• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chloe love hakkında düşündükleriniz

Chloe Love sevmiyorum ya. Hiç öyle söylendiği gibi pudra, pembe ıslak mendil gibi falanda kokmuyor. Ama chloe love intense versiyonunu begeniyorum. Klasik olanı çok bayık, cok cicek, cok sıkıcı..

Bu parfume babanne kokusu diyorsan parfumden pek anlamiyosun demektir .
Bende bu parfümü hep torun torba sahibi kadınların kullandığını gördüm hatta çok yakın tanıdığım biri kullanıyor ve kendisi babaanne :) şahsen bu koku benim içinde babaanne kokusu gibi olgun kadın kokusu kesinlikle..

Chloe Love sevmiyorum ya. Hiç öyle söylendiği gibi pudra, pembe ıslak mendil gibi falanda kokmuyor. Ama chloe love intense versiyonunu begeniyorum. Klasik olanı çok bayık, cok cicek, cok sıkıcı..
bende klasik chloe ye hayranım tamamen huzur dolu sakin insanı mutlu eden bi tarafı var vee aşırı kalıcı bir koku etrafa yayılıyor kendini belli ediyor ama chloe love gibi rahatsız edici bir koku bırakmıyor miss gibi kremsi bi koku bırakıyor ardında :KK36:

bende klasik chloe ye hayranım tamamen huzur dolu sakin insanı mutlu eden bi tarafı var vee aşırı kalıcı bir koku etrafa yayılıyor kendini belli ediyor ama chloe love gibi rahatsız edici bir koku bırakmıyor miss gibi kremsi bi koku bırakıyor ardında :KK36:
Klasik derken ben chloe love olandan bahsettim hani birde intense versiyonu varya o yüzden..:D bende chloe love sevmıyorum ama chloe love intense begenmiştim demek istedim :D yoksa chloe signature olan klasik kokusuna bende bayılıyorum mis gibi kokuyor bir türlü almak kısmet olmadı ama :) dpden falan dendin mi hiç?

Klasik derken ben chloe love olandan bahsettim hani birde intense versiyonu varya o yüzden..:KK70: bende chloe love sevmıyorum ama chloe love intense begenmiştim demek istedim :KK70: yoksa chloe signature olan klasik kokusuna bende bayılıyorum mis gibi kokuyor bir türlü almak kısmet olmadı ama :) dpden falan dendin mi hiç?
hehehe klasik diyince benim aklım signature gitti kuzum :D dp den denedim ve hiiç beğenmedim çok kötü yapmışlar gerçekten ve alakasız dı kuzu yaa ben bargellodakini merak ediyorum en yakın zamanda gidicem bargelloya chloe için :KK19:

hehehe klasik diyince benim aklım signature gitti kuzum :KK70: dp den denedim ve hiiç beğenmedim çok kötü yapmışlar gerçekten ve alakasız dı kuzu yaa ben bargellodakini merak ediyorum en yakın zamanda gidicem bargelloya chloe için :KK19:
Denersen bana da haber ver bebeğim mutlaka :KK200: suan icin orjinalini alacak durumum yok bu sene para biriktirmem gerekiyor:) ama bargellodaki güzelse bi deneriz..

Denersen bana da haber ver bebeğim mutlaka :KK200: suan icin orjinalini alacak durumum yok bu sene para biriktirmem gerekiyor:) ama bargellodaki güzelse bi deneriz..
Veririm tabiside fıstıkım :KK60: bende çok bayılıyorum bu kokuyaa yaaa okadar güzelkii:KK68: bargelloya sırf chloe almak için gidicem yani okadar merak ediyorum nasıl olmuş acaba bargelloda :anneadayı:

İnşallah bebekimm valla inan güzeldir diye umuyorum çok istiyorum bu parfümü :KK200:
Ben şu ara yine Burberry classic'e döndüm, uzun zaman olmustu kullanmayalı:) yalnız uzun zamandır kendime parfüm almayarak rekor kırıyorum :D galiba en son marc jacobs daisy eau so fresh aldım oda hazirandan önceydi.. Ondan sonra başka parfüm almadım :D elimdekileri bitirmeden de almayacağım orjinal parfüm :D fark etmeden baya bi parfümüm olmuş ala ala..

Ben şu ara yine Burberry classic'e döndüm, uzun zaman olmustu kullanmayalı:) yalnız uzun zamandır kendime parfüm almayarak rekor kırıyorum :KK70: galiba en son marc jacobs daisy eau so fresh aldım oda hazirandan önceydi.. Ondan sonra başka parfüm almadım :KK70: elimdekileri bitirmeden de almayacağım orjinal parfüm :KK70: fark etmeden baya bi parfümüm olmuş ala ala..
bendeee evde vardı benimde bisürüü parfümüm hepsini bitirdim ama şuan parfümsüzüm :KK42:
acilen bargelloya uğriycam benimde bebiş hazırlıklarım olduğundan biraz kısıtlı gitmem lazım bebişe alışveriş yapicis :oops:
parfümsüzde duramıycağıma göre haliylen açık parfümle idare edicim :KK23: chloe için gidicem ama beğenmezsem ya 212 sexy alıcam yada lacoste :anneadayı: ama byük bi ihtimal 212 sexy alabilirim çünkü kışa giriyos nasılsa bebişde doğunca çıkamam edemem biyere 212 sexy le idare ederim gibime geliyo:KK48:

bendeee evde vardı benimde bisürüü parfümüm hepsini bitirdim ama şuan parfümsüzüm :KK42:
acilen bargelloya uğriycam benimde bebiş hazırlıklarım olduğundan biraz kısıtlı gitmem lazım bebişe alışveriş yapicis :oops:
parfümsüzde duramıycağıma göre haliylen açık parfümle idare edicim :KK23: chloe için gidicem ama beğenmezsem ya 212 sexy alıcam yada lacoste :anneadayı: ama byük bi ihtimal 212 sexy alabilirim çünkü kışa giriyos nasılsa bebişde doğunca çıkamam edemem biyere 212 sexy le idare ederim gibime geliyo:KK48:
Ayy yerim prenses kaç aylık olduu:KK200: 212 sexy orjinali var bende çok güzel kokusu, dolumu güzelse direk onu al bence kuzum :KK51:

Ayy yerim prenses kaç aylık olduu:KK200: 212 sexy orjinali var bende çok güzel kokusu, dolumu güzelse direk onu al bence kuzum :KK51:
hihihi :oops: 7 aylık olduk kuzum :anneadayı: 3 ay 5 gün kaldı doğuma tam tamına :)) 212 sexyi ben çok seviyorum bargellodaki muhteşem kokuyor :)) bu aralar zaten bi 212 sexye bide chloe ye taktım kafayı :)) chloe yi beğenmezsem eğer 212 sexy alıcam :KK200:

hihihi :oops: 7 aylık olduk kuzum :anneadayı: 3 ay 5 gün kaldı doğuma tam tamına :)) 212 sexyi ben çok seviyorum bargellodaki muhteşem kokuyor :)) bu aralar zaten bi 212 sexye bide chloe ye taktım kafayı :)) chloe yi beğenmezsem eğer 212 sexy alıcam :KK200:
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:):nazar:
Kaç kilo aldın peki 7 ayda , ay ben hamişlere bayılıyorum kendimde ilerde olmayı sürekli hayal ediyorum tek korkum güzelim fiziğimi bozması :D

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:):nazar:
Kaç kilo aldın peki 7 ayda , ay ben hamişlere bayılıyorum kendimde ilerde olmayı sürekli hayal ediyorum tek korkum güzelim fiziğimi bozması :KK70:
Amin fıstıkımm benimm :KK60: ben yaklaşık 9 kilo aldım şuana kadar son 3 ay kala daha da alıcakmışım herkes öyle söylüyo çünkü asıl kiloyu son 3 ay da alıyomuşuz :oops: valla kuzum bu kaçınılmaz yani nekadar uğraşırsan uğraş kilo alıyosun ister istemez :KK33: bu hamileliğin kanunu hehehe :KK53: ama doğumdan sonra sıkı bi diyetle sporla eski kiloyada kavuşabiliyosun ben öyle yapıcam bebeğim için şuan açıkcası dikkat ediyorum ama sağlıklı olması içinde canımın çektiğini yiyorum yani :kk77: doğumdan sonra bi diyetisyene giderim spora yazılırım birde bebeğimin peşinden koşturmaktan kilo veririm inşallah elimden geleni yapıcam bu konuda çünkü şuan bile ufaktan kafama takıyorum bu kiloları :110:

Amin fıstıkımm benimm :KK60: ben yaklaşık 9 kilo aldım şuana kadar son 3 ay kala daha da alıcakmışım herkes öyle söylüyo çünkü asıl kiloyu son 3 ay da alıyomuşuz :oops: valla kuzum bu kaçınılmaz yani nekadar uğraşırsan uğraş kilo alıyosun ister istemez :KK33: bu hamileliğin kanunu hehehe :KK53: ama doğumdan sonra sıkı bi diyetle sporla eski kiloyada kavuşabiliyosun ben öyle yapıcam bebeğim için şuan açıkcası dikkat ediyorum ama sağlıklı olması içinde canımın çektiğini yiyorum yani :kk77: doğumdan sonra bi diyetisyene giderim spora yazılırım birde bebeğimin peşinden koşturmaktan kilo veririm inşallah elimden geleni yapıcam bu konuda çünkü şuan bile ufaktan kafama takıyorum bu kiloları :110:
Ben hamile kalmadan , hamilelik kilolarmı dert ediyorum senin şuan etmen gayet normal kuzum merak etme :D inşallah verirsin canım öpüyorum kendine dikkat et:KK200:

Back