- 5 Mayıs 2013
- 2.835
- 4.190
valla onu bana değil,bunları tepemize çıkartanlara diyeceksin,ipucu vereyim baş harfi r...İnşallah sorarsınız ama kolay kolay gidecek gibi durmuyorlar :) Allah yardımcınız olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla onu bana değil,bunları tepemize çıkartanlara diyeceksin,ipucu vereyim baş harfi r...İnşallah sorarsınız ama kolay kolay gidecek gibi durmuyorlar :) Allah yardımcınız olsun.
Dusun biri az oy alirsam istifa ederim dedi sozunu yedi derken basbakanin verdigi demeci bile unuttu :))
haha aynen bu atatürkçüleri anlamak çok zor chp ye oy vermeyi atatürkçülük sanıp gözlerini anıtkabire dikmekten , başka partilerin yükselişine sevinen aciz zavallı chp yönetimin başarısızlığını kimse görmüyor atatürkün askerleri aponun askerleri olmuş yazıkki.
valla onu bana değil,bunları tepemize çıkartanlara diyeceksin,ipucu vereyim baş harfi r...
Herşeyin suçlusu rte zaten muhalefetin hiç suçu yok dimi chp ne yaptı bu arada sormak lazımvalla onu bana değil,bunları tepemize çıkartanlara diyeceksin,ipucu vereyim baş harfi r...
Neyse sizin tayfa yavaş yavaş toplanmaya başlamış.
Birbirinize moral verip motivasyonunuzu yükseltin.
Sonra tekrar konusuruz :)
Soruyorum o zaman Chp ne yaptı?Bunları meclise sokmak için,bu kadar tavizler vermek için chp ne yaptı?Herşeyin suçlusu rte zaten muhalefetin hiç suçu yok dimi chp ne yaptı bu arada sormak lazım
abla siyasatten sadece bir kez ban yedim ve hep üsluplu tartışmaya çalıştım asla hakaret etmedim vs..ancak bu kadarı fazla değil mi? bu insanlar kim oluyorda burada bir terörist ile atamızı kıyaslayıp böyle iğrenç konuşabiliyor.valla isterse süresiz banlanayım ben bu insanlara hakaret etmemek için zor duruyorum şu anda.partini tut savun ama bel altı olayına girmek ne ya!!
@Kazen ve @Mune lütfen şu konuya müdahale edin.dini ve milli değerlerle dalga geçiliyor.
bizim sayemizde mecliste isede bu durumdan kılıçdaroğlu ve herkes çok memnun ne bilim Ak parti iyi bişey yapmış onlar için kutlama yapıyo chp , burada çok gördüm ak parti gitsin diye hdp ye oy verenleri herkes işte diğerleri nereye oy verdiklerine ve ne için sevindiklerine bir baksın.
Bilmem,sizinkilere sor,13 yıldır yedikleri kul haklarını nasıl hazmettilerse artık...Hazimsizlik mi dedi birileri.13 yildr nasil hazmettiniz acaba
Siz de kroniklesti zaharrr
Bilmem sizinkilere sor,13 yıldır yedikleri kul haklarını nasıl hazmettilerse artık...
Herşeyin suçlusu rte zaten muhalefetin hiç suçu yok dimi chp ne yaptı bu arada sormak lazım
Muhalefet erdoganla ugrasmktan haset cekmekten baska ne yapti ki bugune kadarHerşeyin suçlusu rte zaten muhalefetin hiç suçu yok dimi chp ne yaptı bu arada sormak lazım
ve 40 saat olmuş sayın cumhurbaşkanı hala suskun hadi hayırlısı