Bebek İkinci El Chicco, Bondigo, Fisher Price, Nuk, Kanz marka Anne ve bebekleri için kaliteli ve uygun fiyata herşe

Magaza fiyati 40 tl ben de 20 tl dusunuyordum cnm ama ufak tefek silerek temizlemekten bazi su izi kalmis 15 tl.ya olsun dikkat cekmiyor bu yuzden iki tarafini da yakindan cektim gunes isiginda ama resimdekinden daha canli ve parlak renkleri... Dilersen kargoya baska bisey daha ekleriz:)

Renkli halkalar puset oyuncagi olabilir ayakkabilarin numarasi kacti

[Q-OTE="elif emre mesut, post: 40322453, member: 661659"]Renkli halkalar puset oyuncagi olabilir ayakkabilarin numarasi kacti[/QUOTE]
21.22.-23-24

Ayakkabi 19-20 kullaniyoruz ama bot gibi olan kisa dusunulebilir son fiyarini ogrenebilirmiyim
Nuk biberon duruyormu cam mi

Ayakkabi 19-20 kullaniyoruz ama bot gibi olan kisa dusunulebilir son fiyarini ogrenebilirmiyim
Nuk biberon duruyormu cam mi

En son senin için 30 tl olsun cnm deri, çok kaliteli ve yenidir yarı fiyatı bile degil magaza fiyatı çok pahaliya alındi sakla zamanı geldiginde giydirirsin:)

Nuk 125 ml cam biberonların biri kirildi birini bir arkadaş aldı. Nuk'un en özel biberonu olan first choice biberonlari da gecen hafta bir arkadaş alacaktı ama bir türlü bulamadım elime geçerse haber veririm ama istersen nuk wee %0 Bpa olan uygun biberonlari var eklerim. Yazlık baharlik kıyafette ekleyecegim birara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…