• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan chiculata'nın damat bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
evet canım fazla bu gerek yok bukadarına üzülme sakın a.s
ben uygun bulmuşken aldım.. nasıl olsa sonradan da alınabilicek şeler ama ihtiyacıda vardı bikaçına aldım gitti boshayallersmile

hepsini uygun ve çok kaliteli aldın maşallahhh çok beğendim ben zemuszemus Hadi bunuda atlattınız Allah tamamına erdirsin artık canımm sositososito

canım nekadar güzellllllllll..ayy bende alıyorum anca..hepsi kalıtelı detaylı Allah yerine yakıstırsın:nazar:

hepsini uygun ve çok kaliteli aldın maşallahhh çok beğendim ben zemuszemus Hadi bunuda atlattınız Allah tamamına erdirsin artık canımm sositososito

sağol canım benim darısı başına bu borçların eheheh delikafadulden

canım nekadar güzellllllllll..ayy bende alıyorum anca..hepsi kalıtelı detaylı Allah yerine yakıstırsın:nazar:

çok sağol arzu a.s. allah kolaylık versin sanada canım olumunekankayizsmile

Canım teşekkürler cidden fiyatlı resimli olunca insanları aydınlatıyo
bende salı ve çarşamba günü yaptım alışverişi birazcık pahalı almışım ben :S

Canım teşekkürler cidden fiyatlı resimli olunca insanları aydınlatıyo
bende salı ve çarşamba günü yaptım alışverişi birazcık pahalı almışım ben :S

ne demek canım yardımcı oluosa ne mutlu zemuszemus biraz şanslıydım ben babalar günü indirimine de denk gelmiştim delikafadulden

damat bohçesına pike takımıda mı konuyomuş şaşkınımakannehir

yok tatlım onu kaynanama verdim damata ne gerek var ona verdiğim bana gelcek zaten amannnn kaydirigubbakcemile3

ben bu kadar sey koymadım mesela
biz sadece damada hazırladık
onlarda sadece bana hazırlayacaklar öyle konustuk
ben damada
2 adet gömlek,2 adet çorap,pijama takımı,eşorfman,seccade,tras takımı,terlik,takım elbise aldım 2 ser tane iç camasırı

bu kadar sızce az mı ?

ben bu kadar sey koymadım mesela
biz sadece damada hazırladık
onlarda sadece bana hazırlayacaklar öyle konustuk
ben damada
2 adet gömlek,2 adet çorap,pijama takımı,eşorfman,seccade,tras takımı,terlik,takım elbise aldım 2 ser tane iç camasırı

bu kadar sızce az mı ?

kızlar lütfen banada yardımcı olunnn :3:kaydirigubbakcemile3

bu tür şeyler anlaşarak olmalı zaten.. biz de aile içine yapıcaz die konuştuk bazıları akrabalara bile istio:1shok: ama annem biz yapamayız okadar dedi kaynanamda bende istemiyorum zaten dedi öle karar aldılar.. Sadece damada yapıosan çok güzel aldıkların :lepi: takım elbise bile var daha ne olsun.. evde varsa bi havlu ve lif de koyarsın yoksa diğer aldıkların fazla fazla zaten yerimseniben hayırlısı olsun canım inş. hayırlısıyla atlatırsınız sizde :nazar:

sanat resimler gözüküo anlamadım neden göremediğini CADIARZU

bu tür şeyler anlaşarak olmalı zaten.. biz de aile içine yapıcaz die konuştuk bazıları akrabalara bile istio:1shok: ama annem biz yapamayız okadar dedi kaynanamda bende istemiyorum zaten dedi öle karar aldılar.. Sadece damada yapıosan çok güzel aldıkların :lepi: takım elbise bile var daha ne olsun.. evde varsa bi havlu ve lif de koyarsın yoksa diğer aldıkların fazla fazla zaten yerimseniben hayırlısı olsun canım inş. hayırlısıyla atlatırsınız sizde :nazar:

sanat resimler gözüküo anlamadım neden göremediğini CADIARZU

bende aynı fıkırdeyım sagol tatlımmmopuyorumnanaktan

dayılara,teyzelere alınmıyor dimi bişii yöreye göre değişiyodur belki ama bi kaç kişiden duydum bütün sülalayede alıolarmış bişiler ne gerek var fisfisfis bohçanda gerçekden çook güsel çook beğendim hayırlı olsunn arkdaşım

Back