• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP, 13 Yılı 1 Dakikaya Sığdırdı: 'Bambaşka Bir Türkiye'ye Uyanabiliriz'

Vay be insanlar yakildi diyoruz, öldürüldü diyoruz, ki daha halen öyle. Ankarda ölenler icin en basit neler neler denildi. Birinin Alevi olmasi bile ölmesi icin yeterlidir. Gidip bi Dilek Dogan'i arasitirin derim ben. Alevilere, ateistlere kisacasi sünni olmayan herkesten nefret ediyor bu devlet.

Evet basörtü takilmasi bir haktir fakat gecmiste hangi basbakan "biliyorsunuz sünni" dedi yada sünnilere terörist dedi? Erdogan bunu aleviler icin dedi. Hatta "basini örtmeyen kadin perdesiz bir ev'e benzer dedi." Bu hükümet kahkaha atan kadinlara iffetsiz dedi.

Burda "gecmiste basörtü hakki icin niye protesto etmediniz" soran kadinlar niye simdi protesto etmiyor? Acik olmak, Alevi yada ateist, budist felan olmak hak degil mi? En basit dolmus'a binmek, hatta son kisi kalmak hak degil mi? Tecavüz edildiginde, tecavüzcünün uzuun zaman hapiste kalmasi hak degil mi?

Yoksa tek hak basörtü hakki mi? Yoksa "millet benim basörtüme saygi duysun, hatta onun icin protesto etsin ama ben baskasinin mini girmesinden saygi duymam, onun icin protesto etmem" düsüncesi mi var? O halde nasil beraber yasilcak?

Burda insanlar yakildi diyoruz, insanlar Alevi oldugunu bile söyleyemedi, öldürüldu, halen öldürülüyor diyoruz ve burda millet gizli oructan, basörtüden bahs ediyor. Ne diyeyim ben daha buna karsi..
İnsanlar etnik kimliklerinden veya mezheplerinden dolayı dislanmaya bu hükümet zamanında başlamadı ne yazıkki,keşke su ana kadar herşey demokratik olmuş olsaydı da suankiler hepimizde reaksiyona sebep olsaydı. Biraz yakın tarih arastirmanizi oneririm.

Hanımlar, seçim yasakları kalksın sonra isterseniz meydan muharebesi yapın ama şimdi propaganda sayılabilecek argümanlar paylaşmayın lütfen, CHP, MHP, HDP ve AKP seçmeni olarak hiçbiriniz yapmayın bunu.

e doğru sizlerin adını yazdım bir kenara. yine bir haksızlık olduğunda sizler için değil, kendi dünya görüşüme olan sadakatimden çıkacağım sokağa. "ben" daha iyi, daha adil bir dünyayı hak ettiğim için.
insanların ölmesine sesini çıkarmayanlar, küçümseyenler, bunlara bahane bulanlar elbette hak etmiyor. o kadar hümanist değilim ben. hiç iddia etmedim de öyle bir şeyi.
benim demokrasi anlayışı olana saygım var, demokrasiyi amaç değil araç olarak belleyenlere değil.
olmak zorunda da değil, benim özgürlüğüm, benim hakkım için kılını kıpırdatmayan, insanlara saygı duymak zorunda değilim.
her durumda, başkalarının da mağdur olduğunu unutup, mutlaka kendi mağduriyetini ortaya koyanlara saygı duymak zorunda değilim.
ben sizin mağduriyetinizin bir parçası değilim, sizlerin de başkalarının da mağdur olmaması için, ben bireysel olarak elimden geleni yaptım, ben senin içini biliyorum diyen senin yapmadıklarını yaptım ben.
senin beni eleştirmeye hakkın yok.
ben yasaklayan kimse ona karşı çıktım, kendi refahımı düşünmeden. kendim dersten kalmayı göze alarak yaptım, benimle alakalı olmayan bir sorunda.
korkmadım, korkanlardan olmadım.
CHP de olsaydı, o hakkı alana kadar eylem koyardım, merak ettiğin buysa. ben CHP'ye de eylem koyardım, sizler gibi yasaklayan sırf CHP diye sokağa çıkıp AKP yasakladığında süt dökmüş kediye dönmezdim.
sizleri unutmayacağız yazmam mı sıkıntı oldu? durup durup 20 yıl önceki meseleleri açan sizler mi şikayet ediyorsunuz bundan.
dönün de aynaya bakın biraz.
şundan eminim ki size o baş örtüsünü yine yasaklasalar, ben ve benim gibi düşünen sosyal demokratlar (kemalizm ve sosyal demokrat arasındaki farkı biliyoruz, değil mi?) ve diğer solcular yine sokağa çıkarız, sizin bizlerin öldürülmesine, dövülmesine bahane bulduğunuzu unutarak hem de. sizin fıtratınız o, bizim ki de bu. çünkü biz adalet, hak ve özgürlük istiyoruz, herkese ve her kesime, sadece kendimize değil.

Iste bu! Bu yazinin altina imzami atarim :KK9: :KK9: :KK9:

peki LDP liysek yapabilir miyiz:KK70::KK70::KK70:
Adsız.webp

:KK53::KK53::KK53:

Propaganda sayılabilecek her şey yasak!
Tatlım konu başlığının ve açıldığı saat ve tarihin farkında mısın? Seçim yasakları 31 ekim saat 18:00 itibari ile başlamış olup sizin yayınladığınız video bu tarih ve saatten sonra konulmuş!!!
Yasaksa kapatılsın konu.. Yoksa ilk video propaganda içermiyor mu :KK53::KK53:

Tatlım konu başlığının ve açıldığı saat ve tarihin farkında mısın? Seçim yasakları 31 ekim saat 18:00 itibari ile başlamış olup sizin yayınladığınız video bu tarih ve saatten sonra konulmuş!!!
Konuyu açan chess bana özelden söyledi Kapatın isterseniz diye, propaganda yapılmadığı sürece sorun olmayacağı için kapatılmadı, aynı anket topiği gibi.

valla benim aklıma sonradan geldi ve Mune Mune ye mesaj attım sakınca içeriyorsa geçici kapatın diye, sakınca görmedi demekki

Back