Chloe love hakkında düşündükleriniz

zupurgelicadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
21
0
36
İstanbul
arkadaslar konu baslıgından anladgnız gibi chloe love hakkndaki dusuncelernizi merak ediorum:)dp den alcam dp den alp kullananlar warsa yardımınıza minnettar kalırım

canım bende arkadaşların fikirlerine güvenerek geçen gün dp de denedim aman allahım harika bir koku diyebilirim koku kaldıkça açııyor sanki ve inan akşama kadar gezdim eve geldim ellerimi yıkadım hala bileğim mis mis gibi kokuyor veee karar kıldım alıcam bir tane kendime yani ben öyle her kokuyu sevemiyorum illa önerecek ve memnun kalacaklarki öyle alabileyim.

Kötü bir koku diyemem güzel koku hem orjinalini kokladım yakın bir arkadaşım kullanıyodu hemde D&P den denedim (kodu: c33) herkezin zevki farklıdır elbetteki koku algısıda öyle bana pudramsı değilde baharat karışımı gibi geldi nedense pekde aman aman bi koku gibi gelmedi..

vallahi ilk başta şu yazdığım yorumdan utandım :$ d&p den 50 ml lik almıştım denemek için arada sırada sıkarım diye epeydir kullanmaya başladım yıllardır noa'mdan hiç vazgeçmedim fakat chloe love gerçekten çok zarif bir koku bitsin bidaha alıcam :) Bir kokuyu sıktım bileğime kokladım kokusu söyle böyle diye yorum yapmakla olmuyomuş bunu anladım en azından çok az bir ml lik alıp denenmesi gerekiyo kesinlikle!! Uzun lafın kısası harika mükemmel tertermiz zarif bi kokudur D&P deki taklidide fevkalade bişey zaten açık parfümde D&P den şaşmadım hiç bana göre en kaliteli yerlerden biridir

Noa cığımın yanına yıllar sonra ilk kez bir kardeş geldi :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ben de geçen gün DP ye gittiğimde bana o chloe love ı tavsiye etti. Hem orjinali hem de iki adet başka açık parfümden sahip olduğumu söyledim. Gerçek kokusunu bildiğimden bunu rahtlıkla söyleyebilirim, evet kokku DP yle bire bir aynı... :)

DP'de denemiştim bende. Gerçekten yumuşacık pembe selpak kokusu. Koku güzel aslında ama anlayamadığım bir şekilde insanı bunaltıyor boğuyor.

dp'den aldım bende 2 haftadır kullanıyorum hem kalıcılığından hemde kokusundan çok memnunum gerçekten tavsiye ederimm pudramsı bi kokusu var ağır değil çok hoş ben aşırı sevdiimm

Evet ilk başta gerçektende bunaltıyo biraz ağır kokudur durdukça açar bu koku ama kesinlikle ve kesinlikle açığının alınmamasını öneririm çok karakterli koku açığını yapamıyolar bunun bu kokuya hernekadar aşık olsamda bidaha kullanamıcam çünkü ne nışanlım ne ailem ne çevrem hatta en yakın arkadaşlarım bile beğenmediler bu kokuyu

arkadaslar konu baslıgından anladgnız gibi chloe love hakkndaki dusuncelernizi merak ediorum:)dp den alcam dp den alp kullananlar warsa yardımınıza minnettar kalırım

Orjinali çok pahalı olduğu için dp den aldım çok memnunum hem koku birebir orjinaliyle aynı hem de çok kalıcı ..evt pembe selpak kokusu diyenlere katılıyorum ..kremsi ,sabunsu bir koku sıktıktan saatler sonra da pudramsı bir kokuya dönüşüyor.bildiğin bebek pudrası gibi bu kokuyu kolay kolay değiştiremeyeceğim heralde onu sıktığımda kendimi çok iyi hissediyorum bebek gibi hissediyorum:)

Arkadaşlar dp bende aleri yapıyor ordan alınan bir parfümü kullandıkça cildim pürüzlü oluyor kızarıyor sıktığım yerlerde sivilce tarzı şeyler çıkıyor bana yaramıyor yani bu parfümün orjinali nasıl hiç deneme fırsatı bulamadım ve fiyatı ne kadar :)

3 ay boyunca orjinal kullanmış biri olarak diyebilirim ki d&p ile birerbir aynı değil buna katılmıyorum..

sevilde 75 ml : 250.00 canım ama internette daha uyguna bulabilirsin

pembe selpağın kokusuna bayılırım ama bunu douglasta denediğim zman pek benzetememiştim
sanırım diğer parfümlerim kokularıyla karıştı
oraya girince herşeyin kokusuna bakıyorum da

Masum,temiz ve yatıştırıcı bir koku.Bende orijinali de açığı da var(bargello)
aynı koktuklarını söyleyemem...kötü değil,ama aynı da değil...tester olarak aldım 70 tl. 25 30 liraya dolumunu almaktan daha mantıklı geliyor bana..

Pull&Bear'ın bir parfümü aynı Chloe Love gibi kokuyor. Çoğu markada yaygınlaşmış artık kokusu.
Sevgilimde hiç beğenmemişti kokusunu. Mesela Noa sıktığımda çok güzel bu ne sıktın diye sormuştu ama bunu sıktığım zaman aşkım sakın bunu alma birdaha demişti.
Ben pek pudra kokusuna da benzetemedim. Çiçeksi kokuyor bence bu parfüm..

Çok kötü bir koku.
Benim zevkime hiç uymadı.
Bir de baya kalıcı. Yıkadım bileğimdeki koku gitsin de burnuma hiç gelmesin diye ama maalesef gitmedi.
Bir süre daha maruz kaldım. Yaşlı kadın kokusu gibi. Ağır, çiçeksi, çok fena ya. =/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…