Bende cok korkuyordum en çokta anesteziden ama hiç birşey hissetmiyorsun bir anda olup bitiyor kan aldılar damar yolu açtılar ameliyathane önlüğü giydim hazırlandım ve indirdiler anesteziyi yaptı ve odada uyandım sadece biraz sersemlik hissediliyor uyanınca hatta cok rahat derin bi uykudan kalkmış gibi rahattım hiç bir şey olmadı 1 saat dinlendim çıktım işe geldimmerhabalar arkadaşlar. bugün rahim filmi için hemogram ve hormon testi verdim. 25.08.2023 tarihinde anestezili olarak rahim filmi çektireceğim. korktuğum rahim filmi değil anestezi :) kaç dakika sürüyor, uyanması nasıl oluyor merak ediyorum. özel bir hastanede çekim yaptıracağım anesteziden çekindiğim için normal istedim ama kabul etmediler. konu hakkında bilgisi olan yazabilirmi.
şimdiden teşekkürler...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
rahim filmi hakkında yardımcı olurmusunuz lütfennn...
- Konu Sahibi perilota
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Uyuyup uyanman ne kadar sürdü tahminen ? Ve umarım sonucun iyi çıkmıştırBende cok korkuyordum en çokta anesteziden ama hiç birşey hissetmiyorsun bir anda olup bitiyor kan aldılar damar yolu açtılar ameliyathane önlüğü giydim hazırlandım ve indirdiler anesteziyi yaptı ve odada uyandım sadece biraz sersemlik hissediliyor uyanınca hatta cok rahat derin bi uykudan kalkmış gibi rahattım hiç bir şey olmadı 1 saat dinlendim çıktım işe geldim
10 gibi gittim 10 bucuktada odaya girdim hatta girmeden uyanmışım sayıklamışım su istemişim en fazla film zaten 10 dakika sürüyor tüplerim açık çıktı çok şükğrUyuyup uyanman ne kadar sürdü tahminen ? Ve umarım sonucun iyi çıkmıştır
oh çok şükür canımkızlar şimdi rahim filminden çıktım. Gayet güzel geçti korktuğum gibi değildi. Anestezi altında çekildim. 15 dk sürdü. Şükür ağrım sızım yok. Sonuç güzel çıktı.
Teşekkür ederim canım ya şükürler olsunoh çok şükür canım
Hangi hastanede çektirdiniz benden de istediler çok korkuyorumNormal yaptırma canım çok ağrılı olur, ben anestezili yaptırdım 15 20dk anca sürdü. Acıktım diye sayiklayarak uyanmışım eşim videoya almış açlıktan hemşirelerle eşimle kavga etmişim, 1 saat içinde kendime geldim
Özelde çektirdim. bende korkuyordum ama inan hiçbirşey hissetmedim, anestezi ile yaptılar bittiğinde acı bile yoktu çok rahattı şükür. Korkma oyüzden. Ameliyathane girmem çıkmam bir olduHangi hastanede çektirdiniz benden de istediler çok korkuyorum
Son düzenleme:
Anladım hangi hastanede ne kadara çektirdiniz peki sakıncası yoksaÖzelde çektirdim. bende korkuyordum ama inan hiçbirşey hissetmedim, anestezi ile yaptılar bittiğinde alçı bile yoktu çok rahattı şükür. Korkma oyüzden. Ameliyathane girmem çıkmam bir oldu
Özel Medikar hastanesi 4800₺ çektirdim. Sen fiyat aldın mı hiç ?Anladım hangi hastanede ne kadara çektirdiniz peki sakıncası yoksa
Hiç vakit kaybetme çektir ve korkma. İnan çok rahat anestezi ile. Sonrasında hijyene dikkat etmen gerek ve bitiyor rahatlıyorsun kafa olarak taEvt aldım bende 5bin dediler
Mecbur çektireceğim zaten tüp bebek tedavisi içinHiç vakit kaybetme çektir ve korkma. İnan çok rahat anestezi ile. Sonrasında hijyene dikkat etmen gerek ve bitiyor rahatlıyorsun kafa olarak ta
Eşinizde sıkıntı var mı ? Neden tüp bebeğe yönlendirdiler hemen ?Mecbur çektireceğim zaten tüp bebek tedavisi için
Evt eşimde sıkıntı var tüp bebek tedavisi olmamız gerekiyor sıkıntı belli beni de muayene ettiler hiçbir sıkıntı yok ama ısrarla rahim filmi istiyorlarEşinizde sıkıntı var mı ? Neden tüp bebeğe yönlendirdiler hemen ?
Tüp bebek için film şart. Özel değilse eşinizde ne sıkıntısı var ?Evt eşimde sıkıntı var tüp bebek tedavisi olmamız gerekiyor sıkıntı belli beni de muayene ettiler hiçbir sıkıntı yok ama ısrarla rahim filmi istiyorlar
Benim bir tanıdığım da aynı şekilde eşindeydi sıkıntı kadında sıkıntı olmadığı için istemediler zor bir işlem olduğu için azospermi eşimTüp bebek için film şart. Özel değilse eşinizde ne sıkıntısı var ?
Konya özel buyuksehir hastanesinde canımHangi hastanede çektirdiniz benden de istediler çok korkuyorum
Hangi dokto
Konya özel buyuksehir hastanesinde canı