CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,AKP’nin olmadığı bir koalisyon önerdi.

Tamamını okudum. Ama garip bir ironi gördüm şu an. As önce sanki seçildiler diye böyle şeyler yapmışlar gibi bahsetmişsiniz. Şimdi evet oluyordu ama ben Atatürkçü değilim onlar düşünsün diyorsunuz. Korkmayın ben düşünüyorum. Hiçbir zaman korkarak susmadım. Hatta eşim biraz sus öldürülüp bir köşeye atılacaksın bir gün derdi. Kuaför den falan biraz geç çıksam hemen arardı. Ben burda klavye delikanlılığı yapmıyorum. Ve sanki insanlar oy verirken yanındaymış givi bir eminlikle siz soktunuz deyio günah almıyorum. Herkesin gördüğü bildiği en başta sokanı söylüyorum. Kul hakkı kötü bir şeydir. Bence dikkatli olın.
Evet heykel yakip yikma oluyordu.ama apoyla Atanin posterlerinin birlikte dalgalanmasi bir ilk.
Hdp nin cok deger verdikleri Atalarina yapilan hakaretlerinden Mustafa kemal in askeri degil it surususunuz diye asagilanmalarndan sonra bu ne hdp sevgisidr bi aciklamasi var mi

Sizin oralarda da halen propaganda araçları dolaşıyor mu yahu?
Seçim bitmiş olan olmuş bari oturun için suyunuzu derler adama artık

"Acımadı kiii" sahnesi akıllarda sırıtarak yürüdük bütün gün boyu

Eeee işte devlet Atatürk'e iftiralar atıp sövenlerin elinden,büstlerini yıkanlara geçti demek,bizim için değişen birşey yok o zaman.Yeter ki akp gitsin de onların hesabını da sorarız inşallah.
Bunlarınki iktidarı kaybetmenin hazımsızlığından başka birşey değil,az çıkıp dolaşın hava alın geçer:KK59:

İllaki kıyaslayacaklar kadişim çamur at izi kalsın işte..

abla siyasatten sadece bir kez ban yedim ve hep üsluplu tartışmaya çalıştım asla hakaret etmedim vs..ancak bu kadarı fazla değil mi? bu insanlar kim oluyorda burada bir terörist ile atamızı kıyaslayıp böyle iğrenç konuşabiliyor.valla isterse süresiz banlanayım ben bu insanlara hakaret etmemek için zor duruyorum şu anda.partini tut savun ama bel altı olayına girmek ne ya!!

K Kazen ve Mune Mune lütfen şu konuya müdahale edin.dini ve milli değerlerle dalga geçiliyor.

Sözümde ne var ben söylemiyorum bunu onlar söylüyor hdp liler yani bizde dile getiriyoruz ne olmuş ki ? Rahatsızsanız hdp nin gelmesinden de rahatsız olun bi zahmet

Hdp meclise girebildiyse akların sayesinde girdi,yoksa hayaldi onlar için..
Ağzınıza almayın yeter ne bu böyle yahu,her fırsatta konu ATATÜRK'e geliyor...

Abla dur.Şoku yeni atlattilar 2 gunde.Simdi yerini ofkeye birakti.Bundan sonrasini seyreyle :) Reis'te bi şoku atlatsin.Bakalim ozaman neler olacak :)

Bundan sonrasını merakla bekliyorum artık,iktidar olamadılarya neler saçmayalacaklar acaba..

Onlar zaten inkar etmiyor atatürkçü değiller biz asıl hem atatürkçüyüm deyip hem de hdp yi kutlayanlara konuşuyoruz, Ah ak parti ha hdp aynı olmalı onlar için o zaman.
şimdi Atatürk heykelini yıkan kim olursa olsun benim için aynıdır. hangi partiden olursa olsun. bu saygısızlığı yapan kimse gözümde zerre değer yok. ha chpli biri yapmış, ha akpli ha hdpli. ama bir tane salak bunu yaptı diyede düşüncem değişirmi hayır

Sözümde ne var ben söylemiyorum bunu onlar söylüyor hdp liler yani bizde dile getiriyoruz ne olmuş ki ? Rahatsızsanız hdp nin gelmesinden de rahatsız olun bi zahmet

ne biliyorsun ondan rahatsız olmadığmızı.her yazdığımızı okuyor musun? oku bi bak isütersen o konuda neler yazmışız.

hpd siz akp lilerin sayesinde mecliste atamıza laf atacağınıza eserinizle övünün! hırsınızı ölmüş adamın arkasından en alt düzeyde espiri yaparak çıkarmayın.

Eeee işte devlet Atatürk'e iftiralar atıp sövenlerin elinden,büstlerini yıkanlara geçti demek,bizim için değişen birşey yok o zaman.Yeter ki akp gitsin de onların hesabını da sorarız inşallah.
Bunlarınki iktidarı kaybetmenin hazımsızlığından başka birşey değil,az çıkıp dolaşın hava alın geçer:KK59:
İnşallah sorarsınız ama kolay kolay gidecek gibi durmuyorlar :) Allah yardımcınız olsun.

Onlar zaten inkar etmiyor atatürkçü değiller biz asıl hem atatürkçüyüm deyip hem de hdp yi kutlayanlara konuşuyoruz, Ah ak parti ha hdp aynı olmalı onlar için o zaman.
! harikasın tek kelime
ile
Atatürke karşı hakaretler olunca anında kanunu paylaşıyorlar sonra hdp ye oy veriyor işe bak sen
atatürk yaşasa bunlara adını ağzına aldırmazdı

Heyyyttttt cekilin cikti meydena bir sozdeci daha
Açılin ulennn:)

Yazık diyorum sadece.

abla siyasatten sadece bir kez ban yedim ve hep üsluplu tartışmaya çalıştım asla hakaret etmedim vs..ancak bu kadarı fazla değil mi? bu insanlar kim oluyorda burada bir terörist ile atamızı kıyaslayıp böyle iğrenç konuşabiliyor.valla isterse süresiz banlanayım ben bu insanlara hakaret etmemek için zor duruyorum şu anda.partini tut savun ama bel altı olayına girmek ne ya!!

Kendi seviyelerini belli ediyorlar,gerekeni yaptım kibledim,muhatap bile olmam artık..

ne biliyorsun ondan rahatsız olmadığmızı.her yazdığımızı okuyor musun? oku bi bak isütersen o konuda neler yazmışız.

hpd siz akp lilerin sayesinde mecliste atamıza laf atacağınıza eserinizle övünün! hırsınızı ölmüş adamın arkasından en alt düzeyde espiri yaparak çıkarmayın.
bizim sayemizde mecliste isede bu durumdan kılıçdaroğlu ve herkes çok memnun ne bilim Ak parti iyi bişey yapmış onlar için kutlama yapıyo chp , burada çok gördüm ak parti gitsin diye hdp ye oy verenleri herkes işte diğerleri nereye oy verdiklerine ve ne için sevindiklerine bir baksın.

X