- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Taplet nedir ya bu uslupla sen karsindakini kucimsedigini mi saniyorsun
Aktrol akkoyun taplet bi ara hulog vardi
Kinci guruh kim acaba
Hihihi tamam.Komiksin, onları ben değil senin tayfandan birileri söylüyor. Ben sadece ti'ye alıyorum.
Agzina saglikKadına karşı şiddetle ak partinin hiç alakası yok; ha bu şiddet sadece son 13 yılda oldu desen anlarım... Türkan Saylan i bence de hiç acmayalim. Kendisi; çocuklarımız namaz kilacagina bale yapmalı diyen, din dusmani ve bati hayrani kişidir. Gezi olaylarında taksimi talan eden, milletin arabalarını ve isyerlerini yakan yıkan, polise molotofla- bilyeyle hatta gerçek silahla saldıran, ülkemizi bir Mısır bir Suriye yapmaya çalışan darbeci vandallara karşı uykusuz-aç mücadele eden polisimizi Allah basimizdan eksik etmesin. (Barışçıl eylem yapanlar sadece ilk 2 gündü. Ve zavallı polis, kendisine molotof atanlara su ve biber gaziyla karşılık vermesine rağmen orantısız güç (!) Kullanmakla suçlandı!) Son olarak, Ankara... kimin yaptığı belli... her ülkede bu ve benzeri saldırılar oluyor; polis ve mit tüm önlemleri alarak bir sürü eylemi engelliyor zaten ama bu iş de kalecilik gibi; kurtardiklarinizi kimse görmez, kaçırdıklarınız herkesin dilindedir... amerikadaki 11 eylül saldırısında, ne bakan ne emniyet ne de CIA'den hiç kimsenin istifa etmediğini de biliyor muydunuz? Ayrıca bunca açıklama yapmama ne gerek var? İddia size ait; ankarada bazılarının bilerek göz yumdugunu iddia ettiginize göre, kanıt göstermesi gereken de sizsiniz
Kiz tayfa mi var ortada o zaman ben niye yogum onlar cete biz tayfa miyiz yaniHihihi tamam.
İşte ben bu uslübe şaşırıyorum bu kadar kin bu kadar nefret her fırsatta bu kelimeleri kullanıp küçümseyen tavırlarla karşılarındakine saldırıyorlar. İşte bu yüznden bu zihniyet yükselemez çoğalamaz sağdan soldan parti destekleriyle ayakta kalmaya çalışır emanet oylarla yürümeye çalışır. Küçümseyen ayrımcı kutuplaştırıcı zihniyetinizin nesli tükeniyor farkındasınız ve bu yüzden iyice çirkefleşiyorsunuz.Taplet nedir ya bu uslupla sen karsindakini kucimsedigini mi saniyorsun
Aktrol akkoyun taplet bi ara hulog vardi
Kinci guruh kim acaba
kimlerdi rahatsız olanlar, solcular mı, sosyalistler mi? hepsi sizin için sokaktaydı. sakallı abileriniz 3. gün sakalı kesip derslere girdi.Nasil yahu nasil buna inanmamizi bekliyorsunuz asil buna kendi eliyle sebep olanlardır o saydiklariniz.seni belirttigin icin tenzih ediyorum ama diger soylediklerinin asla bir gercekligi yok . Bizzat rahatsiz olan kesimdi onlar.
Yahu ozgurluk yoktu gizli sakli camlara battaniye çekerek dini yaşadı kitaplarini gomdu sakladi insanlar nasil da hafife alıyorsunuz yasananlari
İşte bu aayissizlik surukledi bizi bazi şeylere.
Yahu cuma namazi kılıyor diye tehlike haberi yaptı ugur dundar ogrencileri.
Ayrica sadexe sol kesim aleviler olmedi Aytaç baran uasin boru neyin kurbanı
Sakallari tek tek yolunan timurtas ucar nwyin kurbanı?
Ne alakasi var olu uaristirmiyoruZ ezilen olen Aleviler demissin ben buna cevap verdim doger konularda ise yaninda olduk yalanlarina asla inanmıyorum inanmak degil xaten boyle bir sey olmadikimlerdi rahatsız olanlar, solcular mı, sosyalistler mi? hepsi sizin için sokaktaydı. sakallı abileriniz 3. gün sakalı kesip derslere girdi.
eğer sol= kemalizm gibi bir algın varsa bilemem ama solcular da sosyalistler de sizlerle sokaktaydı, eylem koydu sizler için.
sizi satan kendi abileriniz oldu.
sizi türbanla dışarıda bırakıp kendileri doktor, avukat, öğretmen oldular. eğer sizle bir okuldan atıldılarsa nasıl bu mevkilere geldiler?
senin dediğin 28 şubat dönemi ve öğrenci yurtlarından bahsediyorsun.
o konuda zaten hemfikiriz.
ama genel bir ibadet yapamama durumu yoktu.
senin vereceğin her sünni için 20 tane alevi ismi yazarım, o konuda eliniz çok zayıf. vereceğin her isim için oruç tutmadığı, namaz kılmadığı için dövülen insan yazarım.
benim eski erkek arkadaşım daha 2007 yılında yüksek lisansını bırakıp İzmir'e dönmek zorunda kaldı, alevi bir aileden geldiği için sadece bu sebeple dövülerek camiye sokulmuş, namaz kıldırılmış, oruç tutmadığı için dövülmüş. hala daha caminin önünden geçemez, yolunu değiştirir.
bizzat ben yaşadım başımızı örtmeye çalışıp kuran okutmaya uğraştılar. bizi o zaman da sosyalist arkadaşlarımız kurtarmıştı.
ben bunları hiç size anlatmadım. bireysel örneklere girmeseydiniz anlatmazdım da.
diyorum ki evet mağdur oldunuz.
ama bu ülkenin tek mağduru sizmişsiniz gibi davranmayın, değilsiniz çünkü.
Madımak'ı hatırlayın, sizler öldürülmediniz ama o insanlar öldürüldü
otelin etrafını saran çember sakallı adamların "Allah'ım senin cehenneminin ateşi bu, ateşinle yak kavur bunları" diyen adamlar tarafından.
olayı ister Mit başlatmış olsun ister CİA, isterse bizzat radikal sünniler, bu orada radikal islamcıların olduğu ve buna destek verdikleri gerçeğini değiştirmiyor.
başkalarının mağduriyetlerini de görün.
biraz da siz kininizi ve geçmişi geride bırakmaya gayret edin. çünkü siz bırakmazsınız başka mağdurlar da bırakmayacaklar.
Muhalif medya ağzıyla mesnetsizce yalan söylüyorsunuz, söylediğiniz herseye yine tek tek cevap yazarım fakat her yalaninizin yalan olduğunu söylemekten ve dogrularini söylemekten yorulurum.yahu neden açmıyoruz Türkan Saylan'ı?
e evet, bale hayranı din düşmanı bir kadın diyelim ki eee bu kadının yalan bir suçlamayla kanserli haliyle içeri atılmasına bir sebep mi?
o zaman niye ağlıyorsunuz bizi okula türbanla sokmadılar diye? madem insanlar fikirlerine göre yalan yanlış suçlamalarla içeri atılabiliyorlar. o zamanki hakim görüşe göre de türbanlılar irticacı idi.
orada olmadan atıp tutuyorsunuz. ben gezi eylemindeydim ve dedikleriniz yalan. size kim anlattıysa yalan söylemiş. polis silahsız insanları dövdü.
elinde silah olmayan insanları vurdu. silahsız Ethem Sarısülük polis kurşunuyla katledildi. siz bir katili savunuyorsunuz şu anda.
Ankara'yı IŞİD yaptı. canlı bombalar şehrin göbeğine kadar girdi ve o içişleri uyudu, emniyet de mit de. İstanbul'da iki bayram üstüste namaz kılmasına izin verilen IŞİD Ankara'da bomba patlattı.
kanıt mı istiyorsunuz, bizzat devlet tarafından açıklanan canlı bomba listesine, adamların yaptıkları konuşmalara bakın.
kendisini patlatacağını söyleyen adamı yakalayamadılar.
daha ne kanıtı göstereceğim.
ben devlet git patlat dedi mi dedim?
bilerek göz yummak diye bir şey demedim ben. müsaade etmek dedim, ikisi farklı kavramlar, anlamları da çooookkkk farklı, çarpıtmayın.
Kadın Haklarına ve Cinayetlerine gelince...
açın AKP'lilerin kadınlar hakkında söylediklerine bakın, bu hükümet döneminde kadın cinayetleri yüzde 1400 arttıysa kimin hatasıdır, kanarya sevenleri koruma derneğinin mi?
bakın dediklerimi çarpıtıyorsunuz.Din özgürlüğü algimizi kapisinda kurban kesememek kadar hafife alip yasananlari hice sayarak mi dindar kesimi anlayip onlarin yanlarinda oldunuz
Kapali bir kiz cocugu neden 16 yaşında hapse girdi ?
Chp li hanimlar neden carsaf yirtma partileri yapti ?
Biz kuranlari neden topraklara gomduk? Neden ilahiyati sapiklar sapkinlar diyarina ceviridk? Neden Cumhuriyet ilanindan sinra ikinci mecliste dindar insanlari sürgüne yolladilar? Neden ismet bey agrida Kürtleri katletti?
Alevilere yapilan katliami psikopatlar "bireysel" olarak yaptı ama diger magririyetler devlet eliyle oldukimlerdi rahatsız olanlar, solcular mı, sosyalistler mi? hepsi sizin için sokaktaydı. sakallı abileriniz 3. gün sakalı kesip derslere girdi.
eğer sol= kemalizm gibi bir algın varsa bilemem ama solcular da sosyalistler de sizlerle sokaktaydı, eylem koydu sizler için.
sizi satan kendi abileriniz oldu.
sizi türbanla dışarıda bırakıp kendileri doktor, avukat, öğretmen oldular. eğer sizle bir okuldan atıldılarsa nasıl bu mevkilere geldiler?
senin dediğin 28 şubat dönemi ve öğrenci yurtlarından bahsediyorsun.
o konuda zaten hemfikiriz.
ama genel bir ibadet yapamama durumu yoktu.
senin vereceğin her sünni için 20 tane alevi ismi yazarım, o konuda eliniz çok zayıf. vereceğin her isim için oruç tutmadığı, namaz kılmadığı için dövülen insan yazarım.
benim eski erkek arkadaşım daha 2007 yılında yüksek lisansını bırakıp İzmir'e dönmek zorunda kaldı, alevi bir aileden geldiği için sadece bu sebeple dövülerek camiye sokulmuş, namaz kıldırılmış, oruç tutmadığı için dövülmüş. hala daha caminin önünden geçemez, yolunu değiştirir.
bizzat ben yaşadım başımızı örtmeye çalışıp kuran okutmaya uğraştılar. bizi o zaman da sosyalist arkadaşlarımız kurtarmıştı.
ben bunları hiç size anlatmadım. bireysel örneklere girmeseydiniz anlatmazdım da.
diyorum ki evet mağdur oldunuz.
ama bu ülkenin tek mağduru sizmişsiniz gibi davranmayın, değilsiniz çünkü.
Madımak'ı hatırlayın, sizler öldürülmediniz ama o insanlar öldürüldü
otelin etrafını saran çember sakallı adamların "Allah'ım senin cehenneminin ateşi bu, ateşinle yak kavur bunları" diyen adamlar tarafından.
olayı ister Mit başlatmış olsun ister CİA, isterse bizzat radikal sünniler, bu orada radikal islamcıların olduğu ve buna destek verdikleri gerçeğini değiştirmiyor.
başkalarının mağduriyetlerini de görün.
biraz da siz kininizi ve geçmişi geride bırakmaya gayret edin. çünkü siz bırakmazsınız başka mağdurlar da bırakmayacaklar.
inanmayın efendim. sizi inandırmak gibi bir sorunum yok. gidin 90'larda üniversitede okumuş ve bugün devlet memuru olan bir "abinize" sorun.Me alakasi
Ne alakasi var olu uaristirmiyoruZ ezilen olen Aleviler demissin ben buna cevap verdim doger konularda ise yaninda olduk yalanlarina asla inanmıyorum inanmak degil xaten boyle bir sey olmadi
Hepsine verdigin cevaplar o kadar havada kalıyor kibakın dediklerimi çarpıtıyorsunuz.
ben size ne dedim "kapısının önünde kurban kesememeyi bile dinine müdahale sayan insan tanıyorum, sizin din özgürlüğü tanımınız ne"
ben din özgürlüğünü hafife almadım.
2. mecliste sürgüne yolladılar çünkü Cumhuriyetin ilanına karşılardı ve hilafet istiyorlardı, İsmet İnönü hakkındaki sorularınızı İsmet İnönüyü savunan birine sorun.
türban yırtmayı da bu eylemi savunan birine sorun.
ben de sünni bir aileden geliyorum, biz gömmedik toprağa, hiçbir zaman. ne Ahmediye'yi gömdük, ne Muhammediye'yi ne de Kuran'ı Kerim'i. hepsi hala evimizde.
siz niye gömdünüz?
bilmem neden hapse girdi kapalı bir kız çocuğu? C.başkanına hakaret mi etmiş?
bireysel...Alevilere yapilan katliami psikopatlar "bireysel" olarak yaptı ama diger magririyetler devlet eliyle oldu
Fark bu
Verdigin örnekler bireysel ben olmadi demiyorum ama butun sosyalistler oradaydi demen gercekdisiinanmayın efendim. sizi inandırmak gibi bir sorunum yok. gidin 90'larda üniversitede okumuş ve bugün devlet memuru olan bir "abinize" sorun.
nasıl olup da okuldan atılmadığını, size o anlatsın.
ben gerçeği biliyorum, belki siz de öğrenirsiniz.
niye hilafet istemiyorlar mıydı? Osmanlı Halifesi, kendisine karşı duranları ne yapıyordu sanıyorsunuz? sırtlarını mı sıvazlıyordu, kellesini alıyordu.Hepsine verdigin cevaplar o kadar havada kalıyor ki
Ozellikle sürgüne gonderilen milletvekillerine karis tutumun cok acimasiz ve haksiz
"bütün" sosyalistler demedim. sosyalistler dedim.Verdigin örnekler bireysel ben olmadi demiyorum ama butun sosyalistler oradaydi demen gercekdisi
Eger boyle olsalardi ilk mecliste buunmazlardiniye hilafet istemiyorlar mıydı? Osmanlı Halifesi, kendisine karşı duranları ne yapıyordu sanıyorsunuz? sırtlarını mı sıvazlıyordu, kellesini alıyordu.
O zaman benim dedigime gelerek uc bes kisi der konuyu kapatiriz"bütün" sosyalistler demedim. sosyalistler dedim.
anlamı genişleten sizsiniz.
edit: geride bir yerde hepsi demişim. sosyalist öğrencilerin çoğunluğu sizlerin yanındaydı. dediğim gibi abilerinize sorun onlar anlatsın, neden okuldan atılmadıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?