- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
Benımde yaptıgım guzel bır tarıf.Ellerınıze saglık vede bol sanslarınız olsun...![]()
lisabellam sende katilsana süslü sofralarini özledim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benımde yaptıgım guzel bır tarıf.Ellerınıze saglık vede bol sanslarınız olsun...![]()
Canııııımmmlisabellam sende katilsana süslü sofralarini özledim![]()
CanııııımmmInan bende ozledım soyle ozene bezene yemek yarısması sunumları hazırlamayı.Bakalım fırsat kolluyorum yıllarca Fransada yasamıs bırı olarak Fransız mutfagından bırseyler yapabılırım
![]()
Mesajınız kayıt altına alınmıştırCanııııımmmInan bende ozledım soyle ozene bezene yemek yarısması sunumları hazırlamayı.Bakalım fırsat kolluyorum yıllarca Fransada yasamıs bırı olarak Fransız mutfagından bırseyler yapabılırım
![]()
Bende 2 yıldır senin yemeklerini bekliyorumeger katilirsan cok sevinirim canim benimsenide yemeklerine özledim
ama yemeklerini daha cok
![]()
Bende 2 yıldır senin yemeklerini bekliyorum![]()
Mesajınız kayıt altına alınmıştırBilginiz olsun
![]()
O kadar bekleyememyerlerdeyim
2 yilcik daha nevosum ricaaa![]()
Aldım kayıtlara peşine düşerimaynen kayitlarda artik hemde fransa yemegiyle katilcak![]()
O kadar bekleyemem![]()
yeteneğiniz varsagol canimm ozeniyorum bu tur islere
Teşekkür ederim canım.olmadi ya gece gece olmadibu nasil sunum öyle ne lezzetli duruyor
tam benlik yemek diyetimden olcagim korkum bu
emeginize elinize saglik harika cok begendimbasarilar dilerim
![]()
Harikaaaaaa bir ikili canım..teşekkür ederim..Ay cok hosuma gitti yaa tavukk ıspanakkk uff ellerine sağlık başarılarr
Teşekkür ederim..sizin elinize su Dökmem mumkunmu..Benımde yaptıgım guzel bır tarıf.Ellerınıze saglık vede bol sanslarınız olsun...![]()
Sağol canimmmEllerine sağlık canım
Teşekkür ederim. Canimm..İştah açıcın:) Ellerine sağlık kakao. Yarışmada başarılar dilerim.
Adraaa..O tabak buraya gelmeli.Çok açım da.
Yine döktürmüşsün kakao.Gerçekten güzel bir tarif.
Bize de uygun.Ellerine sağlık canım.Başarılar dilerim canım.