- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
e doğru sizlerin adını yazdım bir kenara. yine bir haksızlık olduğunda sizler için değil, kendi dünya görüşüme olan sadakatimden çıkacağım sokağa. "ben" daha iyi, daha adil bir dünyayı hak ettiğim için.Marlyn ciğim gerçekten bizi kin ve nefret kusmakla itham ederken tekrar düşün derim. Damarına basılan her anda siz özgürlüğü haketmiyorsunuz, sizin adınızı yazdım kenara, bunları unutmayacağım yazan ben değilim...
Kendinle çelişip duruyorsun. İşte o yüzden diyorum ki ben sizin içinizi çok iyi biliyorum.
Bak eyleme katılmadım ama yasağı kaldıracak partiye oy verdim diyorum. Acaba CHP başta olsaydı siz aylarca eylem yapsanız da bu hak kazanılır mıydı?? Cevap tabiki HAYIR
sor sorularını meryem. teker teker sor. teker teker vereyim.Off sorularımin çoğu cevapsiz
Cevap aldiklarim ise asılsız :)
Safak pavey ismet İnönü ugur Dündar ve niceleri hakkında
Yazılanlar sorulanlar da hep cevapsiz
Kadin hakları din özgürlüğü ve irkindan dolayi hor gorulmeme vs vs iste neyse
Ezilmeyi hafife alip bir de "hunharca sizi savunduk" demek de ironinin dibi
Once saygıyı ogren bencesor sorularını meryem. teker teker sor. teker teker vereyim.
ne sanıyorsun. Uğur Dündarı, Şafak Pavey'i ya da İsmet İnönü'yü savunacağımı mı?
YANLIŞ. AYRIMCI. İNSAN HAKLARINA KARŞI.
daha ne yazayım yahu.
ezilmeyi hafife almıyorum.
diğer ezilenleri de görün diyorum. okuma fişlerine geri mi dönelim? heceleme mi yapayım.
ayırdığımızı nereden çıkardın? bence bu belgeselde Yasin de olmalıydı mesela. ölümünden PKK sorumludur ve güvenlik güçlerinin bir dizi ihmali sonucu vahşice katledilmiş bir gençtir.Once saygıyı ogren bence
Her kizdiinda insanlari kucumseyen cumleler kuramazsin ki zaten boyle gordugun kisilerle muhatap olarak basta kendi zekani kucumsemis oluyorsun farkinda degilsin
Benim demek istedigim yapilan haksizliklar sadecr akp olunca sizler Humanist oluyorsunuz
Ve bize baska secim hakki tanımayan irkci basarisiz beceriksiz din dusmani munalefete karsi tek altarnatifimiz olan akp ye karsi adam gibi baska bir secenek sunamoyor ve onlari gerektigi gibi elestirmoyorsunuz.
Başımıza gelen haksizliklari hafife alıyor
Ölümleri sag-sol diye ayiriyorsunuz
Ozgecan berkin size malzeme olabiliyorken yasin malzeme olmadgi aytac baran malzene olmadigi icin "dinciydi" deyip geçiyor bu ölümler için ne akp ne baska bir zihniyeti sorumlu tutma gereği bile duymuyorsunjz.
İki taraftan da bireysel örnekler vererek bazi durumları akliyor yerine gore davraniorsunuz
Unutma unutturma!!! Nankör olma türkiyepeki bunları yapanlar kimdi
dinci demedim, islamcı dedim, Hüda Par'la bağlantısı vardı, yanılıyor muyum? bunu suçlamak ya da etiketlemek için söylemedim, kesinlikle o onun görüşüdür. siyasi olarak bu görüşün karşısında olabilirim ama bir çocuğun işkence edilerek öldürülmesi ve olay çıkacağı bilindiği halde orada hiçbir önlem alınmaması korkunç.marilyn monroe iste uzuldum diyorsun ama tepki yok su koskoca topikcte
Dedigim gibi videoda o isimlerin olmamasi bile düşündürücü
Bu arada daha cocuk yasta olan yasin icin dinci ithami oldukca agir
Biliyoruz ki dinci ile dindar arasinda daglar kadar fark var.
Susma konusu icin de su noktada uzlasiriz o zaman. Her ikk taraf da kendi nbencilligi veya cikari icin sustu ama bu simdi tek taraf mal ediliyor daha kotusu de oy özgürlüktur demenize ragmen Akp secmenine olan tahammulsuzluklerdir.
Ben bircok haksizliktan sonra cekilmistjm akp taraftari olmaktan ama beni ve birçok kisiyi buna iten durumlar ne yazikki ortada
Ne hastane kuyruğu mu? Yalan söylüyorum , hakkıyla kazanılan 3 kuruş para için saatlerce kuyruk mu oda yalan... Yalan bir haberi de paylaşayım dedim
Yahu sen kimsin de senin küçük gormen nedeniyle millet aglasinYasak bebişim yasak. Mune dün geceden beri uyarıyor, dilinde tüy bitti kadının. Seçim yasakları sonlanana kadar YASAK...
Sonra bizi niye küçük görüyorsunuz diye ağlıyorsunuz...
Yahu sen kimsin de senin küçük gormen nedeniyle millet aglasin
Bu kadar simariklik da fazla
Neyi ima ettin o bile belli degil
Yasagi cignedi diye mi küçük gorme hakkina sahip oldun
Iticilik abidesisin
Evlerden irak sevgi kelebegim uzaklarda uçuş :)Öperim gözlerinden...
Video paylaşımı mı yasak? Canım sen beni küçük gör zaten hep ...ühü ühhüüüüYasak bebişim yasak. Mune dün geceden beri uyarıyor, dilinde tüy bitti kadının. Seçim yasakları sonlanana kadar YASAK...
Sonra bizi niye küçük görüyorsunuz diye ağlıyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?