- 10 Ekim 2015
- 31
- 75
- 3
- 49
Ha benm kasteddigim o . Chp bu kadar buyuk basarilar elde etmis ve falanca yillar arasinda sadece iktidarda kalabilmis . . Ondan sonra kalamamis neden nicun ? O zmnlar akp de yokmus
Olaya farklı bi pencereden daha bakalım halk eline geçen ilk fırsatta chp den kurtulmuş ne diyorsun bu işe cimcime
din sömürücülüğü yapmadığı için olabilir mi
evetttttttttttt cevabı kendiniz vermiş oldunuz .TeşekkürlerTabi cnm geçip ezan türkçede okutulmaya devam edilmeliydi demi . Konuyu dine getirmeyelik
Ne şekilde olursa olsun HDP'nin olmamasını istiyorum.
Aklım almıyor bu kadar alenisine artık.
Onlardan çekinmeyen bir hükümet kurulsun MHP ve CHP'ye açığım. Ama artık AKP'nin miladı doldu.
HDP kısmını ben de anlayamıyorum. Ama AKP de ona yakın benim mantığımda artık.Bak şöyle dusunenleri cok seviyorum gercekten . Chp mhp gecsin onların oylari yukselsin . Hdp nie
HDP barajı geçemezse doğunun tüm oyları AKP ye gider ve tek başına iktidar olur diyeHDP kısmını ben de anlayamıyorum. Ama AKP de ona yakın benim mantığımda artık.
Hele son seçimlerde tek parti diye diretmeleri bardağı taşıran son damlacıklardı.
Kusura bakma ama bu şekilde bile olsa anlayamıyorum. Dağdaki adamı mecliste meşru kılıyoruz.HDP barajı geçemezse doğunun tüm oyları AKP ye gider ve tek başına iktidar olur diye
benim için de her iki parti aynı kefedeKusura bakma ama bu şekilde bile olsa anlayamıyorum. Dağdaki adamı mecliste meşru kılıyoruz.
Alan memnun, satan memnun gibi.
bu şekilde bir kıyas yapmayacağım. Ancak HDP benim gözümde terorist. Nokta. İlerisi gerisi, ötesi berisi, rakibi yok karşılaştırmak için.benim için de her iki parti aynı kefede
Türk bayrağı satan adamı hapse attıranların HDP den ne farkı var allahaşkına
hdp barajı aşamazsa tek başına iktidar oluyor .Başkanlık vs..Diyorum ya fark yok zaten . Bari koalisyon olsun da o kadar hükümranlık süremesinlerbu şekilde bir kıyas yapmayacağım. Ancak HDP benim gözümde terorist. Nokta. İlerisi gerisi, ötesi berisi, rakibi yok karşılaştırmak için.
AKP nin gitmesi için Demirtaş'ın yumuşak yüreğine kaldıysak vay halimize, ülkeyi terk etsek daha iyi bence.
Zaten başka şans yok artık koalisyon olmazsa. Alternatif kalmadı..hdp barajı aşamazsa tek başına iktidar oluyor .Başkanlık vs..Diyorum ya fark yok zaten . Bari koalisyon olsun da o kadar hükümranlık süremesinler
hdp barajı aşamazsa tek başına iktidar oluyor .Başkanlık vs..Diyorum ya fark yok zaten . Bari koalisyon olsun da o kadar hükümranlık süremesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?