CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,AKP’nin olmadığı bir koalisyon önerdi.

Hdp
Sözümde ne var ben söylemiyorum bunu onlar söylüyor hdp liler yani bizde dile getiriyoruz ne olmuş ki ? Rahatsızsanız hdp nin gelmesinden de rahatsız olun bi zahmet[/QUbelli bir de diyorki ak partinin doğudaki oylarını aldık biz. Ak parti bize dedi diyor gelin meclise girin vs diye. Şimdi niye böyle oldu diye laf atıyor diyor. Madem hdp nin her sözü sizin için doğru meclise kimin soktuğu belli o zaman. Kendi ağzınızla kendiniz tezatlıklara düşüyorsunuz.

dün söyledikdi biz
merdivene ters bindi bi de ssklı yapmış birini :)))

böyle de fenayızdır he kork şimdi
ya hepinizi merdivene ters bindirirse
ya ssklı yaparsa hepinizi :110:
dimi ya bunun lideri olduğu partinin birde ülkeyi yönettiğini düşün :) yandık zaten , seçimden sonra bile gelmiş halk uzlaşın diyor ama bu tablonun içinde ak parti yok diyo :) ne kadar deha bir şiyasetçi , %40 oy almış bir partiyi dışlıyo akıllım :KK53:

sen böyle yazınca aklıma eşimin kardeşi geldi.kendisi bir ara akp nin koyu savunucusuydu ama öyle böyle değil.sonra akp cemaat kavga edince hoca erdoğana beddualar yağdırınca bizimki akp den vaz geçti.

geçen yaz herkese tek tek soruyor akp ye kaç kez oy verdin diye,ailedeki herkes en az bir kez oy vermiş ben hariç.adam inanmıyor bana 1000 defa sordu,yenge ya doğruyu söyle gerçekten mi hiç oy vermedin bir kere bile mi diye :KK70:

Bende cok koyu savunucusuydum. Forumlarda ne kavgalar ne tartısmalar:KK53: Ama eskisi gibi olsa ben yine verirdim oyumu belki. Bilemiyorum.

dimi ya bunun lideri olduğu partinin birde ülkeyi yönettiğini düşün :) yandık zaten , seçimden sonra bile gelmiş halk uzlaşın diyor ama bu tablonun içinde ak parti yok diyo :) ne kadar deha bir şiyasetçi , %40 oy almış bir partiyi dışlıyo akıllım :KK53:
Sen onu bırak kediye lahmacun vermiş adam bu, ülkeyi nasıl yönetçek. Hepimize lahmacun verdiğini bir düşünsenize. Mesela ben. Lahmacunu sevmem çünkü dokanır. Öğk!

oralara kadar gidersek neler çıkar ortaya teee.. işteee bir tanesi..

1. 22 Ekim 1919’da, İstanbul Hükümeti’yle Heyet-i Temsiliye arasında yapılan Amasya Görüşmeleri sonrası hazırlanan protokollerden birinde (2. Protokol), Atatürk Kürtlere özerklik vaad etmiştir!

2. Koçgiri İsyanı’ndan sonra Haziran 1921’de TBMM’de yapılan bir gizli oturumda Kürtlere özerklik verilmesi kararlaştırılmı ştır!

3. 10 Şubat 1922’de TBMM’de yapılan bir gizli oturumda Kürtlere özerklik verilmesi kararlaştırılmı ştır!

4. Atatürk 16/17 Ocak 1922 tarihinde çıktığı İzmit seyahatinde “Kürtlere özerklik verileceğini” söylemiştir!

5. Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı yıllarındaki konuşmalarında “Kürdistan” tabirini kullanması “bağımsız Kürdistan”ı tanıdığının işaretidir!

kaynak wiki mi :KK70:

bir arkadaşım anlattı hatta msjı bizzat gösterdi,bizim burada dün gece akp li arkadaşlara msj atmışlar koalisyon olmaması için hemen şu iki duayı okuyoruz diye

ben tepki veremedim :KK51:

Bi de geri kalan % 60 tek vücutmus gibi yorumlar yapılabiliyor. Geri kalan % 60 kendi arasında anlasip bi koalisyon bile kuramazlar. Yani bu % 60 akp karşıtı olmakta birlesebilirler ama diğer hiçbir konuda bislesemezler, ideolojileri çakışır

oylar düşünce tüm ahali birden milliyetçi oldu.gözlerim yaşarıyor doğrusu.gurur duyuyorumEn Büyük TÜRKİYE

belki de iyi oluyormuştur ya böylesi değil mi egem abla
bırakalım laf etsinler
milliyetçilik/Atatürkçülük gelişiyor sanki bu ortamda :KK45:

Bi de geri kalan % 60 tek vücutmus gibi yorumlar yapılabiliyor. Geri kalan % 60 kendi arasında anlasip bi koalisyon bile kuramazlar. Yani bu % 60 akp karşıtı olmakta birlesebilirler ama diğer hiçbir konuda bislesemezler, ideolojileri çakışır
aynen öyle malesef kararlar alınamıycak kan uyuşmazlığı olacak , 3 . parti destegini çekmekle tehdit edicek vs. koalisyon hükümetlerinde hiçbir zaman istikrar olmadı olmayacak , erken seçime gidilir koalisyon sorunu çözülür artık.

herkes bir şeyler yazmış oy verdinler vermedinler aslında yazıcam bir dünya şey var ama tutuyorum kendimi

artık seçim oldu ve herşey bundan sonra neler olucakları yazmalı ülkeyi ne bekliyor neler olucak ülke nereye gidicek bunlar konuşulmalı.

dünden beri okuyorum açılan topikleri çok şaşırıyorum hemde çok bu ülkeyi savunup bir dünya şey yazıp tartışmalar yapan kişilerin yorumlarını okudum ve gerçekten şaşırdım.

zeka konusunda mune ilgilenir seninle.

Atatürkçüyüm ve hdp yi bir kez bile savunmadım.hatta benim gibi bir çok kişi öyle.

lütfen ortaya laf atma isim ver o zaman zekanı konuştur bizde görelim.

sen niye gocunuyorsun onu çözemedim :)
demekki içten içe birşeyler var
ortaya konuşup konuşmama konusunda da sana hesap vereceğimi düşünmüyorum
ezbere konuşma yani önce oku sonra yaz
tehditinden de pek korktum :KK70:

aynen öyle malesef kararlar alınamıycak kan uyuşmazlığı olacak , 3 . parti destegini çekmekle tehdit edicek vs. koalisyon hükümetlerinde hiçbir zaman istikrar olmadı olmayacak , erken seçime gidilir koalisyon sorunu çözülür artık.
Zaten mhp nin şartlarından biri, çözüm sürecinin bitmesi... Hdp bunu destekleyemez

Ha hdp'yi asla savunmadım diyenler savunanların mesajlarını begenip duruyordu abi demek ki savunmasanda bir ilgi bir alaka söz konusu :)

Uzaktan bir begenme şeysi neysiydi yahu ? :)
öyle demek istememişler demek :KK70: ay yapmayın yaa
bazı insanlar gerçekten sanki bir hafıza kartı takılmış gibi ezbere konuşuyor okumak yok ezbere cümleler var heryerde aynıları :KK70:

sorun da burada
sevmiyoruz zaten

parti sevilmez, fanatikleştirilmez desteklenir

aramızdaki bakış açısı farkı.

benim bakış açım çoooook geniştir siz dert etmeyin
hdp desteklenmesi ne demek
Atatürk hayranı biri nasıl bir katili destekler
kelime oyunu yapmayalım bence :)
atatürkün hayatını bir gözden geçirsinler ama hayat bilgisi 1. sınıf kitabından değil her kesimden yazarlardan
hem sağdan hem soldan bakalım hdp veya onun ideolojisine yandaş bir sey bulabilecekler mi ki tam tersi
Ne mutlu türküm diyene diyen Atatürktür.
işte olay bu atgözlükleri
olmasa zaten böyle ezbere konuşmazlar
Atatürkü sevmeyenin kellesini uçurmaya kalkan Hdp yi destekliyorsa bir yerde bir sorun var

sevgiler

X