bunlarin CHP li olduklari nerden belli?
diğer kadın hakkında konu açtığınız halde söz konusu başörtülü olunca saldırıyı kınamak zor mu geldi?
biri samimiyet mi demişti?:44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saraylım nickli üye.. hiç saldırmayan chpden inciler alır mıydınız?
Eki Görüntüle 1043745
Bir an kendimi Erdogan'a cevap veriyor gibi hissettim. O da boyle yapiyor hep.. Gosterdiginiz fotograf bir saldiri anindan kare degil, bir carsaf yirtma eyleminden kare... Icinde saldirilacak insan, kadin yok yani... Gittikce birbirinize benziyorsunuz, farkinda misiniz?
sizin açtığınız konudakilerin akpli olduğu nerden belli peki
siz de o haberi paylaşmadınız mı
chp mitinginden çıkmış göstericilermiş
haberde yazan bu
ve biz de habere yorum yapıyoruz
ki bi arkadaş ta olayı bizzat yaşadığını anlattı
kınamak bu kadar zor mu Allah aşkına
olay akpli chpli de dğil ki
her kesimde bunu yapanlar var görüldüğü gibi
olay ilgisi alakası olmayan kişilere sergilenen çirkin tavırlar
ha bu kesmedi diyorsunuz yani.. şuradan buyrun..
http://m2.samanyoluhaber.com/Dayak-yiyen-carsafli-CHPli-konustu-haberi-223178.html
evet evet çok iyi oldu. haber yanlı konu sahibi daha da yanlı diyenler bile oldu. ne den? olayı kınadığım için. içim ferahladı arkadaş sayesinde..
Mesajimin devamini da okuyun isterseniz... Ben artik sizin vereceginiz hic bir referansa itibar etmiyorum.
topiği geç gördüm yoksa daha önceden yazardım bizzat yaşadım videoda bile çıkmışım çok şaşırdım haber olduğunu görünce
Birincisi ben size sormadim konu sahibine sordum.
Ikincisi kinamadigimi nerden biliyorsunuz ve yargiliyorsunuz.
Ucuncusu de konu sahibnin iki ustteki paylastigi resme yorum yaptim.
ayrıştırıcı ve nefret dolu diye yaftalamak bana yapılabilecek en büyük hakaret. hayatım boyunca kimseyi giyimine düşüncesine göre ayırmadım, sabahtan beri sağduyuyu elden bırakmadım. bir kelimeyle bu tespiti yapmak fazla acımasızca..
sözüm bu olayı küçük görüp, bahaneler üretip, diğer kadına yapılanı örnek verenlerdi.. bu ülkede başı kapalıların daha çok saldırıya uğradıkları su götürmez bir gerçek..
akp mitinginde saldırıya uğrayan kadının haberini paylaşan üye buradakilerin chpli olduğunu nereden anladığımızı sordu da.. gerçi ben oradaydım desen ne olur, o kadar tıkamışlar ki kulakları, ben o konuya yorum yaptığım halde o bir kınamayı çok gördü.. zihniyet bu..
haberi okudum , kadinin daha onceden acik oldugu ama CHP mitingine gelirken carsaf giydigini yaziyor..ve provakotor oldugu soyleniyor..
haklısınız ne kadar ordaydım bizzat yaşadım desem de onlara göre oradaki insansı yaratıklar chpli değil provakatörler ne söylesek anlamayacaklar chp seçmenleri başörtülü bayanlara saldırırken genel başkanları gülenin izinde gidiyor ideolojileri atam izindeyizden hocam izindeyize döndü yazık, o adama oy verenlerse sokaklarda türbanlılara saldırıyor bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir görüş sadece gülüyorum
şu yazınızdan sonra kusura bakmayın ama sizin taraflı baktığınızı düşünüyorum..haklısınız ne kadar ordaydım bizzat yaşadım desem de onlara göre oradaki insansı yaratıklar chpli değil provakatörler ne söylesek anlamayacaklar chp seçmenleri başörtülü bayanlara saldırırken genel başkanları gülenin izinde gidiyor ideolojileri atam izindeyizden hocam izindeyize döndü yazık, o adama oy verenlerse sokaklarda türbanlılara saldırıyor bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir görüş sadece gülüyorum