chp mitingi sonrası başörtülülere çirkin saldırı

saraylım nickli üye.. hiç saldırmayan chpden inciler alır mıydınız?
Eki Görüntüle 1043745

Bir an kendimi Erdogan'a cevap veriyor gibi hissettim. O da boyle yapiyor hep.. Gosterdiginiz fotograf bir saldiri anindan kare degil, bir carsaf yirtma eyleminden kare... Icinde saldirilacak insan, kadin yok yani... Gittikce birbirinize benziyorsunuz, farkinda misiniz?:53::53:

Yolcu hanim, CHPyi karalamak icin koydugunuz bu resimden sonra yazdiklarinizin benim icin hic bir inandiriciligi kalmadi. Insanlara birseyler yaftalamak icin herseyi kullanabilirsiniz siz de demek ki... Protesto icin yirtilan bir kara carsafi CHP basortulu kadinlara saldirdi diye cevirmek hangi vicdana sigar? Ustelik bu kadinlar sadece o bez parcasini yirttilar diye disiplin cezsi almisken. Yazik... Biri samimiyet mi demisti?

Son düzenleme:
samimiyet ayri , suclama ayri..
insana tum canlilara yapilan siddeti tabii ki kiniyorum..
ama ne alaka ?

bunlarin CHP li olduklari nerden belli?

sizin açtığınız konudakilerin akpli olduğu nerden belli peki
siz de o haberi paylaşmadınız mı

chp mitinginden çıkmış göstericilermiş
haberde yazan bu
ve biz de habere yorum yapıyoruz
ki bi arkadaş ta olayı bizzat yaşadığını anlattı
kınamak bu kadar zor mu Allah aşkına

olay akpli chpli de dğil ki
her kesimde bunu yapanlar var görüldüğü gibi
olay ilgisi alakası olmayan kişilere sergilenen çirkin tavırlar

Son düzenleme:
$akpppp1.jpg

http://www.halkinhabercisi.com/akpliler-cildirdi-ankarada-chplilere-satirla-saldirdi

sizin açtığınız konudakilerin akpli olduğu nerden belli peki
siz de o haberi paylaşmadınız mı

chp mitinginden çıkmış göstericilermiş
haberde yazan bu
ve biz de habere yorum yapıyoruz
ki bi arkadaş ta olayı bizzat yaşadığını anlattı
kınamak bu kadar zor mu Allah aşkına

olay akpli chpli de dğil ki
her kesimde bunu yapanlar var görüldüğü gibi
olay ilgisi alakası olmayan kişilere sergilenen çirkin tavırlar

Birincisi ben size sormadim konu sahibine sordum.
Ikincisi kinamadigimi nerden biliyorsunuz ve yargiliyorsunuz.
Ucuncusu de konu sahibnin iki ustteki paylastigi resme yorum yaptim.

evet evet çok iyi oldu. haber yanlı konu sahibi daha da yanlı diyenler bile oldu. ne den? olayı kınadığım için. içim ferahladı arkadaş sayesinde..

topiği geç gördüm yoksa daha önceden yazardım bizzat yaşadım videoda bile çıkmışım çok şaşırdım haber olduğunu görünce

Mesajimin devamini da okuyun isterseniz... Ben artik sizin vereceginiz hic bir referansa itibar etmiyorum.

ne oldu? çok mu acı geldi? söyleyecek bir şey bulamayınca triplere girdiniz:32:
siz bana ve benim gibilere hiç bir zaman itibar etmediniz. itibar edenlerin iktidarda olmasını kaldıramıyorsunuz. üzgünüm ama bu ayrıştırıcı nefretçi yaklaşımınız bu ülkede belli kesimden bir cacık olmayacağını yine ne varsa akp de var olduğunu gösteriyorsunuz. konuma yorum yapmak zorunda değilsizniz..

topiği geç gördüm yoksa daha önceden yazardım bizzat yaşadım videoda bile çıkmışım çok şaşırdım haber olduğunu görünce

akp mitinginde saldırıya uğrayan kadının haberini paylaşan üye buradakilerin chpli olduğunu nereden anladığımızı sordu da.. gerçi ben oradaydım desen ne olur, o kadar tıkamışlar ki kulakları, ben o konuya yorum yaptığım halde aşırı taraftarlar bir kınamayı bile çok görür.... zihniyet bu..

Son düzenleme:
Birincisi ben size sormadim konu sahibine sordum.
Ikincisi kinamadigimi nerden biliyorsunuz ve yargiliyorsunuz.
Ucuncusu de konu sahibnin iki ustteki paylastigi resme yorum yaptim.

arkadaş çok aklı başında, seviyeli, tarafsızdır. benim yazacaklarımın çok benzerini yazmış. tekrar aynı şeyleri yazmaya gerek görmedim..
ha ondan mı bahsediyorsunuz. gündemi yeterince takip etmiyorsunuz sanırım. bu olay televizyonlarda bayağı yayınlanmıştı. önce basın açıklaması yapıp sonra sindire sindire, zevkten dört köşe ola ola yırtmışlardı..

Son düzenleme:
ayrıştırıcı ve nefret dolu diye yaftalamak bana yapılabilecek en büyük hakaret. hayatım boyunca kimseyi giyimine düşüncesine göre ayırmadım, sabahtan beri sağduyuyu elden bırakmadım. bir kelimeyle bu tespiti yapmak fazla acımasızca..
sözüm bu olayı küçük görüp, bahaneler üretip, diğer kadına yapılanı örnek verenlerdi.. bu ülkede başı kapalıların daha çok saldırıya uğradıkları su götürmez bir gerçek..

Iste o isler mekana gore degisir yolcu. Istanbul Fatihte dogdum buyudum. Yasadiklarimi siralasam sasar kalirsin. Hicbir sey yaristirmak istemiyorum ama simdi daha normal her iki taraftan da esit insanin yasadigi bir muhitteyim rahatim sorun yok. Ama fatihte oturdugumuz apartmanda o.... diye adimi cikaran kadinlar sonra da bunu babama duyuranlar gerekce olarak esleriyle ayni asansore binmemi gosterenler, dar pantolon giydigimde kocalarinin bir tarafima baktgini iddia edip pantolonuma karisanlar, bahceye dusen bira sisesini kocalarinin eline verip babama senin kizindir diye yollayanlar yatacak yerleri yok...

Sidik yaristirmak istemiyorum ama ergenligimin universite yillarimin icine edildi. Babam da osmanli babasi yani duyunca kizimdan sanane la diyemiyo. Gelip beni dovsun. :)

akp mitinginde saldırıya uğrayan kadının haberini paylaşan üye buradakilerin chpli olduğunu nereden anladığımızı sordu da.. gerçi ben oradaydım desen ne olur, o kadar tıkamışlar ki kulakları, ben o konuya yorum yaptığım halde o bir kınamayı çok gördü.. zihniyet bu..

haklısınız ne kadar ordaydım bizzat yaşadım desem de onlara göre oradaki insansı yaratıklar chpli değil provakatörler ne söylesek anlamayacaklar chp seçmenleri başörtülü bayanlara saldırırken genel başkanları gülenin izinde gidiyor ideolojileri atam izindeyizden hocam izindeyize döndü yazık, o adama oy verenlerse sokaklarda türbanlılara saldırıyor bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir görüş sadece gülüyorum

haberi okudum , kadinin daha onceden acik oldugu ama CHP mitingine gelirken carsaf giydigini yaziyor..ve provakotor oldugu soyleniyor..

haberi okudum , kadinin daha onceden acik oldugu ama CHP mitingine gelirken carsaf giydigini yaziyor..ve provakotor oldugu soyleniyor..

chpnin çarşaflıları partiye almasını protesto etmek için giymiş. Allahın sopası yok. niyet neydi, ne çıktı..

son dk ları iyi değerlendirin ha gayret az daha ajitasyon yapın olacak bu iş yine yanacak ampül:47::27:

İş şey yarışına dönmüş... Kadınların kendi cinsi ötekileştirmesine anlam veremiyorum, yeterince erkekler bizi ötekileştiriyor zaten bari siz yapmayın :ssz::ssz:
Çok tartışmak istiyorsanız bari bunları tartışında bu kadar kendinizi hırpaladığınıza değsin:ssz:
$Bizn3nBCQAAGrk8.jpg

haklısınız ne kadar ordaydım bizzat yaşadım desem de onlara göre oradaki insansı yaratıklar chpli değil provakatörler ne söylesek anlamayacaklar chp seçmenleri başörtülü bayanlara saldırırken genel başkanları gülenin izinde gidiyor ideolojileri atam izindeyizden hocam izindeyize döndü yazık, o adama oy verenlerse sokaklarda türbanlılara saldırıyor bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir görüş sadece gülüyorum

bari kadına yapılanı kınayabilseler.. sonra da diğer konuya niye yorum yapılmıyor diye kızıyorlar. samimiyetsiz olursanız millet de ona göre davranır..

şu yazınızdan sonra kusura bakmayın ama sizin taraflı baktığınızı düşünüyorum..
yani aslında sizde chp düşmanısınız ve bu olaya tanık olmanız ekmeğinize yağ sürmüş gibi... tabi olmuşsanız.:ssz:

Back