- 20 Şubat 2015
- 975
- 180
- 73
- 47
- Konu Sahibi Castefella
-
Aktivite masasiyla ilgili var mi gelismeAktivite masasini bir arkadas istiyor olumsuz sonuçlanır ise haber veririmelif emre mesut
Elinizde ne kaldı mesajların tamamını okuyamadım. Aktivite masası,renkli halkalar, biberon temizleme fırçası, süt saklama poşeti, emzik tutucu, mama kaşığı, tek kullanımlık bebek önlüğü bunlardan kalan var mı fiyatı nedir?
Cnm dün oyun halısı aldım kızıma. Bu ay başka birşey alamayacağım. Teşekkür ederim. İyi satışlarMerhaba aktivite masasi yukardaki şekilde. .. Diger birçok urun duruyor.
fisher renkli halkalar 10 , avent biberon temizleme fırçası 10, lansinoh sıfır 25'li süt saklama poşeti 15, mycey sıfır emzik tutucu hediye emzik tutucuyla 8, nuk mama kaşığı 10, tek kullanımlık iki adet onlu paketlerde sıfır bebek önlüğü 7 tl
Total 60 tl oluyor son fiyatı 50 tl olur cnm, iyi geceler.
Dalin onlu paket alt acma bezi ve organik pamuk mendiller de duruyor:)
Cnm dün oyun halısı aldım kızıma. Bu ay başka birşey alamayacağım. Teşekkür ederim. İyi satışlar
merhabalar.renkli halkatkar ve aktivite masaniz duruyo mu acaba.
iyi günler aktivite masanız satıldı mı
OYUNCAK WE TELSIZ ILE ILGILENIYORUUUM
Yurtdışından ithal aktivite masası ışıklı müzikli rakamlı harfli o kadar çok fonksiyonu var ki tüm duyulara hitap ediyor bir tarafı tekerlekli ve yükseklik ayarlanıyor tutunarak bebeğiniz ayakta durabiliyor. Tüm parçaları demonte ayırılabiliyor.
Eki Görüntüle 1262140
Cok begendi bebisim tesekkur ediyorum sorunsuz elimize ulastiEki Görüntüle 1466477
Aktivite masamız ve 2 paket kullan at önlükler geçen haftasonuelif emre mesut arkadaşımızın tatlı bebişine ulaştı, sağlıklı mutlu günlerde kullansın:)
MaşaAllah, ben teşekkür ediyorum çok memnun oldum tekrar görüşmek üzere, sevgiler.Cok begendi bebisim tesekkur ediyorum sorunsuz elimize ulasti
BEBEK ARABASI VARMIIHastane odanızı bebişiniz, kendiniz ve sevdikleriniz için en güzel şekilde süsleyin..
Oğluşumun doğumunda gören herkes bayılmıştı kapı süsü saten ve tüllerden oluşuyor kapı arkasından bağlanıyor ortasına et bebek tutturuluyor, çok şirin duruyor. Aşağıdaki Hoşgeldin Bebek paketini ister toplu ister tek tek alabilirsiniz ama indirimli olabilmesi için paket almanızı öneririm ilgilenenlerden mesaj bekliyorum Bu arada bu güzel ürünlere bolca nazar boncuklu balonlarda ekleyip odanıza neşe katacağınıza emin olabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?