CHP, 13 Yılı 1 Dakikaya Sığdırdı: 'Bambaşka Bir Türkiye'ye Uyanabiliriz'

ya gerçekten yasanmadı mı o günler bütün millet mi yalan söylüyor banka hortumcuları ımf de mi yalandı peki koalisyonlar ekonomik krizler demi yalan dı ya türban yasagı o damı yalandı
Yalan degildi ama milletin o zaman gozu kulagi yoktu
Turbanlilarin dayak videolari
Sizi o basinizdakilerle mezun etmicez videolari donerken biz sagirdik

13 yil oncesi yapilan zulumler katliamla dolu kanli gecmise sahip ideolojikerin hakim oldugu fasizmin dibinin yasandigi devirlerin oldugu kisim silinmis hafizalardan bu da bi hastalik olsa gerek

Cumhuriyet ilanindan sonra dine yakin olan siyasilerin ikinci mecliste olmamalri tesaduf mudur hayir hersey biyle baslamistir zaten ha bu isimler yabanci da degil mesela m akif ersoy gibi asil isimlere kiyilmadi mi

Hey allahim ya sinir oldum bak simdi camlara battaniye ortup dinini yasattiniz bu insanlara ogrenci evlerini bile bastiniz kafanixa gore adam topladiniz
Bu millet enayi degil
Akp belki kotunun iyisi ya da belki cok kotu ama gecmisin acisi ve zulmu tekrar yasama korkusu belki de bu insanlari buna mecbur etti
Simdi ti ye alin istediginiz kadar
Zaten herkese gelmez bu ciddi meseleler
Kimisi tasiyamaz

Eski donemleri de biliyoruz sizi bileyemeyiz ama biz bunamadik daha muhalefet olmayi bile becereneyeme iktidar mi vericez ben fanatik falan degilim yanlislari da goruyorum ama basta din olmak uzere bircok sebeple bizleri buna mecbur eden karsit zihniyet bize koyun ve troll demeyi kesip kendi vicdanlarina donsunler

Simdi kurtce bolumlerden kanallardan rahatsiz olanlar sanki bu bolunme bu ikinci sinif hatta kole muamelesi kimin zihnjyeti kimin katliaminin yarasini tedavi etmek icin yapildi bugun bu calismalar

türkan saylanı özgecanı ve diğerleri akpliler mi öldürmüş yani akp den önce şehit verilmiyormuy muş yada kazalar olmuyor muymuş suriyeli o çocugu da mı akp liler öldür müş

kadına şiddet konusunda hiç bir şey yapılmaması hatta cezalarda indirime gidilmesi akp'nin suçudur.

türkan saylana yapılan kötülükler çoğunlukla cemaatin suçuydu ama cemaate bu desteği ak parti verdi. hatırlarsın ne istediniz de vermedik diye ağlayan bir vardı. 36 binden fazla kızın okumasına yardım eden, anadolu'nun en ücra köşesine bile yurtlar inşa eden oydu. birilerinin işine gelmedi çocuklar cemaat evlerinde kalsın istediler herhalde.

şehitler demişsin.önceden kimse devletin döşediği yolun altına kilolarca bomba bırakmayı becerememişti. dünya da bile ilk olabiliriz.

iş kazaları önceden de oluyordu ancak maden kazaları için verilen onlarca önergeyi reddeden de , milletin acısı varken yerde vatandaşı tekmeleyen de aynı parti. ayrıca işçilerden alınan hakların, çalışma koşullarının geldiği halin 13 yıldır ne kadar kötüleştiği ortada..

onlarca suriyeliyi sokakta dilenmeye veya bir botta ölmeye mahkum bırakan da türkiye hükümeti. bu insanlar ülkeye alınırken hiç bir planlama mı yapılamadı. suriye'de tarafları barıştırmak yerine çatışmayı körüklemek kimin suçuydu ?

Tamam soyle o zaman chp yemi oy vereyim yani

aaa yarın seçim var, ben daha yeni görüyorum. oysa kaç gündür şunu dinliyoruz her gün. ne güzel şarkı ama.

Son düzenleme:
Bence bu sefer chp yuzde sini yukseltir yani

Bu videoda ozgecan in resmini kullanmaları tam bir terbiyesizlik! Zaten Türkan Saylan, Hirant dink filan da alakasız... gezi olaylarından görüntüler de ülkemizi bir Mısır bir Suriye yapma çabasıydı... Ankara katliamının görüntülerini de terörü lanetlemek için koymuş olmaları gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…