yaptı,şimdi de chp yapabilir,bence no problem:19:
siyasette her yol mübahmış,erdoğanın göz yumdukları gibi:51:

çok merak ediyorsanız profil fotoğrafımı videoyayla karşılaştırabilirsiniz. Evet chpli değilim olmayı düşünmedim koyu bir akp taraftarı da değilim ben ama orada bu olayı yaşadıktan sonra içimde bir nefret oluştu tabii ki yanlı değilim orada bu olayı yaşadım ve o bayanların nasıl zor bir durumda bırakıldğını gördüm vicdanı olan her insan buna üzülür ve bu olayı kınar akp karşıtı olabilirler benim buna lafım yok ama onların yaptıkları din düşmanlığı inancından başını kapatmış iki bayana saldırı sırf başı örtülü diye küfür etmeleri bunlar yenilir yutulur şeyler değil ve orada bu bayanlara saldıranların elinde chp bayrağı başlarında atam izindeyiz yazısı bir de utanmadan o yazıyı takmış başına atatürk ki insanlar arasındaki ayrımcılığı kaldıran adam atatürk ki dine inanca saygılı adam sen utanmadan atam izindeyiz deyip başörtülü diye bir kadına saldırıyorsun bunun affı da savunması da olamaz bunlar atatürkçü falan değil bildiğiniz bölücüdür atatürkçü olan insan böyle bir davranışta bulunmaz.
bende diyorumki bir kaç tane kendini bilmezsin hareketini koca partiye mal edip ondan nefret ettim demek ne derece akılcıdır. her partide böyle saçmasalak tipler araya karışır. bunların çoğu kadın düşmanıdır.nefretinizi partiye değil o insanlara yönlendirmeniz daha akılcı olacak bence.

chp gülenle işbirliği yapıyorsa olamaz olmamalı demiyorum.şimdiye kadar akepe işbirliği yaptı,şimdi de chp yapabilir,bence no problem:19:
siyasette her yol mübahmış,erdoğanın göz yumdukları gibi:51:

akp gülenle işbirliği yaptı evet ama dikkatinizi çekerim erdoğan muhafazakar demokrat ve parti merkez sağ erdoğan da cemaatten çıkan biri ama chp merkez sol böyle bir partinin dini bir tarikatın peşinden gitmesi zamanında binbir laf söylediği adama sırf iktidar hırsı için piyon olması benim kulağıma bayağı bir komik geliyor

neden başörtülü yazıldı? çünkü başörtüsü bir şeyi ifade ediyor. saldıranlar açısından sebebi açıklıyor. başı açık birine saldırdılar yazmak absürt olur değil mi? ama ak parti saldırdı yazılıyor. bunu yazanlar chpnin yaptığını kınamamak için kırk takla atıyor. benim vicdanım rahat. bu ülkenin bir evladına zarar gelince içim kan ağlıyor. bu benim açımdan insanlığımı kaybetmediğimin delili..

Neyi simgeliyor baş örtüsü? Bana bir der misin? İnancı temsil ediyor..
O vakit diğer tarafta da mini etek ya da dekolte bir şeyi ifade ediyor? İnançsızlığı mı mesela?
Bu da diğer tarafın saldırganları açısından sebebi açıklıyor mu?

İşte böyle gidersek işin içinden çıkamayız. Her iki olayda çirkindir ama sadece biri üzerinden siyaset yapılıyor. Hem de yıllardır.. Ben buna kızıyorum.

Vakti zamanında baş örtüsü yasağı için başım açık bir kadın olarak mücadele verdim. Gezi olaylarında yitip giden fidanlara içim acırken, ölen polislerimize de aynı derecede içim acıdı. Bu açıdan benim de vicdanım rahat.

akp gülenle işbirliği yaptı evet ama dikkatinizi çekerim erdoğan muhafazakar demokrat ve parti merkez sağ erdoğan da cemaatten çıkan biri ama chp merkez sol böyle bir partinin dini bir tarikatın peşinden gitmesi zamanında binbir laf söylediği adama sırf iktidar hırsı için piyon olması benim kulağıma bayağı bir komik geliyor

ne olursa olsun,diyorum ya siyasette her yol mübahmış,şimdiye kadar bunu öğrendik:34:

komik ha bir zamanlar elele kolkola olduğu kankisiyle ters düştüğünde candüşmanı olmak . bence en komik olay bu olmalı.))

bende diyorumki bir kaç tane kendini bilmezsin hareketini koca partiye mal edip ondan nefret ettim demek ne derece akılcıdır. her partide böyle saçmasalak tipler araya karışır. bunların çoğu kadın düşmanıdır.nefretinizi partiye değil o insanlara yönlendirmeniz daha akılcı olacak bence.

en baş saldırganın kadın olması, arada kadın seslerinin baskın gelmesi, otobüste o kadar kadın varken başörtülülerin tarafına saldırılması işin kadın düşmanlığından kaynaklanmadığını gösteriyor.. allah aşkına bu başörtüyre değil de neyedir? pollyannacılık yapmayalım. sen öyle olmayabilirsin, o,bu, şu öyle olmayabilir ama ben eğer chp mitingi olan gün hastane randevumu iptal ediyorsam bu işte bir şey var demektir.. içimize bu korkuyu biz kendimiz salmadık.

Back