- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sselahattinin yalanlari daha tatli ya daha bir sempatik geliyor milletekim o lider?
Erdoğan değil madem kim?
Kılıçdaroğlu mu, Bahçeli mi, Demirtaş mı?
Kılıçdaroğlu kasetle parti başına getirilmiş bir kukla.
Bahçeli hala ırk siyasetinden medet umuyor.
Demirtaş ırk+terör tandanslı takılıyor.
Ehveni şer de diyebilirsiniz siz, bizim için tek lider var o da Erdoğan.
Erdoğan'ın hizmetlerine devam etmesi için AKP ye oy veriyoruz, mecburuz kendimiz ve milletimiz için.
alzheimerli kitle?Diyorum ya alzheimerlı bir kitle var![]()
Ihale akp ye kalmis yine vay bee ne kotuymus akpSütten cikmis ak kasiklar, sizlere sesleniyorum :
Jet Fadil ?
Ihlas Finans ?
Deniz Feneri ?
Yimpas ?
Hangi görüs insanlari bunlar ? Kimler tarafindan desteklendi? Bunlarin cevaplarini bana verebiliyorsaniz sizinle burada siyaseti konusmaya hazirim.
Belki sen cikmis olabilirsin sokaga ama sen istisna olursun bu durumdaalzheimerli kitle?
neyi unutmuşuz biz? haaa türban ve sağlık değil mi?
elbette kadın haklarında, basın özgürlüğünde, ekonomide falan sürünelim, hükümetle anlaşamayan kurumlara usulsüz ve taraflı şekilde kayyumlar atansın hatta sokaklarda patlayalım bunlar falan hiç önemli değil.
biz alzheimerlı değiliz hanımefendi.
sizler türban takabileseniz diye ben sokağa çıktım ama sizlerin biz patlarken görmemenizi duymamanızı, kendi refahınız, rahatınız uğruna sesinizi çıkarmamanızı ve hatta desteklemenizi asla unutmayacağım, aklınızın bir köşesinde bulunsun.
olur da bir gün "neden?" diye sorarsanız, sebebi budur, bilesiniz.
ALLAH KOALISYON DAN ULKEMIZI KORUSUN zaten amac bu koalisyon tek millete birden fazla bas olsunbakalım nasıl bir türkiyeye uyanıcaz, şimdi meşhur yeni türkiye lafı var ya, bakalım koalisyon olursa ne sıfat takacaklar türkiyenin önüne
Kadına karşı şiddetle ak partinin hiç alakası yok; ha bu şiddet sadece son 13 yılda oldu desen anlarım... Türkan Saylan i bence de hiç acmayalim. Kendisi; çocuklarımız namaz kilacagina bale yapmalı diyen, din dusmani ve bati hayrani kişidir. Gezi olaylarında taksimi talan eden, milletin arabalarını ve isyerlerini yakan yıkan, polise molotofla- bilyeyle hatta gerçek silahla saldıran, ülkemizi bir Mısır bir Suriye yapmaya çalışan darbeci vandallara karşı uykusuz-aç mücadele eden polisimizi Allah basimizdan eksik etmesin. (Barışçıl eylem yapanlar sadece ilk 2 gündü. Ve zavallı polis, kendisine molotof atanlara su ve biber gaziyla karşılık vermesine rağmen orantısız güç (!) Kullanmakla suçlandı!) Son olarak, Ankara... kimin yaptığı belli... her ülkede bu ve benzeri saldırılar oluyor; polis ve mit tüm önlemleri alarak bir sürü eylemi engelliyor zaten ama bu iş de kalecilik gibi; kurtardiklarinizi kimse görmez, kaçırdıklarınız herkesin dilindedir... amerikadaki 11 eylül saldırısında, ne bakan ne emniyet ne de CIA'den hiç kimsenin istifa etmediğini de biliyor muydunuz? Ayrıca bunca açıklama yapmama ne gerek var? İddia size ait; ankarada bazılarının bilerek göz yumdugunu iddia ettiginize göre, kanıt göstermesi gereken de sizsinizneden terbiyesizlik? Özgecan Aslan kadın cinayetlerinin ve Kadına karşı işlenen suçların bir simgesidir yanı zamanda. tıpkı Merve Kavakçı'nın türban konusunda simge olması gibi.
Türkan Saylan konusunu hiç açmayın isterseniz, kim demişti ben bu davanın savcısıyım diye?
Gezi Olaylarında insanların üzerine polisleri saldırtanlara söyleyin bu şikayetlerinizi, Esmaya ağlayanlar Ethem'e Berkin'e gelince kör vicdanlılar nedense.
hayır Terörü lanetlemek için değil, canlı bombaların insanların arasına kadar girmesine müsaade edenleri eleştirmek için.
alzheimerli kitle?
neyi unutmuşuz biz? haaa türban ve sağlık değil mi?
elbette kadın haklarında, basın özgürlüğünde, ekonomide falan sürünelim, hükümetle anlaşamayan kurumlara usulsüz ve taraflı şekilde kayyumlar atansın hatta sokaklarda patlayalım bunlar falan hiç önemli değil.
biz alzheimerlı değiliz hanımefendi.
sizler türban takabileseniz diye ben sokağa çıktım ama sizlerin biz patlarken görmemenizi duymamanızı, kendi refahınız, rahatınız uğruna sesinizi çıkarmamanızı ve hatta desteklemenizi asla unutmayacağım, aklınızın bir köşesinde bulunsun.
olur da bir gün "neden?" diye sorarsanız, sebebi budur, bilesiniz.
ALLAH KOALISYON DAN ULKEMIZI KORUSUN zaten amac bu koalisyon tek millete birden fazla bas olsun
Yasin de insan evlati degil miydineden terbiyesizlik? Özgecan Aslan kadın cinayetlerinin ve Kadına karşı işlenen suçların bir simgesidir yanı zamanda. tıpkı Merve Kavakçı'nın türban konusunda simge olması gibi.
Türkan Saylan konusunu hiç açmayın isterseniz, kim demişti ben bu davanın savcısıyım diye?
Gezi Olaylarında insanların üzerine polisleri saldırtanlara söyleyin bu şikayetlerinizi, Esmaya ağlayanlar Ethem'e Berkin'e gelince kör vicdanlılar nedense.
hayır Terörü lanetlemek için değil, canlı bombaların insanların arasına kadar girmesine müsaade edenleri eleştirmek için.
hayır değilim. bütün sol ve sosyalistler o gün sokaktaydı. kim yoktu biliyor musunuz, sizi türbanla gir diye kışkrıtıp da derslere sokulmayınca 3. gün sakalı kesip giren "erkekleriniz" yoktu.Belki sen cikmis olabilirsin sokaga ama sen istisna olursun bu durumda
Ayrica konu turban bile degil din özgürlüğü yoktu bu ulkede
Ki insanların korkusu en buyuk kabusu da bunu tekrar yasamak
Belki bir cok kesim kahrederek veriyor oylarini caresizce
Degildi(?) canim kimsenin dilinde YASIN i duydun mu hatta Aytac i da duymadın buralarda en fazla "dinci"olarak anıldı bu insanlar.Yasin de insan evlati degil miydi
öyleydi de konumuz Yasin değil.Yasin de insan evlati degil miydi
Nasil yahu nasil buna inanmamizi bekliyorsunuz asil buna kendi eliyle sebep olanlardır o saydiklariniz.seni belirttigin icin tenzih ediyorum ama diger soylediklerinin asla bir gercekligi yok . Bizzat rahatsiz olan kesimdi onlar.hayır değilim. bütün sol ve sosyalistler o gün sokaktaydı. kim yoktu biliyor musunuz, sizi türbanla gir diye kışkrıtıp da derslere sokulmayınca 3. gün sakalı kesip giren "erkekleriniz" yoktu.
biz oradaydık.
yarın da orada oluruz.
ama sizin için değil. kendi doğrularımız için. kendi vicdanımız için.
din özgürlüğü dediğiniz ne? tarif edin din özgürlüğünü, ben kapısının önünde kurban kesemediği için dinine saldırıldığını düşünen insan tanıyorum.
bu ülkede asıl inanmama özgürlüğü yok, sünni olmama özgürlüğü yok hanımefendi.
siz belki okuyamadınız türbanınızla ama en azından hayatta kaldınız, o şansa erişememiz 100'lerce alevi var,diri diri yakılan, kurşuna dizilen, oruç tutmadığı için dövülerek öldürülen onlarca insan var.
tek mağduriyet sizin yaşadıklarınız değil.
biraz da kendi yarattığınız mağduriyetleri görün de insanlar sizlere neden tepkili ve mesafeli biraz da onu anlayın.
ne bitmez mağduriyetiniz varmış arkadaş.
Hayır kesinlikle 90'lardan daha berbat bir durumda değiliz, e 2015 yılında da daha kötüsü olmasın bi zahmet. Sosyal alanda ben bana uygun bulmuyorum yani daha çok. Kimine göre doğru kimine göre yanlış, bunları boş boş konuşmak yerine herkes seçimini sandıkta yapmalı. İster AKP olsun ister bir başka parti, tek başına orada kimin iktidar olduğu önemli değil, bir koalisyon da olabilirdi bu. İstikrar önemlidir, öyle ya da böyle. Hükümet ne olursa olsun istikrarı sağlamak zorunda. Ekonomik göstergelerimiz 90'lı yıllara göre çok çok daha iyi, kriz dönemlerini söyleme ihtiyacı dahi hissetmiyorum şu an ama ne yazık ki her şeyi tıkırında bir ülke olmamız şu sıralar uzak. Başa gelen kim olursa olsun mümkün olduğunca iyileştirmeler yapmak zorunda. Koalisyon hep eleştirilir ama asıl eleştirilen kısmı şu; biri ak derken birisi kara der, yani geçmişte hep böyle oldu. Koalisyonu becerebildikten sonra koalisyonla da istikrar sağlanır. Ama dediğim gibi, AKP'nin parlak zamanları geride kaldı, kendi içlerinde ayrılıklar yaşıyorlar, o geminin kaptanı Erdoğan'dı ve o şu an Cumhurbaşkanı; parti başkanı değil. Zaten biz beğensek de beğenmesek de onların parlak zamanı eskide kaldı. Bu arada ben hayatında bir kere bile AKP'ye oy vermemiş biriyim, şu an yazdığım şeyde de ne onu ne de bunu savunuyorum. Umarım güçlü bir hükümet, artık seçim sonuçlarına göre kazanan ne olacaksa, koalisyon ya da tek parti iktidarı, her kim hükümeti kuracaksa güçlü bir hükümet kursun, tek istediğim şey bu şimdilik.Yahu işte hiç değilse bunu kabul edin diyorum yani 13 senedir bir adım ilerlemedik hep geriye gittik şu an 90 lardan çok daha berbat durumdayız tırı vırıları sadece yalandan ibaret..
Konuşma tartışma kapılarını kapatıyor sadece. Doğruya doğru yanlışa yanlış desek bu kadar kutuplaşma vs olmayacak zaten...
Yok yok onlar teknolojinin gelişimi... Ne hikmetse teknoloji son 10 yılda çığır açtı... Taş devrinden bir anda bu devre ışınlandık 10 sene önce
yahu neden açmıyoruz Türkan Saylan'ı?Kadına karşı şiddetle ak partinin hiç alakası yok; ha bu şiddet sadece son 13 yılda oldu desen anlarım... Türkan Saylan i bence de hiç acmayalim. Kendisi; çocuklarımız namaz kilacagina bale yapmalı diyen, din dusmani ve bati hayrani kişidir. Gezi olaylarında taksimi talan eden, milletin arabalarını ve isyerlerini yakan yıkan, polise molotofla- bilyeyle hatta gerçek silahla saldıran, ülkemizi bir Mısır bir Suriye yapmaya çalışan darbeci vandallara karşı uykusuz-aç mücadele eden polisimizi Allah basimizdan eksik etmesin. (Barışçıl eylem yapanlar sadece ilk 2 gündü. Ve zavallı polis, kendisine molotof atanlara su ve biber gaziyla karşılık vermesine rağmen orantısız güç (!) Kullanmakla suçlandı!) Son olarak, Ankara... kimin yaptığı belli... her ülkede bu ve benzeri saldırılar oluyor; polis ve mit tüm önlemleri alarak bir sürü eylemi engelliyor zaten ama bu iş de kalecilik gibi; kurtardiklarinizi kimse görmez, kaçırdıklarınız herkesin dilindedir... amerikadaki 11 eylül saldırısında, ne bakan ne emniyet ne de CIA'den hiç kimsenin istifa etmediğini de biliyor muydunuz? Ayrıca bunca açıklama yapmama ne gerek var? İddia size ait; ankarada bazılarının bilerek göz yumdugunu iddia ettiginize göre, kanıt göstermesi gereken de sizsiniz