• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP, 13 Yılı 1 Dakikaya Sığdırdı: 'Bambaşka Bir Türkiye'ye Uyanabiliriz'

Anlayan anlayıp cevap da yazıyor
Tartismanin hizliligina yetismek adina boyle yaptim
Anlamiyorsan okuma
Okuyorsan da duxgun uyar cocuk azarlamiorsun
Veee evet. Tartışmanın hararetli olduğu noktada illaki biri çıkar ve Türkçeni ve noktalama işaretlerini filan elestirir :) hep olur bu. konu çevirme mi zaman kazanma mi bilmiyorum ama biri illa çıkar ve bunu söyler :)

O nerden geliyor aslında biliyor musunuz? Gerçek hayatta böyle tartışmalar olsa iki cümle söylüyor sonra tekrara düşüyorlar. Şu gezi olaylarındakibir tartışma yyanımda olmuştu. Adam ne güzel cümlelerle anlatıyor bi şeyler karşı tarafın tek diyebildiği dayanağı bile olmayan yirmi milyon dolarlık zarar verdiniz. Bu yani tartışma tıkanıyor. Herkes böyle değildir o ayrı ama bu anlattığım kısım da o kadar çokki.
Ben su kadar söylüyorum örnek olarak
Ben kendi alanimda bir konuda burada yorum yaptim
Onemli sayida uye bana o cumleleri kullandı
Neden mi
Verecek cevapları yoktu baska

Kim acaba kin ve nefrt duyan kesim? Ne oldu az önce kardeşlik sevgi barıştan söz eden kişilerin fikirleri sinirlenince özüne mi döndü? Sizi unutmayacağız yazıyorum ismini kenara falan :KK53::KK53: ne bu şimdi?
Her zaman riyakar davrandınız tebrikler devam edin :KK66:
Barış sevgi kardeşlik masallarınız da siz de kalsın 13 sene önce rahat rahat bizden bizim gibi düşünenlerden nefret ettiğinizi söylüyordunuz zaten. Allah size hiçbir zaman o fırsatı vermesin...
Adımı falan yazmanız bittiyse Not defterinizi bırakın ve sakinleşin şimdi biraz :KK53:
ben hiç riyakar davranmadım. hep inanç özgürlüğüne inandım. hala da inanıyorum. ama sizlerin bu kini ve nefreti ülkeyi kötü yerlere götürüyor.
ben size ne yazdım. sizin yazdığınız cevap bile ne kadar bencil olduğunuzu kanıtlıyor.
siz de devam edin. insanlar sokakta ölürken bunun hesabını sormadığınız benim not defterime yazılmadı hanımefendi bu ülkenin tarihi hafızasına kazındı.
bu ülkenin hafızasına 28 Şubat rezaleti nasıl kazındıysa sizlerin Ankara'da ölen 100 canın hesabını sormamanız da kazındı, ölen madencilere sesinizi çıkarmamanız da yazıldı, gezide söylenen yalanlara, atılan iftiralara sesinizi çıkarmamanız da yazıldı, ölen çocukların annesini yuhlamanız da yazıldı.
dilerim bizler sizin yaptığınızın aksine kendi kinimizi gütmeyecek kadar aklı selim davranabiliriz.

Yok Sephoraa tek okuyan gündemi de gelişmeleri teknolojiyi bilimi takip eden sizleriniz ben şimdi tv yi açar biri bizi gözetliyor u izlerim peşine bir pembe dizi patlatırım falan. . Bizim ne haddimize kültürle teknoloji ile uğraşmak, kitap okumak gelişmek...
xenforo-smilies-kk53.gif

Şu anda dünyada yaşanan her gelişme çok kısa süre sonra ülkemizde ulaşılabilir durumda ise kimin sayesinde acaba? En azından dünyayı 30 sene geriden takip etmiyoruz eskiden olduğu gibi.
Ülkenin kendini geliştirmesine bile karşısınız, kendi otomobilini yapmasına, enerji üretmesine, araştırma tesisleri açılmasına... Herşeye muhalefet tam gaz devam siz de yani..
Canim türkiyede aydın olmak konulu video tam olarak
Yok Sephoraa tek okuyan gündemi de gelişmeleri teknolojiyi bilimi takip eden sizleriniz ben şimdi tv yi açar biri bizi gözetliyor u izlerim peşine bir pembe dizi patlatırım falan. . Bizim ne haddimize kültürle teknoloji ile uğraşmak, kitap okumak gelişmek...
xenforo-smilies-kk53.gif

Şu anda dünyada yaşanan her gelişme çok kısa süre sonra ülkemizde ulaşılabilir durumda ise kimin sayesinde acaba? En azından dünyayı 30 sene geriden takip etmiyoruz eskiden olduğu gibi.
Ülkenin kendini geliştirmesine bile karşısınız, kendi otomobilini yapmasına, enerji üretmesine, araştırma tesisleri açılmasına... Herşeye muhalefet tam gaz devam siz de yani..
Turkiyede aydın olmak konulu videoyu bu arkadaşlara ithaf ediyorum :)

Veee evet. Tartışmanın hararetli olduğu noktada illaki biri çıkar ve Türkçeni ve noktalama işaretlerini filan elestirir :) hep olur bu. konu çevirme mi zaman kazanma mi bilmiyorum ama biri illa çıkar ve bunu söyler :)
öyle uzaktan gülücükle, ikonla falan bana gönderme yapma. Evet bir kişi ortaokul birinci sınıf Öğrencimden daha kötü yazıyor üstüne de "ayy ben kitap okuyorum" vs imaları yapıyorsa ben de güzel yazmasını beklerim
Sonra da hep aynı cümlelerle yok bize okumuyo dersiniz, yok araştırmıyo dersiniz vs diye edebiyat yapmayın madem. Gerçekte düzgün kullanmamız gereken bi şeyi bile bahanelerle yapmayacaksak. Uzaktan laf göndermeleri de hiç sevmem. Onlar ergenlerin faceinde anca olur

bireysel...
onlar psikopat da değildi, bireysel de değildi. onlar örgütlü ve bizzat devlet tarafından korunan kişilerdi, failler hala daha sokaklarda.
anlıyorum. daha fazla konuşmanıza gerek yok.
sizin için hiç üzülmüyorum, özgürlüğü hak etmeyen birisiniz.
Marilyn satır aralarında ne kadar da insanlara kucak açmış olduğunu o kadar iyi görüyorum ki! Yine de ne senden ne senin gibi düşünenlerden nefret etmiyorum...
Sadece üzülüyorum Size.. Ve Allah bizim gibi düşünenleri sizin elinize düşürmesin diye dua ediyorum!

Amaan yine başörtüsü mü denecek canım buna cevaba.. O kitlenin bu sıkıntılardan hiçbirinden haberi yok. Kaçak Göçek bodrum köşelerinde ibadet etmemişler! İkinci sınıf insan muamelesi ile senelerce fişlenip aşağılanmamışlar.
"Başörtüsü mü hıh
xenforo-smilies-kk63.gif
" yapıp geçecekler! Bi de "biz bi kere eylemlereee katıldık taam mı " diyecekler! Kadın haklarını altüst eden o muamelelere zamanında şakşakçılık yapanlar kimdi acaba şimdi herkes pek bir hoşgörülü oldu ibadete de özgürce kıyafet seçimine de!
siz benim ailem hakkında ne biliyorsunuz? ailemde kaç tane kuran kursu hocası olduğunu nerden biliyorsunuz. kendi kafanızda uydurduğunuz hayali düşmanlıkları yazmayın buraya.
benim ailem de dindar bir aile.
ne büyükbabaannem ne halam ne babaannem bodrumda falan ibadet etmedi. kitaplarımızı da gömmedik, sürülmedik de, fişlenmedik de.
kadın haklarını ağzınıza bile almayın.
sizin kadın hakkından tek anladığınız türban takmak. cinsel özgürlük de kadın hakkıdır, kürtaj da kadın hakkıdır, çalışma hakkı da kadın hakkıdır.
eğer kalkıp "tecavüz sonucu hamile kalıp da bebeği aldıran kadın tecavüzcüden daha suçludur" diyebilen bir partiye oy veriyorsanız sakın kadın haklarını ağzınıza bile almayın.
siz kendi kadınlarınızın haklarını savunuyorsunuz çünkü.

öyle uzaktan gülücükle, ikonla falan bana gönderme yapma. Evet bir kişi ortaokul birinci sınıf Öğrencimden daha kötü yazıyor üstüne de "ayy ben kitap okuyorum" vs imaları yapıyorsa ben de güzel yazmasını beklerim.
Sonra da hep aynı cümlelerle yok bize okumuyo dersiniz, yok araştırmıyo dersiniz vs diye edebiyat yapmayın madem. Gerçekte düzgün kullanmamız gereken bi şeyi bile bahanelerle yapmayacaksak. Uzaktan laf göndermeleri de hiç sevmem. Onlar ergenlerin faceinde anca olur.

Marilyn satır aralarında ne kadar da insanlara kucak açmış olduğunu o kadar iyi görüyorum ki! Yine de ne senden ne senin gibi düşünenlerden nefret etmiyorum...
Sadece üzülüyorum Size.. Ve Allah bizim gibi düşünenleri sizin elinize düşürmesin diye dua ediyorum!
kusura bakma ama insanların diri diri yakılarak öldürülmesini "bireysel" diyerek hafife alan kimseye kucak açmak zorunda değilim.
merak etmeyin elime düşersiniz, en azından sizleri yakmam, bundan emin ol. da biz sizin elinize düşersek yanar mıyız, ondan emin değilim işte.

="savrukzeynep, post: 43320732, member: 578950"][/QUOTE]
Onları niye kırmızıya aldınız sadece onları mı bulabildiniz:)) eğer bir "r" harfinin eksikliğine takılıp yazsaydım bir şeyleri az önceki göndermeniz doğru olurdu. Bir daha yazı dilimde konuşma dili gibi karıştırma yapmamaya dikkat edeceğim. Teşekkürler

Ben takip ediyorum cicim, sen de takip edebilirsin, okuyabilirsin,arastirabilirsin. Bu konuda yasak ya da sınırlama yok şimdilik. Yeni moda giyim programları falan sen baya bi eskide kalmissin. Onlarla uyutuluyorsunuz su dönemde. :KK53:

Şu anda dünyada yaşanan her gelisme çok kısa zamanda tüm dünyaya ulaşıyor neredeyse. Türkiye istisna değil. Aa pardon bi istisnası var o teknolojiye ulaşmak için en yüksek fiyatı ödeyen zavallılar sadece biziz.
Yerli üretim teknolojinin dışardan satın alındığı bir ülkede olmaz. Geçelim bunları. Arabalar uçaklar falan hikaye, yemiyoruz. Hem siz yerli üretim diye çığlıklar atarken niye cep telefonunda sony, samsung , iphone peşinde kosuyorsunuz? Alsaniza vestel via... Ama yok o kalitesiz dimi.

kusura bakma ama insanların diri diri yakılarak öldürülmesini "bireysel" diyerek hafife alan kimseye kucak açmak zorunda değilim.
merak etmeyin elime düşersiniz, en azından sizleri yakmam, bundan emin ol. da biz sizin elinize düşersek yanar mıyız, ondan emin değilim işte.
Benim dedemin babası hafızmış. Dedem de ibadetlerini yapmaya çalışan birisidir. Yalnız onun ağzından yakındığı tek şey askerlikte gizlice oruç tuttuğudur. Şu an 80 yaşında maşallah dinçdir de ama o bile böyle nefret söylemlerinde bulunmaz. Zaten dedikleri şeyler bir tek onların yakınının başına gelmiş sanırım. Bu arada dedem de memnun değil ne olacak haliniz deyip bize ve çocuklarımıza üzülüyor. Kendisini geçmiş artık.

Pes artik

TE="Sephoraa, post: 43320796, member: 144822"]Ben takip ediyorum cicim, sen de takip edebilirsin, okuyabilirsin,arastirabilirsin. Bu konuda yasak ya da sınırlama yok şimdilik. Yeni moda giyim programları falan sen baya bi eskide kalmissin. Onlarla uyutuluyorsunuz su dönemde. :KK53:

Şu anda dünyada yaşanan her gelisme çok kısa zamanda tüm dünyaya ulaşıyor neredeyse. Türkiye istisna değil. Aa pardon bi istisnası var o teknolojiye ulaşmak için en yüksek fiyatı ödeyen zavallılar sadece biziz.
Yerli üretim teknolojinin dışardan satın alındığı bir ülkede olmaz. Geçelim bunları. Arabalar uçaklar falan hikaye, yemiyoruz. Hem siz yerli üretim diye çığlıklar atarken niye cep telefonunda sony, samsung , iphone peşinde kosuyorsunuz? Alsaniza vestel via... Ama yok o kalitesiz dimi.[/QUOTE]
Evet ya kendi üretimimizle övünemiyoruz da yabancıların yaptığı teknolojiyi ülkemize zamanında getirmekle övünüyoruz. Siz yazınca fark ettim. Beğen:)

Benim dedemin babası hafızmış. Dedem de ibadetlerini yapmaya çalışan birisidir. Yalnız onun ağzından yakındığı tek şey askerlikte gizlice oruç tuttuğudur. Şu an 80 yaşında maşallah dinçdir de ama o bile böyle nefret söylemlerinde bulunmaz. Zaten dedikleri şeyler bir tek onların yakınının başına gelmiş sanırım. Bu arada dedem de memnun değil ne olacak haliniz deyip bize ve çocuklarımıza üzülüyor. Kendisini geçmiş artık.
Bir de yalancilikla itham edildik

Hani yanımızda olan kesim
Iste bu
Bu kadarsiniz

Iste bu
Bu kadarsiniz
yoo illa yapılanlardan mı bahsedelim, tamam mesela çok yakın bir arkadaşımı ödül törenine almamışlardı başı açık olmadığı için. askeriyede asker eşlerinin başlarını açmaları gerekiyordu. türbanlı öğrencilere diplomaları verilmiyordu.
daha yazayım mı?
olmadı demiyoruz, meryem. sen o şekilde algılıyorsun sadece.

Anlatım bozukluğu

m post: 43320860 .!.:

Iste bu
Bu kadarsiniz
Yalan da demedim aslında bak askerde gizlice oruç tuttuğunu söyledim. Baya zorlamış. Yalnız o bodrumda ibadeti falan duymadım bizimkilerden dedim. Bir tek söyleyenlerin yakını yaşamış demekki dedim niye alındınız hemen

siz benim ailem hakkında ne biliyorsunuz? ailemde kaç tane kuran kursu hocası olduğunu nerden biliyorsunuz. kendi kafanızda uydurduğunuz hayali düşmanlıkları yazmayın buraya.
benim ailem de dindar bir aile.
ne büyükbabaannem ne halam ne babaannem bodrumda falan ibadet etmedi. kitaplarımızı da gömmedik, sürülmedik de, fişlenmedik de.
kadın haklarını ağzınıza bile almayın.
sizin kadın hakkından tek anladığınız türban takmak. cinsel özgürlük de kadın hakkıdır, kürtaj da kadın hakkıdır, çalışma hakkı da kadın hakkıdır.
eğer kalkıp "tecavüz sonucu hamile kalıp da bebeği aldıran kadın tecavüzcüden daha suçludur" diyebilen bir partiye oy veriyorsanız sakın kadın haklarını ağzınıza bile almayın.
siz kendi kadınlarınızın haklarını savunuyorsunuz çünkü.
Bizde oruç tutmadığımız için dayak yemedik, hakkımızı aradığımızda joplanmadık, zorla kimse tutup camiye sokmadı. Ne olacak şimdi? Sizi yalancılıkla mı itham edeyim sizin yaptığınız gibi?
Sen de benim sülalemde ne kadar gezi eylemine katılmış insan olduğunu bilmiyorsun!
Kürtaja karşı değilim ayrıca. Kadın haklarını da zamanında kadınların başlarından örtülerini çekip fırlatanlar almasın ağızlarına!!

Back