Ben en az 4 5 sefer anestezi aldım hepsi açlık önemli dedi. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin.Aç olup olmaması önemli değil ben son yarım satte bol bol yedim içtim istediğiniz kadar yiyebilirsiniz dedi doktor sorun yok yeme icmede
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
rahim filmi hakkında yardımcı olurmusunuz lütfennn...
- Konu Sahibi perilota
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yanlış bilgi vermiyorum bana doktor bizzat aç gitmeme rağmen istediğin kadar yiyip içe bilirsin dedi ve son 30 dk kalmasına rağmenBen en az 4 5 sefer anestezi aldım hepsi açlık önemli dedi. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin.
Yanlış bilgi verildiğimi de düşünmüyorum belki rahminde tüpleri kapalıysa ona bişi diyemem belki kapalıdır diye yeme demislerdirBen en az 4 5 sefer anestezi aldım hepsi açlık önemli dedi. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin.
Yanlış bilgi vermiyorum bana doktor bizzat aç gitmeme rağmen istediğin kadar yiyip içe bilirsin dedi ve son 30 dk kalmasına rağmen
Siz saçma sapan doktorlara gidiyor olabilirsiniz ama insanlarıda yanlış yönlendirmeyin. Aç gitmemek hayati tehlikeliye yol açabilir.
Ameliyattan Önce Aç Olmanın Önemi. Anestezi verilecek hastaların midesi boş olmalıdır. Hasta anestezi altındayken, dolu midede bulunan gıdalar ve asitli mide sıvısı yemek borusundan geri gelerek, nefes borusuna kaçabilir bu da istenmeyen bir durumdur ve hayati tehlikeye neden olabilir.
İşlem bittikten sonra Bi odaya alıyorlar 15 20 dk içinde uyanılıyormerhabalar arkadaşlar. bugün rahim filmi için hemogram ve hormon testi verdim. 25.08.2023 tarihinde anestezili olarak rahim filmi çektireceğim. korktuğum rahim filmi değil anestezi :) kaç dakika sürüyor, uyanması nasıl oluyor merak ediyorum. özel bir hastanede çekim yaptıracağım anesteziden çekindiğim için normal istedim ama kabul etmediler. konu hakkında bilgisi olan yazabilirmi.
şimdiden teşekkürler...
Teyzem normal yaptırdı çok ağrılı oldu dedi, herkesin acı eşiği farklıdır. Muhtemelen ameliyathane de biraz ayilmami beklediler o yüzden 20dk olabilir. Normal ameliyatlarda da bekletiyorlar ya uyanıp tepki verene kadarNormalde bişi olmuyor ki ben özelde normal yaptırdım 30 saniye sürdü nasıl sizin 20 dk sürüyor anlamadım adet ağrısı oluyor hafif ya başka hiçbir şey yok
AnladımTeyzem normal yaptırdı çok ağrılı oldu dedi, herkesin acı eşiği farklıdır. Muhtemelen ameliyathane de biraz ayilmami beklediler o yüzden 20dk olabilir. Normal ameliyatlarda da bekletiyorlar ya uyanıp tepki verene kadar
Pardon saçma sapan doktora gide biliyorsunuz derken bu kendine gel konuşmama dikkat et demek ki sen saçma sapan doktora gittmissin benim gittim yerde uyutma bile yapılmadı demek ki açısına dayanamiyorsun konusmana dikkat et sana sorucak değilim kime ne bilgi verdiğimi bana söyleneni söyledim neyi abartıyorsun ? Ayrıca ameliyat fln da olmadım yani sadece alttan bı sıvı verildi adet ağrısı çekildi bu kadar ne saçma konuşuyorsun seni ne ilgilendirir kimə ne dediğimSiz saçma sapan doktorlara gidiyor olabilirsiniz ama insanlarıda yanlış yönlendirmeyin. Aç gitmemek hayati tehlikeliye yol açabilir.
Ameliyattan Önce Aç Olmanın Önemi. Anestezi verilecek hastaların midesi boş olmalıdır. Hasta anestezi altındayken, dolu midede bulunan gıdalar ve asitli mide sıvısı yemek borusundan geri gelerek, nefes borusuna kaçabilir bu da istenmeyen bir durumdur ve hayati tehlikeye neden olabilir.
Pardon saçma sapan doktora gide biliyorsunuz derken bu kendine gel konuşmama dikkat et demek ki sen saçma sapan doktora gittmissin benim gittim yerde uyutma bile yapılmadı demek ki açısına dayanamiyorsun konusmana dikkat et sana sorucak değilim kime ne bilgi verdiğimi bana söyleneni söyledim neyi abartıyorsun ? Ayrıca ameliyat fln da olmadım yani sadece alttan bı sıvı verildi adet ağrısı çekildi bu kadar ne saçma konuşuyorsun seni ne ilgilendirir kimə ne dediğim
Iyyy üsluba bak varoş
Saçmalamayın lütfen. Genel anestezi alacak olan hastaya aç gitmesi tembih edilir. Lokal anestezide önemli değil ama.Yanlış bilgi vermiyorum bana doktor bizzat aç gitmeme rağmen istediğin kadar yiyip içe bilirsin dedi ve son 30 dk kalmasına rağmen
Neden kabul etmediler? Bende özelde oldum ve anestezisiz çektirdim gayette kabul ettilermerhabalar arkadaşlar. bugün rahim filmi için hemogram ve hormon testi verdim. 25.08.2023 tarihinde anestezili olarak rahim filmi çektireceğim. korktuğum rahim filmi değil anestezi :) kaç dakika sürüyor, uyanması nasıl oluyor merak ediyorum. özel bir hastanede çekim yaptıracağım anesteziden çekindiğim için normal istedim ama kabul etmediler. konu hakkında bilgisi olan yazabilirmi.
şimdiden teşekkürler...
Evet bana da bişey yemeden içmeden gel demiştiSiz saçma sapan doktorlara gidiyor olabilirsiniz ama insanlarıda yanlış yönlendirmeyin. Aç gitmemek hayati tehlikeliye yol açabilir.
Normal travma yaratır fazla acılı. Anestezidem sakın korma. Uyanamayacak kadar verilmiyor. Çok az miktarde 20 30 dk lik bir dozda veriliyor hiç korkmamerhabalar arkadaşlar. bugün rahim filmi için hemogram ve hormon testi verdim. 25.08.2023 tarihinde anestezili olarak rahim filmi çektireceğim. korktuğum rahim filmi değil anestezi :) kaç dakika sürüyor, uyanması nasıl oluyor merak ediyorum. özel bir hastanede çekim yaptıracağım anesteziden çekindiğim için normal istedim ama kabul etmediler. konu hakkında bilgisi olan yazabilirmi.
şimdiden teşekkürler...
Biraz heyecan ve korku var daha önce deneyimlemediğim için. Cuma göreceğim artıkNormal travma yaratır fazla acılı. Anestezidem sakın korma. Uyanamayacak kadar verilmiyor. Çok az miktarde 20 30 dk lik bir dozda veriliyor hiç korkma
Ohooo ben kaç kez oldum. Bir kez rahimden örnek alıp patolojiye gönderecekleri için, bir kez rahim filmi için, bir kez kist operasyonu için bir kez de yumurta toplama işlemi için oldum. Kolay uykuya dalamıyorum evde ashsndhshsha bazen keşke evde de öyle bir sistem olsa diyorum çok tatlı güzel bir Uyku
Ben 11 gibi girdim yarım saatte çıktı oraya gidince bir süre bekledim pozisyonu ayarladılar s erum takılıydı bir şey yiyip içme sakın akşamdan itibaren soruyorlar çünkü dozunu ona göre ayarlıyorlar benim koldan verdiler gözün yavaş yavaş kapanıyor ömrü hayatım da ilk yediğim narkozdu zaten çok hafif bir şeymiş ben ilk odaya gelirken ayılmaya başladım sesler geliyordu ama gözümü açamadım hemşire hadi kalk bakalım diyince gözümü açtım anlamsız baktım baya sonra üşüme geldi tabi ve ağrı vardı çok şişmişti karnım bol gelen pantolonuma kemer takmayı geç kapatmadan gittim eve hemen ağrı kesici yaptılar bana tabi kişiden kişiye değişir acı eşiği ben dayanıksızım
Çok açıklayıcı olmuş teşekkürler. Pozisyon olayı aklımdaydı yazmışsın. Peki hemogram verdiniz mi o gün . Ben cumartesi verdim geldiğinde gerek kalmasın dedilerBen 11 gibi girdim yarım saatte çıktı oraya gidince bir süre bekledim pozisyonu ayarladılar s erum takılıydı bir şey yiyip içme sakın akşamdan itibaren soruyorlar çünkü dozunu ona göre ayarlıyorlar benim koldan verdiler gözün yavaş yavaş kapanıyor ömrü hayatım da ilk yediğim narkozdu zaten çok hafif bir şeymiş ben ilk odaya gelirken ayılmaya başladım sesler geliyordu ama gözümü açamadım hemşire hadi kalk bakalım diyince gözümü açtım anlamsız baktım baya sonra üşüme geldi tabi ve ağrı vardı çok şişmişti karnım bol gelen pantolonuma kemer takmayı geç kapatmadan gittim eve hemen ağrı kesici yaptılar bana tabi kişiden kişiye değişir acı eşiği ben dayanıksızım
Düzgün konuş sensin oIyyy üsluba bak varoş