- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
- 133
Olur bazen öyle :)bende sırf bunlardan ötürü yazmıyordum ama tutamadım kendimi
Kusura bakmayın o zamanhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...eye-uyanabiliriz.872046/page-11#post-43315944
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bugun-secim-olsa.854362/page-506#post-43314498
Bakınız uyarılar, yani mağdur değil, okumayan bir üyesiniz
Kulaklarım çınladı, birileri shezofren mi dedi
yok ya bana şizofren dendi deKulaklarım çınladı, birileri shezofren mi dedi
ben kapalı değilim ama gözyaşları içinde izledim bu videoyu! bu sadece kameralara yansıyan bölüm!! kaç binlerce kadın bu hakarete uğradı!!! zamanın çağdaşları modernleri kepi nasıl da çekip aldı kızcağızın başından!çzgürlük laiklik nerede ben göremiyorum da
benimde AKRABALARIM DA AÇIK OLANLAR VAR mesele türban meselesi değil yapılan zulümü unutmalarıben kapalı değilim ama gözyaşları içinde izledim bu videoyu! bu sadece kameralara yansıyan bölüm!! kaç binlerce kadın bu hakarete uğradı!!! zamanın çağdaşları modernleri kepi nasıl da çekip aldı kızcağızın başından!
şimdi ortalıkta başörtüsüne karşı değiliz diye konuşuyorsa bu kesim sebebi akp dir!
seçim vatanımız milletimiz için hayırlı olur inşallah!
alzheimer olmuş bir kitle var çünkü... umarım uyandıklarında hafızaları yerine gelmiş olur!
Evet seçime bir kala yine baş örtüsü gelmiş ortaya. Yeterince dinlenmedi mi bu konu? Kimse o dediğin hastalıktan değildir korkmayın kaç senedir dinliyoruz aynı şeyleri.xpreiaZ .!.:ben kapalı değilim ama gözyaşları içinde izledim bu videoyu! bu sadece kameralara yansıyan bölüm!! kaç binlerce kadın bu hakarete uğradı!!! zamanın çağdaşları modernleri kepi nasıl da çekip aldı kızcağızın başından!
şimdi ortalıkta başörtüsüne karşı değiliz diye konuşuyorsa bu kesim sebebi akp dir!
seçim vatanımız milletimiz için hayırlı olur inşallah!
alzheimer olmuş bir kitle var çünkü... umarım uyandıklarında hafızaları yerine gelmiş olur!
öfkeli değilim gerçekleri görüyorum.
O bahsettiğiniz yemin törenine anaları almadılar yalanını bizzat yaşayanlardan biriyim ben.
Babaannem asker ailelerini ağırlar onlarla da yemin törenlerine giderdi, babaanem başı kapalı bir kadındı. Kimse de sen buraya giremezsin demedi. ben hep böyle büyüdüm. hatta 96*97 lerde askeri gazinoya gidip dondurma yediğimizi bilğirim. Aile de asker yok ve babaannem kapalıyken. yani uyduruyorsunuz.
ahahah ne kadar komik yaaaa... akp döneminde güzel olan herşey "teknolojinin ilerlemesi", koalisyon döneminde olan şey ise "amannnn canım herkeste olur "konumuz baş örtüsü idi.
ekonomik kriz hala var, dünyada da var olan bir gerçek. Zaten bizim gibi ülkelerde üretim olmadığı için kriz sürekli vardır. Ama halkıjn benimsemiş olması genelde "bazı" kesime rahatlama gibi görünür. Matematik yalan söylemez.
IMF vardı ödendi ama bknz: cari açık ve dış borç
Kimse IMF nasıl ödendi demiyor.
Koalisyonu seçen halktır. bknz: milli irade
bilmem chp kaç seçimdir seçimi kazanamıyor ama bulduğundan mutlu,başardık diyor.. seçimi kaybedersek belki kılıçtaroğlunun bulduğunu bulur biz de ona sevinirizneyi kazanacak? spor müsabakası mı bu? madalya mı veriliyor? what?
evet özellikle savunacak tek kelimeleri kalmadıklarında başlıyor bu sözler ne hikmetse...siyaset topiğindekiler nedense akplilere tahammül edemiyor yok koyun yok sizofren yok sen iyi degilsin yok burası sana büyük geliyor vs vs insanlar korkusundan ve seviyesini düşürmemek için ve kçöşeye şıkışitırılmamak için yazamıyor fikirlerini 3 5 arkads çete halinde dolaşıyor akplileri ezelim diye
beni de çağırınkız bizde çeteleşek onlar gibi ne eskiğimiz var :)
Ayrıca muhalefetleride yoktu güzel güzel koalisyonda yapılmıştı zamanında ellerinde çok imkan vardı. 99 depreminde milletin yardım paralarını ne yaptıklarıda malum utanç verici vicdansızlık ötesi.1946 dan beri tutan mi var chp yi buyursun olabiliyorlarsa tek baslarina iktidar olsunlar
yok canım yaa yapmamışlardır sen o zamanlar küçüktün hatırlamıyonAyrıca muhalefetleride yoktu güzel güzel koalisyonda yapılmıştı zamanında ellerinde çok imkan vardı. 99 depreminde milletin yardım paralarını ne yaptıklarıda malum utanç verici vicdansızlık ötesi.
TAAM şeker çeteleşek bizde vuralım onların kafalarına kafalarına shzofren koyun cahil falan diyek onlar gibibeni de çağırın
Hee anam babamda tüm sülalemde konu komşumda hep çocuktu akılları ermiyordu :)))))yok canım yaa yapmamışlardır sen o zamanlar küçüktün hatırlamıyon
Kurum ve kişilere hakaretten umarım ban yiyorlardır. Andaval lafına bile banlanıosunda burda o açıdanTAAM şeker çeteleşek bizde vuralım onların kafalarına kafalarına shzofren koyun cahil falan diyek onlar gibi
Ne yaptılar malummuş madem söyleyin kanıt da söyleyin. Malum demekle malum olmuyor hiçbirimiz abdal değiliz burda. Malum deniz feneri desen mesela haberlerde falan boy boy çıktılar anlarız da. Lütfen kanıtla konuşun ya malum nedirAyrıca muhalefetleride yoktu güzel güzel koalisyonda yapılmıştı zamanında ellerinde çok imkan vardı. 99 depreminde milletin yardım paralarını ne yaptıklarıda malum utanç verici vicdansızlık ötesi.
İçinde beyazıt öztürkün de olduğu deprem yerinde röportaj yapıldığı 99 depreminde insanların nasıl mağdur edildiğini anlatan arşivlerle hazırlanılmış güzel bir video var ki videoyada gerek yok kendi yakınlarım ve çevreminde yaşadığı olaylarıda biliyorum ve bazılarını hatırlıyorum. Vergilerimizin nedense bütçe açığını bile kapatmaya yetmiyor dışa ve içe borçlanma almış başını gitmiş milletin vergi harici! Yardımseverlerden gönüllü toplanan paraların bir kuruşu bile depremzedelere verilmiyor mağdur ediliyor kendi tırnaklarıyla sevdiklerini yığınların arasından çıkartıyor ve sabırlar taşıyor nerde bı devlet diye haykırmaya başlıyorlar bunun üzerine devlet deprem bölgelerine 3 gün sonra gidiyor. O toplanan paraların nereye gittiğide videoda anlatılıyor borca gidio madem bizim vergiler ne oluyordu? İnsan sormadan edemiyor. Ve sırf 99 da devletin yanlarında olmadığını kazık attığını unutmayanlar bugün başkalarını tutuyor. Videodaki insanların nerde bu devlet diye feryat etmeleride mi yalan montaj ya da sahte? Vicdan lazım hangi partili olursak olalım vicdan lazımNe yaptılar malummuş madem söyleyin kanıt da söyleyin. Malum demekle malum olmuyor hiçbirimiz abdal değiliz burda. Malum deniz feneri desen mesela haberlerde falan boy boy çıktılar anlarız da. Lütfen kanıtla konuşun ya malum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?