Bebek İkinci El Chicco, Bondigo, Fisher Price, Nuk, Kanz marka Anne ve bebekleri için kaliteli ve uygun fiyata herşe

Kapı süsü balonlar vs ne kadar olur acaba ? O eli kolu olan yastık hariç hepsi

:))) O yastıkla beraber ön ve kapi arkasi süsüne en son 35 demıstim balonlarla olan resimleri balonlar ekleyerek çok gúzel süsleyerebilirsiniz diyerek fikir olsun diye eklemiştim ama oglum içim alipta kalan balon ve diger süslerden ne varsa elimde yollarım en son yastıksız 25 olsun.

Kapi susumuz coktan gitti altin yastigi duruyor:)

Eklentiler

• IMG-20150505-WA0001.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 87
Kalan ürünlerimiz bunlar resmini goremediklerinizden istedikleriniz olursa soyleyin ekleyeyim en kisa zamanda.. Bazi satilan oyuncaklar ayni mesaj icinde oldugu icin alintilarken silinememis olabilir kusura bakmayin.

B beyzaa006

Merhaba Telsiz hiç kullanılmadı sadece çalışıp çalışmadığı kontrol edildi 90 tl orjinal kutusunda, alıp hediye bile edebilirsiniz.
Chicco Doğal banyo süngeri hiç kullanılmadı. Sentetik ürünlerle lütfen karıştırmayın.

Bebedor marka sıfır açılmamış biberon emziği ikili ve sevimli emzik tutucu

Avent Biberon temizleme fırçası,
Eki Görüntüle 1262145
Eki Görüntüle 1262147 şık Mycey marka mavi yıldızlı emzik tutacağı kullanılmamıştır. Yeşil olan ikisini alana hediye:)

Lansinoh marka 25li Süt saklama poşeti sıfır ambalajında Bebeğiniz için sütünüzü en güvenilir şekilde saklayın:)

Eki Görüntüle 1262835 Eki Görüntüle 1262836

Mycey ikili mama kaşığı sadece 2 kez kullanildilar yepyeniler 7 tl

Dalin marka büyük boy sıfır ambalajinda alt degistirme bezi 10.lu (60×90)Eki Görüntüle 1262971

Nuk ikili kaşık ve ambalajında kullan at kağıt önlüklerle hayat daha kolay:)

Mothercare Yenidoğan polar battaniye sadece 15 tl

Eki Görüntüle 1315600 Mothercare yenidoğan battaniyenin yarın büyük resimlerini yüklerim:)Eki Görüntüle 1315602

Kanz resimlerin devami:) Ortopedik, özel taban deseniyle altlari kaymaz ve sıcacık tutar. Eki Görüntüle 1315819 Eki Görüntüle 1315820

Ayakkabilarda % 20 indirim başladı!!!

Eki Görüntüle 1396093 Eki Görüntüle 1396087 Chicco ayakkabilarimiz 40 tl oldu Ayakkabı kutusunda etiket fiyatını da buldum pahalı diyenler icin ekledim:)

Merhaba...yarı fiyatından çok daha ucuza 35 tl
Barbie Tül Pazar gününe özel % 20 indirimli 28 TL, kaçırmayın:)[/QUOTE]

Chicco organic tamamen doğal banyo süngeri hiç kullanilmamistir yari fiyatindan ucuza 20 TL

Yukarda ki etek kiyafet konusuna ait yanlışlikla yuklemisim 10 dk. Geçince düzeltemedim.

Son düzenleme:
Puset oyuncaklarinin hepsi satildi ama toplu resimde satilmayanlar var diye yeniden ekledim bu durumu az onceki mesajin basinda yazdim arkadaslar.

Mothercare kapsonlu yumusacik havlu en rahat kullanim 15 tl supermanli olanini kullandik bu sifir kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…