• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chloe love hakkında düşündükleriniz

Emotion love parfümü chloe love taklidiymiş sanırım.
İlk kez çoğu kişinin dediği gibi chloe love'dan tatlı bir esinti hissettim ben de.
Emotion love'dan daha doğrusu.
Benim kokladığım berbat chloe kokusu, chloe love intense'ti kesin.
Aşırı çiçeksi kokan odur. Normali tatlı çiçek olsa gerek.

Emotion love parfümü chloe love taklidiymiş sanırım.
İlk kez çoğu kişinin dediği gibi chloe love'dan tatlı bir esinti hissettim ben de.
Emotion love'dan daha doğrusu.
Benim kokladığım berbat chloe kokusu, chloe love intense'ti kesin.
Aşırı çiçeksi kokan odur. Normali tatlı çiçek olsa gerek.
Vallahi fıstıkım ben klasik chloe love ı değilde intense olanını beğendim çünkü birazdaha tatlılaşmış hali gibiydi klasik chloe love daki acımsı pudra kokusu intense olanında yok bana göre böyle valla :110:

Vallahi fıstıkım ben klasik chloe love ı değilde intense olanını beğendim çünkü birazdaha tatlılaşmış hali gibiydi klasik chloe love daki acımsı pudra kokusu intense olanında yok bana göre böyle valla :110:

Aynen ya banada intense olanı daha tatlı geldi..

Klasik olanındaki acımsılık yoktu sanki intense olanında.

Ama ne zamandır intense versiyonunu bulamıyorum magazalarda tekrar deneyebilmek icin.

Kalktı mı acaba?

Aynen ya banada intense olanı daha tatlı geldi..

Klasik olanındaki acımsılık yoktu sanki intense olanında.

Ama ne zamandır intense versiyonunu bulamıyorum magazalarda tekrar deneyebilmek icin.

Kalktı mı acaba?
Kalkmış mıdır ki kuzum inan yakın bizaman da hiç gitmedim sephora ya aslında uğramayı düşünüyorum bu hafta bakalım eğer gidersem intense olanı kalkmış mı kalkmamış mı öğrenirim.
Hmmm olabilir canım. Bilemedim şu an.
Baya olmuştu ben intense olanı deneyeli aslında bidaha bakıcam bunun kokusuna ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa diye :)

Back