- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
söylenecek çok şey var da anlayan yok kendimi yormayacam kızlar sizi kaybınızla ve vicdanınızla başabaşa bırakıyorum ama ne olur artık madem vicdanlı laik insanlarsınız akp seçmenine koyun cahil ve troll demekten vazgeçin ve kabul edin millet seçimini yaptı siz de düşünün yaa biz neden 19... bilmem kaçtan beri kazanmadık yada akp nin yaptıgı hizmetleri yapamadık diye ben ve benim gibileri dinci diye yaftalayıp büyüklük göstermeyin çok şükür müslümanım liderler partiler fani dir ama ALLAH bakidir unutmayın ve dinle siyaseti karıştırmayın madem birde siz ne istityorsunuz hadi diyelim akp yi kapattık tayyipi de idam ettik rahatlayacakmısın 100 yıllık Türkiye düzelecek mi yav bi vicdanınıza sorun özgürlük diyorsunuz ama biz özgür irademizle oy verince ya koyun oluyoruz ya cahil özgürlük bunun neresinde lgbbt liler özgür de biz özgür degilmiyiz yada çagdaş ileri dediğiniz o ülkeler onlar tıuvalet egitimini sofra adabını bile biz türklerden ve müslümanlar dan ögrendi birde sorun bakalım vicdanınıza 12 eylül darbesinde sadece solcu gençler mi öldürdü salçı bacı bve niceleri neden öldürüldü milletin seçtiğini vekil neden meclisten kovuldu adnan menderes neden oldü yada apo niye asılamadı sorun birde sorun 35 yıldır şehit veren ülke neden durduramadı terörü ve yine sorun vicdanına ve inancınıza 13 yıl da gerçekten ülke geriye mi gitti diye