- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
Benımde yaptıgım guzel bır tarıf.Ellerınıze saglık vede bol sanslarınız olsun...
lisabellam sende katilsana süslü sofralarini özledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benımde yaptıgım guzel bır tarıf.Ellerınıze saglık vede bol sanslarınız olsun...
Canııııımmm Inan bende ozledım soyle ozene bezene yemek yarısması sunumları hazırlamayı.Bakalım fırsat kolluyorum yıllarca Fransada yasamıs bırı olarak Fransız mutfagından bırseyler yapabılırımlisabellam sende katilsana süslü sofralarini özledim
Canııııımmm Inan bende ozledım soyle ozene bezene yemek yarısması sunumları hazırlamayı.Bakalım fırsat kolluyorum yıllarca Fransada yasamıs bırı olarak Fransız mutfagından bırseyler yapabılırım
Mesajınız kayıt altına alınmıştır Bilginiz olsunCanııııımmm Inan bende ozledım soyle ozene bezene yemek yarısması sunumları hazırlamayı.Bakalım fırsat kolluyorum yıllarca Fransada yasamıs bırı olarak Fransız mutfagından bırseyler yapabılırım
Bende 2 yıldır senin yemeklerini bekliyorumeger katilirsan cok sevinirim canim benim senide yemeklerine özledim ama yemeklerini daha cok
Bende 2 yıldır senin yemeklerini bekliyorum
Mesajınız kayıt altına alınmıştır Bilginiz olsun
O kadar bekleyememyerlerdeyim
2 yilcik daha nevosum ricaaa
Aldım kayıtlara peşine düşerimaynen kayitlarda artik hemde fransa yemegiyle katilcak
O kadar bekleyemem
yeteneğiniz varsagol canimm ozeniyorum bu tur islere
Teşekkür ederim canım.olmadi ya gece gece olmadi bu nasil sunum öyle ne lezzetli duruyor
tam benlik yemek diyetimden olcagim korkum bu
emeginize elinize saglik harika cok begendim basarilar dilerim
Harikaaaaaa bir ikili canım..teşekkür ederim..Ay cok hosuma gitti yaa tavukk ıspanakkk uff ellerine sağlık başarılarr
Teşekkür ederim..sizin elinize su Dökmem mumkunmu..Benımde yaptıgım guzel bır tarıf.Ellerınıze saglık vede bol sanslarınız olsun...
Sağol canimmmEllerine sağlık canım
Teşekkür ederim. Canimm..İştah açıcın:) Ellerine sağlık kakao. Yarışmada başarılar dilerim.
Teşekkür ederimmBAŞARILARR dilerim :)
Adraaa..Teşekkür ederimm.. evet bizim mutfağa çok uygunn Keşke adra istanbulda olsan ve soframa davet etsemm..O tabak buraya gelmeli.Çok açım da.Yine döktürmüşsün kakao.Gerçekten güzel bir tarif.Bize de uygun.Ellerine sağlık canım.Başarılar dilerim canım.