CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,AKP’nin olmadığı bir koalisyon önerdi.

haha aynen bu atatürkçüleri anlamak çok zor chp ye oy vermeyi atatürkçülük sanıp gözlerini anıtkabire dikmekten , başka partilerin yükselişine sevinen aciz zavallı chp yönetimin başarısızlığını kimse görmüyor atatürkün askerleri aponun askerleri olmuş yazıkki.

Sen de ataturk un askeri degil misin ? Senin deden cinden mi goctu ?

yeniden 80li 90lı yıllara dönmek için, ekmek su ilaç kuyruklarında beklemek için, örtümüzü yasaklamak için..... harika bi seçenek ak paartinin olmadığı bi koalisyon :KK9:

Neyse sizin tayfa yavaş yavaş toplanmaya başlamış.
Birbirinize moral verip motivasyonunuzu yükseltin.
Sonra tekrar konusuruz :)

Aaaa lutfen bu bi uyariymis akpnin 7 milyon secmeni sandiga gitmeyerek akpyi uyarmis :KK70:

Artik olduler mi kaldilar mi yoksa banka hesaplari mi bosaldi bilinmez :KK70:

="farrahdiba, post: 41314580, member: 532036"]Evet heykel yakip yikma oluyordu.ama apoyla Atanin posterlerinin birlikte dalgalanmasi bir ilk.
Hdp nin cok deger verdikleri Atalarina yapilan hakaretlerinden Mustafa kemal in askeri degil it surususunuz diye asagilanmalarndan sonra bu ne hdp sevgisidr bi aciklamasi var mi[/QUOTE]
Ankara da Melih in Erdoğan ın be Atatürk ün de resimleri yan yana dalgalanır. Atatürk e ayyaşvs dedikten sonra niye yanına resmini astırır ona da anlam verememiştim. Zaten bu yapılanlar da bizim suçumuz değil madem oralarda yaşıyorsunuz bir bakıverin nerde oylarınız düşmüş.neysr aslında neden böyle şeyler yaptıklarını biliyorum. Kim zora düşşe Atatürk e sarılmıştır bu zamana kadar. Ya iyi şeyler söyleyerek ya saldırarak onların da yaptığı bu. Karmaşa çıkarmak. Şu an da sizin alakası yokken Atatürk ü ortaya atıp laf söylemeniz gibi aynı. Neyse zaten Atatürkçülükle ilgili hep yanlış algı oluşturulmaya çalışıyor. Bunlar böyledir denmeye çalışılıyor. Ama yemeyiz biz. Bir şair ne güzel söylemiş. Bir 19 mayıstır tutturup gidiyorsunuz. Benim yaptıklarıma ne kadar sahio çıktınız ona bakın vs. Güzel şiirdir bir bakın.

abla siyasatten sadece bir kez ban yedim ve hep üsluplu tartışmaya çalıştım asla hakaret etmedim vs..ancak bu kadarı fazla değil mi? bu insanlar kim oluyorda burada bir terörist ile atamızı kıyaslayıp böyle iğrenç konuşabiliyor.valla isterse süresiz banlanayım ben bu insanlara hakaret etmemek için zor duruyorum şu anda.partini tut savun ama bel altı olayına girmek ne ya!!

@Kazen ve @Mune lütfen şu konuya müdahale edin.dini ve milli değerlerle dalga geçiliyor.

Seviye bu sevgili kadesa.. gormezden gel . Atanin bukemedikleri bilegini opemeyecek kadar namertler...

bizim sayemizde mecliste isede bu durumdan kılıçdaroğlu ve herkes çok memnun ne bilim Ak parti iyi bişey yapmış onlar için kutlama yapıyo chp , burada çok gördüm ak parti gitsin diye hdp ye oy verenleri herkes işte diğerleri nereye oy verdiklerine ve ne için sevindiklerine bir baksın.

ben bu dört partiye de oy vermedim ve kişisel olarak durumdan hiç memnun değilim.ancak chp nin kutlama yapması senin apo ve Atatürk ismini bir araya getirip espiri yapmanı mı gerektiriyor?

bi şey yanlışsa onu bu şekilde savunmak doğru mu?

ayrıca hep diyorum bin defa da derim akp hdp balonunu şişirdi şişirdi ve elinde patladı.

Atatürkün adini kullanipta ne demisler.
bitmedimi magdur edebiyatiniz.
Yetmedi mi
Ataturku kullanarak bir yerlere geldiginiz.
Sizin gibi Ataturkcuyuz demedikki biz.
cok rahatsizsaniz hdpye oy veren arkadaslariniza yuklenin.ama karsinizda akpli varya saldirin hemen.
Evet o yuzden herkes haddini asmasin!
Akpden biri birsey yapsa akpye mal olur.
hdp Ataturk heykelini yakar yikar ama biri yapti diye partiye sırtımımı cevireyim canim denir bak bak komiklige bak.
bir iki kelime yazdik geceden beri arkamuzdan bir ton laf yazilmis.
Valla ben istiyorumki Akp koalisyonda olmasin.bunlar ülkenin icinebir guzel etsin hadi seyreyle cümbüşü.bizim nankör halkimiza bu yakisir.heryeri yakip yiksinlar o zaman gorurum ben sizi aglarken.

X