Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ben bu kadar kindar bir güruh görmedim.
Sütten cikmis ak kasiklar, sizlere sesleniyorum :
Jet Fadil ?
Ihlas Finans ?
Deniz Feneri ?
Yimpas ?
Hangi görüs insanlari bunlar ? Kimler tarafindan desteklendi? Bunlarin cevaplarini bana verebiliyorsaniz sizinle burada siyaseti konusmaya hazirim.
neden terbiyesizlik? Özgecan Aslan kadın cinayetlerinin ve Kadına karşı işlenen suçların bir simgesidir yanı zamanda. tıpkı Merve Kavakçı'nın türban konusunda simge olması gibi.Bu videoda ozgecan in resmini kullanmaları tam bir terbiyesizlik! Zaten Türkan Saylan, Hirant dink filan da alakasız... gezi olaylarından görüntüler de ülkemizi bir Mısır bir Suriye yapma çabasıydı... Ankara katliamının görüntülerini de terörü lanetlemek için koymuş olmaları gerekir.
Keza Erzincan depremini de ben yaşadım ailem yaşadı... Ayyy pardon bunu da uyduruyorumİçinde beyazıt öztürkün de olduğu deprem yerinde röportaj yapıldığı 99 depreminde insanların nasıl mağdur edildiğini anlatan arşivlerle hazırlanılmış güzel bir video var ki videoyada gerek yok kendi yakınlarım ve çevreminde yaşadığı olaylarıda biliyorum ve bazılarını hatırlıyorum. Vergilerimizin nedense bütçe açığını bile kapatmaya yetmiyor dışa ve içe borçlanma almış başını gitmiş milletin vergi harici! Yardımseverlerden gönüllü toplanan paraların bir kuruşu bile depremzedelere verilmiyor mağdur ediliyor kendi tırnaklarıyla sevdiklerini yığınların arasından çıkartıyor ve sabırlar taşıyor nerde bı devlet diye haykırmaya başlıyorlar bunun üzerine devlet deprem bölgelerine 3 gün sonra gidiyor. O toplanan paraların nereye gittiğide videoda anlatılıyor borca gidio madem bizim vergiler ne oluyordu? İnsan sormadan edemiyor. Ve sırf 99 da devletin yanlarında olmadığını kazık attığını unutmayanlar bugün başkalarını tutuyor. Videodaki insanların nerde bu devlet diye feryat etmeleride mi yalan montaj ya da sahte? Vicdan lazım hangi partili olursak olalım vicdan lazım
Diyorum ya alzheimerlı bir kitle var13 yil oncesi yapilan zulumler katliamla dolu kanli gecmise sahip ideolojikerin hakim oldugu fasizmin dibinin yasandigi devirlerin oldugu kisim silinmis hafizalardan bu da bi hastalik olsa gerek
Ötekiler de kötü olunca kimi destekleyelim o zaman? Evet akp püri pak demiyoruz zaten.. Ama en temizi o.. İşte dediğimiz bu.kime oy vereceğinizi söylemek haddime değil. sadece eleştirel olun, bir şeylerin yanlış olduğu görün, ama ötekiler de kötü diye bu yanlışları desteklemeyin.
Yok yok onlar teknolojinin gelişimi... Ne hikmetse teknoloji son 10 yılda çığır açtı... Taş devrinden bir anda bu devre ışınlandık 10 sene önceDimi yaa. 20 sene önce açtık, 50 sene önce kuyruklar vardı... Şimdi tapletle, ayponla, duple yolla doyduk çok şükür.
kim o lider?Cok haklisinin vino veritas , yine bu gibi önemli konulara cevap alamayacagiz, sadece banal, primitif siyaset yapacagiz buralarda, zira görüs acisi kit.
Sunu AKP secmenine söylemek istiyorum, kurtariciyi degil, kurtulusu isteyelim, mücadele verelim hep birlikte.
Artik o peygamber veya kurtarici dönemi bitti, simdi üst düzeyde halkina hizmet eden bir hükümet lazim bize. Halkini düsünen.
Yahu işte hiç değilse bunu kabul edin diyorum yani 13 senedir bir adım ilerlemedik hep geriye gittik şu an 90 lardan çok daha berbat durumdayız tırı vırıları sadece yalandan ibaret..90'lı yıllarda Türkiye'de gerçekten berbat bir yönetim vardı. Onun da öncesinde, onun da öncesinde kötü olan yönetimleri inkar etmiyorum. Ama sürekli de onlarla kıyaslamak çok yanlış. AKP iktidar olduktan sonra birşeyler istikrara girdi, evet. Ancak 7 Haziranda da gördük ki artık tek başına iktidar olamayacak. Olsa bile AKP zamanında memnun kaldığınız şeylerin devam edeceğini sanmıyorum. AKP daha çok sosyal alandaki terslikleri yüzünden desteklemediğim bir parti. Bana tabandan ters şeyleri var ayrıca çalıyorlar ama çalışıyorlar diyen güruhtan olamam ben. Her halükarda ben bu seçimden de bi cacık olacağını sanmıyorum. Farkında mısınız bilmiyorum ama bir kaos ortamına sürükleniyoruz. Korkmayın, bence o 90'lardaki, 2000'lerin başındaki gibi kötü bir duruma düşmeyiz ama yakın zamanda çok da iyiye gideceğimizi düşünmüyorum. Her şeyden önce güçlü bir hükümete ihtiyacımız var artık bu koalisyon mu olur, tek parti mi bilemem ama. Eğer 3. bir seçime gidilecek olursa 2016 çöpe giden bir yıl olur. Bir şekilde bu seçimden sonra oturup anlaşmaları lazım. Ne AKP, ne CHP, ne de diğerleri, bence tek başına iktidar olamayacak ama en azından düzgün bir koalisyon kurabilirlerse bizim için daha iyi olur.
Bir de ne yaparsanız yapın, RTE'nin parlak dönemi bitti arkadaşlar. Başkanlık sistemi falan zaten hayal şu saatten sonra. Tamam AKP'yi destekliyor olabilirsiniz ki o özlem duyduğunuz RTE yılları geri gelmeyecek, artık onlar da eskide kaldı.