CHP, 13 Yılı 1 Dakikaya Sığdırdı: 'Bambaşka Bir Türkiye'ye Uyanabiliriz'

bugun oy kulllanıyorsam bu Atam sayesinde
sen olmasaydın bu günlerimiz nasıl olurdu Allah bilir.
kurduğun düzenden yürüyüp burnu havada olan nankörler elbet bi gün görecekler neyin ne oldugunu.
şuan bir kadın olarak ne yapıyorsam bu senın sayende

İnsanlar etnik kimliklerinden veya mezheplerinden dolayı dislanmaya bu hükümet zamanında başlamadı ne yazıkki,keşke su ana kadar herşey demokratik olmuş olsaydı da suankiler hepimizde reaksiyona sebep olsaydı. Biraz yakın tarih arastirmanizi oneririm.

Hanımlar, seçim yasakları kalksın sonra isterseniz meydan muharebesi yapın ama şimdi propaganda sayılabilecek argümanlar paylaşmayın lütfen, CHP, MHP, HDP ve AKP seçmeni olarak hiçbiriniz yapmayın bunu.

Iste bu! Bu yazinin altina imzami atarim

Propaganda sayılabilecek her şey yasak!
Tatlım konu başlığının ve açıldığı saat ve tarihin farkında mısın? Seçim yasakları 31 ekim saat 18:00 itibari ile başlamış olup sizin yayınladığınız video bu tarih ve saatten sonra konulmuş!!!
Yasaksa kapatılsın konu.. Yoksa ilk video propaganda içermiyor mu

Konuyu açan chess bana özelden söyledi Kapatın isterseniz diye, propaganda yapılmadığı sürece sorun olmayacağı için kapatılmadı, aynı anket topiği gibi.

valla benim aklıma sonradan geldi ve Mune ye mesaj attım sakınca içeriyorsa geçici kapatın diye, sakınca görmedi demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…