Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cik.neden düzgünce konuşamıyoruz anlamadım bi tiye almalar falan
Canim sen bazi konularda aynisini yapyaa yasak degilmi siyaset dışında konuşmak
Yalan degildi ama milletin o zaman gozu kulagi yoktuya gerçekten yasanmadı mı o günler bütün millet mi yalan söylüyor banka hortumcuları ımf de mi yalandı peki koalisyonlar ekonomik krizler demi yalan dı ya türban yasagı o damı yalandı
türkan saylanı özgecanı ve diğerleri akpliler mi öldürmüş yani akp den önce şehit verilmiyormuy muş yada kazalar olmuyor muymuş suriyeli o çocugu da mı akp liler öldür müş
kadına şiddet konusunda hiç bir şey yapılmaması hatta cezalarda indirime gidilmesi akp'nin suçudur.
türkan saylana yapılan kötülükler çoğunlukla cemaatin suçuydu ama cemaate bu desteği ak parti verdi. hatırlarsın ne istediniz de vermedik diye ağlayan bir vardı. 36 binden fazla kızın okumasına yardım eden, anadolu'nun en ücra köşesine bile yurtlar inşa eden oydu. birilerinin işine gelmedi çocuklar cemaat evlerinde kalsın istediler herhalde.
şehitler demişsin.önceden kimse devletin döşediği yolun altına kilolarca bomba bırakmayı becerememişti. dünya da bile ilk olabiliriz.
iş kazaları önceden de oluyordu ancak maden kazaları için verilen onlarca önergeyi reddeden de , milletin acısı varken yerde vatandaşı tekmeleyen de aynı parti. ayrıca işçilerden alınan hakların, çalışma koşullarının geldiği halin 13 yıldır ne kadar kötüleştiği ortada..
onlarca suriyeliyi sokakta dilenmeye veya bir botta ölmeye mahkum bırakan da türkiye hükümeti. bu insanlar ülkeye alınırken hiç bir planlama mı yapılamadı. suriye'de tarafları barıştırmak yerine çatışmayı körüklemek kimin suçuydu ?
aaa yarın seçim var, ben daha yeni görüyorum. oysa kaç gündür şunu dinliyoruz her gün. ne güzel şarkı ama.
seçim yasağını bilmiyordum.Yasak kuzu haberin ola secim yasagi basladi
seçim yasağını bilmiyordum.neler yasak ki şimdi?[/QUOTE Vallavideo falan paylasmacanim
kime oy vereceğinizi söylemek haddime değil. sadece eleştirel olun, bir şeylerin yanlış olduğu görün, ama ötekiler de kötü diye bu yanlışları desteklemeyin.Tamam soyle o zaman chp yemi oy vereyim yani