• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP ilk kez yüzde 30'u gördü!

indigomavi ben hdp'nin baraj altında kalacağı endişesini bir türlü anlamıyorum.
Artık hdp mecliste ve hiç bir zaman baraj altında kalmayacak.
Oyüzden aslında başka bir partiye oy atıcam da ama hdp baraj altında kalmasın diye hdp'ye oy verenleri anlamak gerçekten de zor.
Ben CHP ye verdim veririm vereceğim .Bir ara Vatan Partisini düşündüm .Bu havanda su dövmek olur dedim kıyamadım yine CHP ye verdim .Hİç bir zaman baraj altında kalmaz dememek lazım .MHP bile kaldı zamanında

Ben CHP ye verdim veririm vereceğim .Bir ara Vatan Partisini düşündüm .Bu havanda su dövmek olur dedim kıyamadım yine CHP ye verdim .Hİç bir zaman baraj altında kalmaz dememek lazım .MHP bile kaldı zamanında

HDP kalmaz. Ülke siyasetini yıllardır doğunun oyları belirler. Obölgelerden oy alabilenler barajı aşar her zaman.
MHP'nin baraj altında kadığı dönemde bir alternatifi vardı oylar oraya kaymıştı. HDP o bölgede tek şu anda bir alternatifi yok. Zaten o bölgenin hdp'ye ve selo gibi bir başkana ihtiyacı vardı.
O yüzden ben bu gün mhp'nin baraj altında kalmasına daha fazla ihtimal veriyorum.
MHP seçmeni akp'ye de chp'ye de oy verebilir alternatif olarak. HDP seçmeni için alternatif yok.

HDP kalmaz. Ülke siyasetini yıllardır doğunun oyları belirler. Obölgelerden oy alabilenler barajı aşar her zaman.
MHP'nin baraj altında kadığı dönemde bir alternatifi vardı oylar oraya kaymıştı. HDP o bölgede tek şu anda bir alternatifi yok. Zaten o bölgenin hdp'ye ve selo gibi bir başkana ihtiyacı vardı.
O yüzden ben bu gün mhp'nin baraj altında kalmasına daha fazla ihtimal veriyorum.
MHP seçmeni akp'ye de chp'ye de oy verebilir alternatif olarak. HDP seçmeni için alternatif yok.
yanılıyorsunuz MHP seçmeni asla CHP ye oy vermez asla vermez .
CHP Kürtleri küstürdüğü için doğu oylarını kaybetti .

Ha bide şunu unutmayalım Akp nin oylarının bu kadar düşmesinin sebeplerinden biride akp ye oy atan hdpliler artık hdpye atıyor matematik bu kadar zor olmasa gerek

Dıtt yanlış cevap etrafımda bahar seçiminde HDP ye oy atan ama bu seçimde atmayacak bi sürü arkadaşım var ya AKP'ye atacaklar ya da benim gibi CHP'ye

Dıtt yanlış cevap etrafımda bahar seçiminde HDP ye oy atan ama bu seçimde atmayacak bi sürü arkadaşım var ya AKP'ye atacaklar ya da benim gibi CHP'ye
Doğru zaten senin etrafındaki 2 3 kişiyle oluyordu bu işler eski seçimlerdeki haritadaki dağılımlara bak şimdikinede bak madem matematik bilmiyorsunuz

Son düzenleme:
Back