• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP ilk kez yüzde 30'u gördü!

Ha benm kasteddigim o . Chp bu kadar buyuk basarilar elde etmis ve falanca yillar arasinda sadece iktidarda kalabilmis . . Ondan sonra kalamamis neden nicun ? O zmnlar akp de yokmus :KK14:

din sömürücülüğü yapmadığı için olabilir mi

Ne şekilde olursa olsun HDP'nin olmamasını istiyorum.
Aklım almıyor bu kadar alenisine artık.
Onlardan çekinmeyen bir hükümet kurulsun MHP ve CHP'ye açığım. Ama artık AKP'nin miladı doldu.

Ne şekilde olursa olsun HDP'nin olmamasını istiyorum.
Aklım almıyor bu kadar alenisine artık.
Onlardan çekinmeyen bir hükümet kurulsun MHP ve CHP'ye açığım. Ama artık AKP'nin miladı doldu.

Bak şöyle dusunenleri cok seviyorum gercekten . Chp mhp gecsin onların oylari yukselsin . Hdp nie

Bak şöyle dusunenleri cok seviyorum gercekten . Chp mhp gecsin onların oylari yukselsin . Hdp nie
HDP kısmını ben de anlayamıyorum. Ama AKP de ona yakın benim mantığımda artık.
Hele son seçimlerde tek parti diye diretmeleri bardağı taşıran son damlacıklardı.

HDP kısmını ben de anlayamıyorum. Ama AKP de ona yakın benim mantığımda artık.
Hele son seçimlerde tek parti diye diretmeleri bardağı taşıran son damlacıklardı.
HDP barajı geçemezse doğunun tüm oyları AKP ye gider ve tek başına iktidar olur diye

Kusura bakma ama bu şekilde bile olsa anlayamıyorum. Dağdaki adamı mecliste meşru kılıyoruz.
Alan memnun, satan memnun gibi.
benim için de her iki parti aynı kefede

Türk bayrağı satan adamı hapse attıranların HDP den ne farkı var allahaşkına

benim için de her iki parti aynı kefede

Türk bayrağı satan adamı hapse attıranların HDP den ne farkı var allahaşkına
bu şekilde bir kıyas yapmayacağım. Ancak HDP benim gözümde terorist. Nokta. İlerisi gerisi, ötesi berisi, rakibi yok karşılaştırmak için.
AKP nin gitmesi için Demirtaş'ın yumuşak yüreğine kaldıysak vay halimize, ülkeyi terk etsek daha iyi bence.

bu şekilde bir kıyas yapmayacağım. Ancak HDP benim gözümde terorist. Nokta. İlerisi gerisi, ötesi berisi, rakibi yok karşılaştırmak için.
AKP nin gitmesi için Demirtaş'ın yumuşak yüreğine kaldıysak vay halimize, ülkeyi terk etsek daha iyi bence.
hdp barajı aşamazsa tek başına iktidar oluyor .Başkanlık vs..Diyorum ya fark yok zaten . Bari koalisyon olsun da o kadar hükümranlık süremesinler

Akp'den Hdp'ye giden oylar hala geri dönmemiş .

hdp barajı aşamazsa tek başına iktidar oluyor .Başkanlık vs..Diyorum ya fark yok zaten . Bari koalisyon olsun da o kadar hükümranlık süremesinler
Zaten başka şans yok artık koalisyon olmazsa. Alternatif kalmadı..
Yüzlerden de sıkıldık artık.
Ne diyeyim ki herkes aynı.. Her gün aynı yemeği yemek gibi bir şey artık.

Ha bide şunu unutmayalım Akp nin oylarının bu kadar düşmesinin sebeplerinden biride akp ye oy atan hdpliler artık hdpye atıyor matematik bu kadar zor olmasa gerek

Ay bu konuyu gördükçe bülent ersoy lu bi caps var görenler bilir
O geliyor aklıma kopuyorum :KK70::KK70:

indigomavi ben hdp'nin baraj altında kalacağı endişesini bir türlü anlamıyorum.
Artık hdp mecliste ve hiç bir zaman baraj altında kalmayacak.
Oyüzden aslında başka bir partiye oy atıcam da ama hdp baraj altında kalmasın diye hdp'ye oy verenleri anlamak gerçekten de zor.

Back