- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
e doğru sizlerin adını yazdım bir kenara. yine bir haksızlık olduğunda sizler için değil, kendi dünya görüşüme olan sadakatimden çıkacağım sokağa. "ben" daha iyi, daha adil bir dünyayı hak ettiğim için.Marlyn ciğim gerçekten bizi kin ve nefret kusmakla itham ederken tekrar düşün derim. Damarına basılan her anda siz özgürlüğü haketmiyorsunuz, sizin adınızı yazdım kenara, bunları unutmayacağım yazan ben değilim...
Kendinle çelişip duruyorsun. İşte o yüzden diyorum ki ben sizin içinizi çok iyi biliyorum.
Bak eyleme katılmadım ama yasağı kaldıracak partiye oy verdim diyorum. Acaba CHP başta olsaydı siz aylarca eylem yapsanız da bu hak kazanılır mıydı?? Cevap tabiki HAYIR
insanların ölmesine sesini çıkarmayanlar, küçümseyenler, bunlara bahane bulanlar elbette hak etmiyor. o kadar hümanist değilim ben. hiç iddia etmedim de öyle bir şeyi.
benim demokrasi anlayışı olana saygım var, demokrasiyi amaç değil araç olarak belleyenlere değil.
olmak zorunda da değil, benim özgürlüğüm, benim hakkım için kılını kıpırdatmayan, insanlara saygı duymak zorunda değilim.
her durumda, başkalarının da mağdur olduğunu unutup, mutlaka kendi mağduriyetini ortaya koyanlara saygı duymak zorunda değilim.
ben sizin mağduriyetinizin bir parçası değilim, sizlerin de başkalarının da mağdur olmaması için, ben bireysel olarak elimden geleni yaptım, ben senin içini biliyorum diyen senin yapmadıklarını yaptım ben.
senin beni eleştirmeye hakkın yok.
ben yasaklayan kimse ona karşı çıktım, kendi refahımı düşünmeden. kendim dersten kalmayı göze alarak yaptım, benimle alakalı olmayan bir sorunda.
korkmadım, korkanlardan olmadım.
CHP de olsaydı, o hakkı alana kadar eylem koyardım, merak ettiğin buysa. ben CHP'ye de eylem koyardım, sizler gibi yasaklayan sırf CHP diye sokağa çıkıp AKP yasakladığında süt dökmüş kediye dönmezdim.
sizleri unutmayacağız yazmam mı sıkıntı oldu? durup durup 20 yıl önceki meseleleri açan sizler mi şikayet ediyorsunuz bundan.
dönün de aynaya bakın biraz.
şundan eminim ki size o baş örtüsünü yine yasaklasalar, ben ve benim gibi düşünen sosyal demokratlar (kemalizm ve sosyal demokrat arasındaki farkı biliyoruz, değil mi?) ve diğer solcular yine sokağa çıkarız, sizin bizlerin öldürülmesine, dövülmesine bahane bulduğunuzu unutarak hem de. sizin fıtratınız o, bizim ki de bu. çünkü biz adalet, hak ve özgürlük istiyoruz, herkese ve her kesime, sadece kendimize değil.