Hayırdır beni mi takip edeceksin? Ben tüm yazıya takılıyorum yalnız cımbız kullanmıyorum. Anlatım bozukluğumun sebebini de söyler misin? Cümle düzeyinde mi, sözcük düzeyinde mi?savrukzeytakippost: 43320895 .!.:Anlatım bozukluğu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırdır beni mi takip edeceksin? Ben tüm yazıya takılıyorum yalnız cımbız kullanmıyorum. Anlatım bozukluğumun sebebini de söyler misin? Cümle düzeyinde mi, sözcük düzeyinde mi?savrukzeytakippost: 43320895 .!.:Anlatım bozukluğu
ben yalan söylüyorsunuz demedim. nerden çıkardınız? eğer ben dindarlara bir haksızlık olmadığını düşünseydim neden sokağa çıkayım onlar için. manyak mıyım ben?Bizde oruç tutmadığımız için dayak yemedik, hakkımızı aradığımızda joplanmadık, zorla kimse tutup camiye sokmadı. Ne olacak şimdi? Sizi yalancılıkla mı itham edeyim sizin yaptığınız gibi?
Sen de benim sülalemde ne kadar gezi eylemine katılmış insan olduğunu bilmiyorsun!
Kürtaja karşı değilim ayrıca. Kadın haklarını da zamanında kadınların başlarından örtülerini çekip fırlatanlar almasın ağızlarına!!
Sen benim telefonumun beyaz eşyamın markasını nerden biliyorsun kız, bize çaya gelip kıyefet yarışması mı izledinBen takip ediyorum cicim, sen de takip edebilirsin, okuyabilirsin,arastirabilirsin. Bu konuda yasak ya da sınırlama yok şimdilik. Yeni moda giyim programları falan sen baya bi eskide kalmissin. Onlarla uyutuluyorsunuz su dönemde.
Şu anda dünyada yaşanan her gelisme çok kısa zamanda tüm dünyaya ulaşıyor neredeyse. Türkiye istisna değil. Aa pardon bi istisnası var o teknolojiye ulaşmak için en yüksek fiyatı ödeyen zavallılar sadece biziz.
Yerli üretim teknolojinin dışardan satın alındığı bir ülkede olmaz. Geçelim bunları. Arabalar uçaklar falan hikaye, yemiyoruz. Hem siz yerli üretim diye çığlıklar atarken niye cep telefonunda sony, samsung , iphone peşinde kosuyorsunuz? Alsaniza vestel via... Ama yok o kalitesiz dimi.
Yazıma bu kadar takılacaksan sen de mükemmel yazmalisin inci :) konuyu takip etmek yerine yazımı takip etmek konuyu saptiriyor bence. Bunu daha fazla uzatmiycam, sen de mükemmel yazmiyosun bunu bil, mükemmel yazman da gerekmiyor bence. Bak bu konu başlığının altında bunu konuşmamız nasıl da abes oluyor... anlatım bozukluğunun Nerede olduğunu da sen bul, bence çok bariz :)Hayırdır beni mi takip edeceksin? Ben tüm yazıya takılıyorum yalnız cımbız kullanmıyorum. Anlatım bozukluğumun sebebini de söyler misin? Cümle düzeyinde mi, sözcük düzeyinde mi?
Ben yalan söylüyorsun demiyorum deyip geziye katılan akraban yoktur a bağlıyorsun. Geziye katılan akrabalarım var diyorum nasıl inandırayım sana. Siz tüm provakasyon lara rağmen teröristlerle kucak kucağa sözde ağaçlar için eyleme devam etmişsiniz, polislere tuğla sapan molotof fırlatmış dükkanları yağmalamışsınız! Gezinin ilk haftası hariç neyini savunayım ben!bakın ben yalan söylüyorsunuzz demedim. nerden çıkardın? eğer ben dindarlara bir haksızlık olduğunu düşünseydim neden sokağa çıkayım onlar için. manyak mıyım ben?
orada demek istediğim bambaşkaydı, anlamamışsınız, neyse önemli değil zaten.
dün demiştiniz ben türban için sokağa çıkmadım diye, ben çıktım, ithamlarınıza dikkat edin. siz sokağa bile çıkmazken ben başı açık olan biri olarak dönem tekrarı yaptım türban yasağı için, okulum uzadı.
geziye katılan bir akrabanız olsaydı dün gezi için yazdıklarınızı yazmaz, orada ne olduğunu bilirdiniz.
üzgünüm ama kadınlar hakkında söyledikleri belli olan bir partiye oy veriyorsanız önceliğiniz kadın hakkı değil demektir.
Sen benim telefonumun beyaz eşyamın markasını nerden biliyorsun kız, bize çaya gelip kıyefet yarışması mı izledinAma yok izlemiş olamazsın çünkü evimizde tv yok!
bütün beyaz eşyalarım vestel sen rahat ol. Yerli üretime ve her türlü çabasına desteğiz merak etme.
Bbg de bıraktım ben o saçmalıkları en son siz takip edin beğendiğin bişeyler varsa yazarsın bana netten açar izlerim artık hatrına![]()
Açıklayayım hemen Eskiden okullarda işyerlerinde mescit yoktu , ibadet etmek isteyenler için arşiv yada depo gibi bodrum kat odalarında dolap arkalarına saklanarak yapardık ibadetleri.Yalan da demedim aslında bak askerde gizlice oruç tuttuğunu söyledim. Baya zorlamış. Yalnız o bodrumda ibadeti falan duymadım bizimkilerden dedim. Bir tek söyleyenlerin yakını yaşamış demekki dedim niye alındınız hemen
Onları yapanın kim olduğu bile belli değil. Çok güzel bir amaçla yaşayan bir eylemi korktukları için yağmaladılar.Ben yalan söylüyorsun demiyorum deyip geziye katılan akraban yoktur a bağlıyorsun. Geziye katılan akrabalarım var diyorum nasıl inandırayım sana. Siz tüm provakasyon lara rağmen teröristlerle kucak kucağa sözde ağaçlar için eyleme devam etmişsiniz, polislere tuğla sapan molotof fırlatmış dükkanları yağmalamışsınız! Gezinin ilk haftası hariç neyini savunayım ben!
Yüzde yüz yerli üretim olmayacağını bilerek yerli üretim çabasının da arkasındayız dedim zaten. Telefonum hediye tatlımCep telefonunu da vestelden alaydın ya niye sony aldın bacım? Orda mis gibi vialar dururken?
Vestel denilen marka da yüzde yüz yerli üretim değil. Araştır dicem kızacaksın şimdi.
Bbg'nin eski bölümlerini falan internetten bul izle madem, ne diyeyim.
Evinde televizyon olmamasıyla övünenlere de çok gülüyorum. Bravo, ne büyük bir iş başarmışsınız evinize televizyon sokmayarak. Ben de simdi bizimkini camdan atmaya gidiyorum, çok özendim.
Hayırlı mübarek olsun vatan millet adına... İnşallah güzel şeyler yaşanacak bir dönem olur hepimiz için...Kullandım oyumu![]()
işte konuşma burada bitiyor. ben size kendi yaptıklarımdan bahsediyorum, sizse akrabanızın yaptığından. ben bir sorun gördüğümde oradaydım. o sorunu çözmek için kendi adıma bir şey yaptım.Ben yalan söylüyorsun demiyorum deyip geziye katılan akraban yoktur a bağlıyorsun. Geziye katılan akrabalarım var diyorum nasıl inandırayım sana. Siz tüm provakasyon lara rağmen teröristlerle kucak kucağa sözde ağaçlar için eyleme devam etmişsiniz, polislere tuğla sapan molotof fırlatmış dükkanları yağmalamışsınız! Gezinin ilk haftası hariç neyini savunayım ben!
Yüzde yüz yerli üretim olmayacağını bilerek yerli üretim çabasının da arkasındayız dedim zaten. Telefonum hediye tatlım![]()
Çok güzel bir amaçla başladığını kabul edebilirim zaten ama keşke bu güzel amac için orada olanlar işin boyutunun nerelere gittiğinin farkına varsaydı ve provakasyonlara gelmeseydi.Onları yapanın kim olduğu bile belli değil. Çok güzel bir amaçla yaşayan bir eylemi korktukları için yağmaladılar.
Ben yoktur demedim zaten. Aslında şöyle bisey var zamanında bunu yapanlara oy kazandırmaz yaptıkları hatta aksi olur. Orda belki başka bişey var. Ben bu olayın siyasete alet yapılmasına siyaset mitinglerine taşınmasına karşıyım. İçinde ne duygularla yapıyo bilinmez ki. Oy avcılığı belki. Sermayesi din olanın kılavuzu şeytandır demiş Yunus Emre. Ne güzel de demişAçıklayayım hemen Eskiden okullarda işyerlerinde mescit yoktu , ibadet etmek isteyenler için arşiv yada depo gibi bodrum kat odalarında dolap arkalarına saklanarak yapardık ibadetleri.
Bu arada ben "inşallah " kelimesini kullandığım için üniversitede sözlüden atıldım! Okulum yarım dönem uzadı!
"İşini inşallah A maşallaha bırakmışsın sen çık tamam " dendi modern çağdaş hoca bozuntuları tarafından!
Marlyn ciğim gerçekten bizi kin ve nefret kusmakla itham ederken tekrar düşün derim. Damarına basılan her anda siz özgürlüğü haketmiyorsunuz, sizin adınızı yazdım kenara, bunları unutmayacağım yazan ben değilim...işte konuşma burada bitiyor. ben size kendi yaptıklarımdan bahsediyorum, sizse akrabanızın yaptığından. ben bir sorun gördüğümde oradaydım. o sorunu çözmek için kendi adıma bir şey yaptım.
insanlar öldü hanımefendi. gözleri çıktı, vuruldular. dün de yazdım bunu. olayları da çığırından çıkaran bizzat o savunduğunuz gezi polisiydi.
Ali İsmail'i tekmeleyerek öldürdüler. Gezi'nin 3. haftasında beni eli sopalı adamlar sivil polisle birlikte kovaladı. polis içinde bulunduğum binaya sırf 70 yaşındaki sendikalı bir amcaya sıktığı gazı protesto ettiğimiz için gaz fişeği attı, böcek gibi ölüyorduk.
Gezi hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz, bildikleriniz de ezber.
şimdi bunu da alıp "bize hep kitap okumayan cahil diyorsunuza" çevirebilirsiniz ama gerçekten bilmiyorsunuz.
o vandalları oradan uzaklaştırmak da polisin göreviydi. eğer ilk başta o kadar sert müdahale edilmeseydi, olaylar büyümeyecek o vandallar sokağa inmeyecekti.
suçlu demokratik hakkını kullanan vatandaşlar değil.
sözde ağaçlar değildi mesele. gerçekten ağaçtı, yaşam alanımıza müdahale edilmeseydi. ama kendi meselesi için bile eylem yapmamış bir insanın eylem yapmanın mantığını anlamasını beklemiyorum.
bizler bir yanlış gördüğümüzde sokağa çıkarız, siz çıkmaz, sesinizi duyurmaya çalışmaz, zaman ve koşullar sizin lehinize değiştikten sonra yakınmayı ve kin kusmayı tercih edenlerdensiniz.