• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Chicco, Bondigo, Fisher Price, Nuk, Kanz marka Anne ve bebekleri için kaliteli ve uygun fiyata herşe

Kapı süsü balonlar vs ne kadar olur acaba ? O eli kolu olan yastık hariç hepsi

:))) O yastıkla beraber ön ve kapi arkasi süsüne en son 35 demıstim balonlarla olan resimleri balonlar ekleyerek çok gúzel süsleyerebilirsiniz diyerek fikir olsun diye eklemiştim ama oglum içim alipta kalan balon ve diger süslerden ne varsa elimde yollarım en son yastıksız 25 olsun.

Kapi susumuz coktan gitti altin yastigi duruyor:)

Eklentiler

• IMG-20150505-WA0001.webp
    IMG-20150505-WA0001.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 87
Kalan ürünlerimiz bunlar resmini goremediklerinizden istedikleriniz olursa soyleyin ekleyeyim en kisa zamanda.. Bazi satilan oyuncaklar ayni mesaj icinde oldugu icin alintilarken silinememis olabilir kusura bakmayin.

B beyzaa006

Merhaba Telsiz hiç kullanılmadı sadece çalışıp çalışmadığı kontrol edildi 90 tl orjinal kutusunda, alıp hediye bile edebilirsiniz.
Chicco Doğal banyo süngeri hiç kullanılmadı. Sentetik ürünlerle lütfen karıştırmayın.

Bebedor marka sıfır açılmamış biberon emziği ikili ve sevimli emzik tutucu

Avent Biberon temizleme fırçası,
Eki Görüntüle 1262145
Eki Görüntüle 1262147 şık Mycey marka mavi yıldızlı emzik tutacağı kullanılmamıştır. Yeşil olan ikisini alana hediye:)

Lansinoh marka 25li Süt saklama poşeti sıfır ambalajında Bebeğiniz için sütünüzü en güvenilir şekilde saklayın:)

Eki Görüntüle 1262835 Eki Görüntüle 1262836

Mycey ikili mama kaşığı sadece 2 kez kullanildilar yepyeniler 7 tl

Mycey Myfeeder Güvenli Meyve Sebze Emziği

Eki Görüntüle 1262838

Elimde 2 tane var sari ve mavi sadece 1 kez kullanildilar ama elma suyu rengi hijyen acisindan sadece bebek biberon temizleyicisiyle yikadigim icin rengi filesinden cikmadi. Tertemizlerdir.

Dalin marka büyük boy sıfır ambalajinda alt degistirme bezi 10.lu (60×90)Eki Görüntüle 1262971

Eki Görüntüle 1262972

Twins Baby Yenidoğan Islatılabilir %100 Pamuk Mendil - 2 adet Sifir ambalajinda

Paket İçeriği : 120 Adet %100 Pamuk Mendil İçerir
Doktor ve hemşirelerin önerdiği Su ve Pamuk la yapılması gereken temizliği sunar
% 100 Cotton dan özel olarak imal edilmiştir
Bebeğinizin hassas teni için özel olarak üretilmiştir.
Bebeğinizin tüm vücudunda temizlik amacıyla kullanılabilen tek üründür.
Kutu içerisinde 40 adet ıslatılabilir pamuk mendil bulunmaktadır.
Mendil içeriğinde Yenidoğan bebeğinizin hassas tenine zarar verebilecek hiçbir katkı maddesi yoktur
İçeriği, FDA tarafından onaylı Dünyada ki tek üründür
Doğayla dost kutular halinde paketlenmiştir
Islak mendiller gibi içerisinde bebeğe zararlı olabilecek katkı maddeleri kesinlikle bulunmamaktadır

Nuk ikili kaşık ve ambalajında kullan at kağıt önlüklerle hayat daha kolay:)

K's8 yas ama 6-7 belki 9 bile uyar Kids Puset Oyuncağı Humpıtee Dumpitee 12 tl

Sevimli karakter HUMPITEE DUMPITEE, özellikle başta bebek arabası olmak üzere,
kolay monte edilebilme özelliği ile asılabileceği her ortamda bebeğinizin eğlenceli bir
oyun arkadaşı olacaktır.
Çıkardığı ses efekti ve hışırtı sesi ile bebeğinizin ilgisini çekecek , duyma fonksiyonlarını
geliştireceği gibi sebep -sonuç ilişkisi kurmasına yardımcı olacaktır.
Canlı renklerde üretilmiş olan oyuncağın yanında asılı bulunan plastik parça da dişlik
olarak kullanılabilmektedir.

Tüm K's Kids ürünleri , Avrupa Birliği standartları (CE) ve Amerika standartlarına (ASTM)
uygun olarak üretilmiş olup , üretiminde kullanılan hiçbir malzeme bebeğiniz için zararlı
madde içermemektedir.

Ölçüleri : 14cm X 23cm X 3cm Buyuk boy

Nuk Easy Learning Silikon Uçlu Beslenme Kaşığı 2 li 10 tl ambalajini acip denedik bilginiz olsun ama hic bir sorunları yok yepyeni duruyorlar. Avent marka kaşıklarımızı bebeğim tercih ettiği için bunları ambalajıyla kaldırdım.

Dalin alt açma ortusu buyuk boy 7 tl Fisher price renkli halkalar 10 tl Aktivite masasi 30 tl

Oyuncaklar tertemiz ve yepyeniler, hiç kullanilmadilar hediye verilecek kadar diyeyim:)

Bondigo Diş Kaşıyıcılı Boncuklu Çıngırak Aslan buyuk boydur 14 tl

Miniğinizin damakları kaşınmaya başladığında bu oyuncağını elinden düşürmeyecek.
Oto koltuğu, Bebek Arabası ve beşiklere kolayca takılıp çıkartılabilir.
Yumuşak ve güvenlidir.
Motor becerilerinin gelişimini destekleyici, duyuların gelişimin de yardımcıdır.
Fiziksel, Sosyal gelişime destek verir ve El-Göz koordinasyonunun gelişmesine destek verir.?

Mothercare Yenidoğan polar battaniye sadece 15 tl

Eki Görüntüle 1315600 Mothercare yenidoğan battaniyenin yarın büyük resimlerini yüklerim:)Eki Görüntüle 1315602

Merhaba Chicco marka magaza fiyati 126 tl olan 21 no deri ayakkabilarimiz cok az giyinilmistirbu donemde bacaklarini cok oynattiklari icin ayaklari birbirine surtmekten bilek ic kisminda azicik deri aşınmasi olan ama hic dikkat cekmeyen gıcır gıcır kaliteyim diyen ayakkabılarimiz kolay giyinilir cırtcırtlı olmasi buyuk kolayliktir 45 tl.ya kacirmayin. Tum detaylarini cektim:)Eki Görüntüle 1315785 Eki Görüntüle 1315789 Eki Görüntüle 1315791 Eki Görüntüle 1315793 Eki Görüntüle 1315794 Eki Görüntüle 1315795

Eki Görüntüle 1315812 Eki Görüntüle 1315813 Gecen sene Ekim sonu Kanz mağazasından aldığımız kalin gercek deri kışlık bot tipi cırtcırtlı ayakkabilarimiz cok kalitelidir toplasaniz 10 kez giyinilmedi altlarini silmeden cektim kusurabakmayin ama tüm ayrıntıları yakından begeninize sundum birisinin yandaki mavi şerit süs bagcigi cikmis ama belli bile degil emin olun ici dışı yepyenidir 40 tl:)Eki Görüntüle 1315815

Kanz resimlerin devami:) Ortopedik, özel taban deseniyle altlari kaymaz ve sıcacık tutar. Eki Görüntüle 1315819 Eki Görüntüle 1315820

Ayakkabilarda % 20 indirim başladı!!!

Eki Görüntüle 1339237 Eki Görüntüle 1339241

Orjinal Taç marka disney lisanslı balerin barbie prenses tül perde Kartal Taç Linens mağazasından alınmıştır. Çok az kullanılmış, yepyeni pırıl pırıldır.

Eki Görüntüle 1344693 Eki Görüntüle 1344694
Weewell orjinal kutusunda sadece bir kez çalışıp çalışmadığı denenmis e-bebekten cok pahaliya aldigim en uzun mesafeli ve sessiz bebek telsizini 100 tl.ya birakirim Resimde gordugunuz gibi alıp hediye edilecek kadar yepyeni piril piril kutusunda duruyor:)

Weewell Bebek Telsizi 800m LCD Ekran 2 Kanal (İH) Mavi

Uzun iletişim mesafesi sayesinde, bebeğinizi evin en uzak köşesinden bile takip edebilirsiniz.Açık alanda bebek ünitesinden 800 metre mesafeye kadar iletişim sağlıyor.Bebeğin uyuma, ağlama, gülme durumunu LCD ekran üzerinde simgesel gösterimlerle takip edebiliyorsunuz.Ultra kompakt ve modern tasarımıyla harika bir ürün.Diğer cihazlardan gelebilecek etkileşimi ortadan kaldıran 16 pilot ton seçebilme şansına sahipsiniz.2 kanalı bulunmaktadır.Hassasiyet ayarı yapabiliyorsunuz.İletişim alanının dışına çıkıldığında uyarı sinyali vermektedir.Düşük pil seviyesine geldiğinde uyarı ışığı devreyegiriyor.Kullanışlı kemer askısı bulunmaktadır.2 AC adaptör ve 3 şarj edilebilir pil (Ürünü çalıştırabilmek içine extradan 3 adet pile daha ihtiyacınız vardır. Ya da biri şarj ünitesinde bagli olarak da kullanilabilir.) Şarj edilebiliranne ve bebek ünitesi bulunmaktadır.

Chicco Acqua Parfum 0+ ve Chicco infinite Cleansing milk italyan üretimi ikisi de hediye geldi kutulari açılıp parfüm iki kere denedik dopdolu duruyor mis gibi kokusu damlatilarak kullaniliyor sagliga zararli hicbir madde yok Temizleme sütünü iki üç kez kullandik ikisi beraber 25 tlEki Görüntüle 1392536

Eki Görüntüle 1392560 Eki Görüntüle 1392561 Eki Görüntüle 1392564

Okbaby Laguna Banyo Küveti
Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 0-12 ay

Tıpası sayesinde yetişkin küvetlerinin içinde kullanımı idealdir; bebeğinizi küvetin içinde durulayabilir ve sabunlu suyun boşalmasını sağlayabilirsiniz.

Laguna’da isteğe bağlı alabileceğiniz kaymaz ayaklı kaymaz silikon paspaslı metal taşıyıcı sayesinde istediğiniz yerde ve zaman kullanılabilir.

Kalite Sertifikaları: TÜV - Ürünlerin Avrupa Güvenlik Standartlarına uygunluklarını belgeleyen kalite belgesine sahiptir. Üretim Yeri: İtalya

Yepyeni sorunsuzdur elden teslim alabilirsiniz 75 tl yerine 30 tl

Eki Görüntüle 1392592 SEVİ BEBE ÇOK FONKSİYONLU BEBEK FİLESİ & MİNDERİ ÖZELLİKLERİ: * Bu ürünü üç fonksiyonlu olarak kullanmanız mümkün olacaktır. * Normal banyo fileleri 6 aya kadar kullanılırken, Çok fonksiyonlu bebek banyo filesi/ minderini 2 yaşa kadar kullanabilirsiniz. KULLANIM POZİSYONLARI: Su içinde banyo pozisyonu: * Bazı anneler, bebeği banyo yaptırırken, bebeğin suya değmesini isterler.Bu durumda plastik tutucular kullanılmadan, ürün banyo minderi olarak, minderin altındaki vantuz küvete yapıştırılarak kullanılır.Bu şekilde suyun minderi kaldırması engellenmiş olur. Banyo Filesi Pozisyonu: * Bebek küvette oturana kadar , filenin üzerindeki 5 adet plastik tutucu ,resimde görüldüğü gibi küvete takılır, güvenle bebek banyo yaptırılır. Bu ürün küvetin iÇine girdiği iÇin, hem bebek suya daha yakın olacak ve üşümeyecek, hem de kendini küvet dışına atma riski olmayacaktır. Oturma pozisyonu: * Bebekler 6 aydan sonra filede yatmazlar. Bebek oturmaya başladıktan sonra bebeği banyo yaptırmak daha da zordur. Bu durumda ortadaki iki plastik tutucuyu takmayarak, resimdeki gibi, bebeği oturma pozisyonunda banyo yaptırabilirsiniz. Elleriyle özel ve yumuşak tutma yerlerini tutarak kendilerini daha güvenli hissedecekler.Ayrıca sert banyo oturakları erkek çocuklarında yumurtalıkları incitmektedir. Boncuk satraforun yumuşaklığı ile ezilme sorunu da ortadan kalkacaktır. ÜRÜN SAĞLIKLI MIDIR? * Çok fonksiyonlu bebek banyo filesi/ minderinde file kumaş ve boncuk strafor kullanılmaktadır. * Ürünü sudan çıkardıktan sonra su süzülerek kısa sürede kuruyacaktır. * Süngerdeki gibi, iÇinde kirli su tutarak, bakteri üremez. * Boncuk strafor , içi %98 hava dolu olan bir petrol türevidir. * Ancak, sıcak yemek tabakları , çay ve kahve bardaklarında kullanılacak kadar da sağlıklıdır.
Eki Görüntüle 1392587 Eki Görüntüle 1392585
Okbaby kuvete sevi baby normal havlu file küçük geldigi icin onu hic kullanamadim direk bu ürünü aldım ve cok rahat ettim 35 tl yerine 12 tl

Eki Görüntüle 1392598 Pırıl pırıl kutusundan çıkarıp okbaby kuvetimize kucuk geldiğini gorunce hic kullanamadigim sevi baby havlu file 7 tl küçük küvet boyutuna uygun. Temsili durusunu ve bende ki orjinal resimlerini ekledim sadece kutusu eksik:) Yeni anneler kaçırmayın.Eki Görüntüle 1392600 Eki Görüntüle 1392601

Küvet filesi Bebeğin banyo esnasında su yutmasını engeller Bebeği kimse tutmadan rahatça yıkayabilirsiniz. Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 0 - 6 Ay Ürün Madde İçeriği: % 100 mikro havlu

Eki Görüntüle 1396093 Eki Görüntüle 1396087 Chicco ayakkabilarimiz 40 tl oldu Ayakkabı kutusunda etiket fiyatını da buldum pahalı diyenler icin ekledim:)

Merhaba...yarı fiyatından çok daha ucuza 35 tl
Barbie Tül Pazar gününe özel % 20 indirimli 28 TL, kaçırmayın:)[/QUOTE]

Chicco organic tamamen doğal banyo süngeri hiç kullanilmamistir yari fiyatindan ucuza 20 TL

Yukarda ki etek kiyafet konusuna ait yanlışlikla yuklemisim 10 dk. Geçince düzeltemedim.

Son düzenleme:
Puset oyuncaklarinin hepsi satildi ama toplu resimde satilmayanlar var diye yeniden ekledim bu durumu az onceki mesajin basinda yazdim arkadaslar.

Mothercare kapsonlu yumusacik havlu en rahat kullanim 15 tl supermanli olanini kullandik bu sifir kaldi
20150211_094455.webp
20150211_094438.webp

Back