Bebek İkinci El Chicco, Bondigo, Fisher Price, Nuk, Kanz marka Anne ve bebekleri için kaliteli ve uygun fiyata herşe

Ayakkabi eger satimamis olursa oraya geldigimde dener elden alirim bizimkinin ayaginin uzeri biraz iri diyim denemek lazim satilirsa kismet degilmis deriz biberona bakayim alicam zaten

Ayakkabi eger satimamis olursa oraya geldigimde dener elden alirim bizimkinin ayaginin uzeri biraz iri diyim denemek lazim satilirsa kismet degilmis deriz biberona bakayim alicam zaten

Merhaba canım Nuk fırst choice biberonlari bugün eşim buldu diger arkadaşa söyledim şu an için erteledigini elinde biberon oldugunu söyledi kısmet sizdeymiş:) Ben elimdeki diger malzemeleri de ekleyeyim görüşelim, ne zaman geliceksiniz?

Zamani belli degil malesef ufakliklar biraz hasta biberona damakli uc uyuyor degil mi

merhaba elinizde halkalı oyuncaklar kaldımı neler kaldı birde bebek bakım çantası varmı haziranda bir oğlum olacak hayırlısıyla ihtiyaçlarım fazla hazırlıklara başladım artık.

merhaba elinizde halkalı oyuncaklar kaldımı neler kaldı birde bebek bakım çantası varmı haziranda bir oğlum olacak hayırlısıyla ihtiyaçlarım fazla hazırlıklara başladım artık.
Eğer bulamadıysanız bende SIFIR AWIO var etiketi üstünde. Turkuaz renginde. 50 tl ye bırakıyorum

çok teşekkür ederim elinizde kalanların listesini nerde bulabilirim çanta olarak lassig veya okiedog arıyorum bulabilirsem kapı süsünü tanıdığım yakınımız halledecekler çok sağolun

Tiny Love Yatak Kenarı Kitabı duruyor mu, henüz satmadıysanız ürünü satın alabilir miyim.

Tabi ki:) su anda duruyor alabilirsiniz piyasada 40 tl ama zor bulunuyor ben de 20 tl demistim fakat sonra farkettim ki ıslak bezle silerek temizlendigi icin bazi yerlerinde su kuruyunca dalgali izler olusmus ama kullanimina hicbir sekilde engel degil yakindan bakinca belli oluyor zaten bu yüzden daha sonraki satilmazsa alirim diyen arkadasim elif emre mesut sordugunda 15 tl olsun demistim sizin kismetinizdeyse size de ayni fiyat olsun. Önceki sayfalarda bizzat yakin cekim resimlerini eklemistim inceleyebilirsiniz, özelden de görüsebiliriz almayi dusunurseniz iyi aksamlar.

Kalan urunler

Chicco Doğal banyo süngeri hiç kullanılmadı. Sentetik ürünlerle lütfen karıştırmayın.

Bebedor marka sıfır açılmamış biberon emziği ikili ve sevimli emzik tutucu

Avent Biberon temizleme fırçası,
Eki Görüntüle 1262145
Eki Görüntüle 1262147 şık Mycey marka mavi yıldızlı emzik tutacağı kullanılmamıştır. Yeşil olan ikisini alana hediye:)

Lansinoh marka 25li Süt saklama poşeti sıfır ambalajında Bebeğiniz için sütünüzü en güvenilir şekilde saklayın:)

Eki Görüntüle 1262835 Eki Görüntüle 1262836

Mycey ikili mama kaşığı sadece 2 kez kullanildilar yepyeniler 7 tl

Dalin marka büyük boy sıfır ambalajinda alt degistirme bezi 10.lu (60×90)Eki Görüntüle 1262971

Nuk ikili kaşık ve ambalajında kullan at kağıt önlüklerle hayat daha kolay:)

Mothercare Yenidoğan polar battaniye sadece 15 tl

Eki Görüntüle 1315600 Mothercare yenidoğan battaniyenin yarın büyük resimlerini yüklerim:)Eki Görüntüle 1315602

Kanz resimlerin devami:) Ortopedik, özel taban deseniyle altlari kaymaz ve sıcacık tutar. Eki Görüntüle 1315819 Eki Görüntüle 1315820

Ayakkabilarda % 20 indirim başladı!!!

Eki Görüntüle 1396093 Eki Görüntüle 1396087 Chicco ayakkabilarimiz 40 tl oldu Ayakkabı kutusunda etiket fiyatını da buldum pahalı diyenler icin ekledim:)

Merhaba...yarı fiyatından çok daha ucuza 35 tl
Barbie Tül Pazar gününe özel % 20 indirimli 28 TL, kaçırmayın:)[/QUOTE]

Chicco organic tamamen doğal banyo süngeri hiç kullanilmamistir yari fiyatindan ucuza 20 TL

Ana kucağı, park yatak, puset oyuncakları ve diğer tüm oyuncaklar bu linkte @tuba berra

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...t-bebekler-barbieler-pelus-oyuncaklar.771579/

çok teşekkür ederim elinizde kalanların listesini nerde bulabilirim çanta olarak lassig veya okiedog arıyorum bulabilirsem kapı süsünü tanıdığım yakınımız halledecekler çok sağolun

Kusurabakma cnm, bu ara dr ve kreş araştırmaları yuzunden cevap yazamadım Az önce bu satış sayfamda kalan tüm ürúnleri alıntılayarak listeledim. Düşündüğünüz başka seyler varsa söyleyin ekleyemedigim urunler arasında da olabilirler, iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…