• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim filmi hakkında yardımcı olurmusunuz lütfennn...

merhabalar arkadaşlar. bugün rahim filmi için hemogram ve hormon testi verdim. 25.08.2023 tarihinde anestezili olarak rahim filmi çektireceğim. korktuğum rahim filmi değil anestezi :) kaç dakika sürüyor, uyanması nasıl oluyor merak ediyorum. özel bir hastanede çekim yaptıracağım anesteziden çekindiğim için normal istedim ama kabul etmediler. konu hakkında bilgisi olan yazabilirmi.
şimdiden teşekkürler...
Bende cok korkuyordum en çokta anesteziden ama hiç birşey hissetmiyorsun bir anda olup bitiyor kan aldılar damar yolu açtılar ameliyathane önlüğü giydim hazırlandım ve indirdiler anesteziyi yaptı ve odada uyandım sadece biraz sersemlik hissediliyor uyanınca hatta cok rahat derin bi uykudan kalkmış gibi rahattım hiç bir şey olmadı 1 saat dinlendim çıktım işe geldim

Bende cok korkuyordum en çokta anesteziden ama hiç birşey hissetmiyorsun bir anda olup bitiyor kan aldılar damar yolu açtılar ameliyathane önlüğü giydim hazırlandım ve indirdiler anesteziyi yaptı ve odada uyandım sadece biraz sersemlik hissediliyor uyanınca hatta cok rahat derin bi uykudan kalkmış gibi rahattım hiç bir şey olmadı 1 saat dinlendim çıktım işe geldim
Uyuyup uyanman ne kadar sürdü tahminen ? Ve umarım sonucun iyi çıkmıştır

kızlar şimdi rahim filminden çıktım. Gayet güzel geçti korktuğum gibi değildi. Anestezi altında çekildim. 15 dk sürdü. Şükür ağrım sızım yok. Sonuç güzel çıktı.

Merhaba, ben bugün anestezi almadan rahim filmi cekildim ancak son 1 dk cok ağrılı geçti ve pozisyon da cok rahatsızdı. Ağrı eşiğim yüksektir yine de son anlar cok canım yandı. Bu yüzden anestezi alanları cok iyi anlıyorum.

Hangi hastanede çektirdiniz benden de istediler çok korkuyorum
Özelde çektirdim. bende korkuyordum ama inan hiçbirşey hissetmedim, anestezi ile yaptılar bittiğinde acı bile yoktu çok rahattı şükür. Korkma oyüzden. Ameliyathane girmem çıkmam bir oldu

Son düzenleme:
Back
X