Chloe love hakkında düşündükleriniz

Tenine kesinlikle sıkmamalısın çakma parfümleri.
Çok zararlı. Et beni de yapar.
İstisnalar olabilir elbette ama genelde sorun yaratıyorlar.

Ben de orijinal parfümler de sıkıntı yaratıyor cildime sıkınca.
Hassas bir tenim var çünkü. O yüzden dikkatli olmalı.

ben dp parfüm sevmiyorum orjinali var şuanda çok severek kullanıyorum çok soruluyor markası ne diye
ama ilk kullandığım zamanlar migrenimi nüksettirdi..şuan alıştım

Kötü bana göre.. Aşırı ağır, başağrıtıcı, bayık çiçeksi.. Sevemedim.. Bu kadar çok sevilmesinide çok şaşırıyorum.. Herkesin koku algısı gerçekten farklı. Gucci rushı bile sevebilirim ama bu pparfümü hayatta

Agir derken haci yagi gibi bir kötü koku mu... tam olarak neye benzettin ? nereye baksam bebek pudrasi kokusu yazilmis...

Ya ben de ilk başlarda çok severek kullandım şimdi üç dört ay geçti kokusu değişti boynerden almıştım acaba tarihi mi geçti çok da seviyodum o ilk halini

Agir derken haci yagi gibi bir kötü koku mu... tam olarak neye benzettin ? nereye baksam bebek pudrasi kokusu yazilmis...
Evet pudralı bir koku ama pudralı parfümlerinden hafifi ve ağırı var.. chloe love da aşırı pudralı ..çok baskın çiçek kokusu var cidden boğuyor beni.. Hacı yağına benzeterek hakaret etmek istemiyorum parfüme.. Sevenleri çok fazla ayıp olmasın .. Ama bana göre o ağırlıkta.. Sanki babaanne parfümü gibi

Bu parfume babanne kokusu diyorsan parfumden pek anlamiyosun demektir .

Hic bu kadar merak etmedim bir kokuyu. Bugun gidip denemeliyim. Cogunluk pudra gibi saf dedigi parfum gercekten babaanne kokusu gibi mi acaba? Kaliciligi iyiyse alicam galiba:)))
Canim sunu soyliyim gunlerce parfum arastirdim bunu cok guzel ama agir parfum dediler baska alicaktim satan kadin hicte agir dgl memnun kalirsin dedi aldim oylesine ama hicde agir dgl pudramsi cicek temiz bir koku yaz kis uygun kullanmak icin ve aksam siktigim parfum simdi bile buram buram burnuma geliyo kokusu yani haci yagi veya babanne kokusu asla dgl

Canimmm tesekkur ederim bu yorumundan sonra daha netlesti fikrim. Sekerli vanilyali cocuk kokularindan sıkıldım daha olgun koku ariyordum gunlerdir. Noa ve chole love cok ovuluyor. Chole love i alayim bari bu kadar insan yaniliyor olamaz:)

Bu parfume babanne kokusu diyorsan parfumden pek anlamiyosun demektir .
Bana göre babaanne kokusu evett!!! Ağır itici bi parfüm.. olgun kadın kokusu!!! Kimi ne ilgilendirir fikrim??? Sana göre olmayabilir.. O senin düşüncen saygı duyarım.. Sizde lütfen benim fikirlerime saygı duyun.. Ve hafif bir parfüm de değil bu parfüme hafif diyorsan bence tam tersi sen anlamıyorsun parfümden daha ağır hafif parfümleri ayıramıyorsun gelmiş burda benim parfüm bilgimi sorguluyorsun !!!

Heralde sen babannelerle buyudun onlarin kokusuna alistin burnun baska koku almiyo git bidaha kokla canim hadi

Heralde sen babannelerle buyudun onlarin kokusuna alistin burnun baska koku almiyo git bidaha kokla canim hadi
Sadece tek bişey belirticem bir daha yazmıcam.. Şu yazdığın mesajı okuduktan sonra biraz önce sana cevap verdiğim için kendimden utandım.. Neden biliyor musun? Bu kadar seviyesiz konuşan birine cevap vermemem lazımdı. Ben de hata.

Hatani anladigina sevindim

Vee sonunda dp ye gidip chloe love i denedim ve aldim:) gercekten cogunlugun olumlu yorumlari gibi guzel bir koku. Tam temizlik ve bebek pudrasi kokusu.. kaliciligi da iyi. Hafif ve cok fresh sportif koku sevenler bu parfumu agir bulabilir. Gercekten cok hosuma gitti. Temiz ve pudra kokusu .. ustelik rahatsiz etmiyor. Sıktıktan 10 dk sonra kokunun enfesligi ortaya cikiyor. Dnya arkadasima tesekkurler.. gercekten dedigin gibiymis. Iyi ki tanistim bu parfumle.. aylardir boyle bir koku ariyordum:)

Begendigine sevindim gule gule kullan canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…