• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Chicco, Bondigo, Fisher Price, Nuk, Kanz marka Anne ve bebekleri için kaliteli ve uygun fiyata herşe

Epey uzakmisiz mecburen kargoyla almak zorundayım :) o zaman ben yarin sabahtan eft nizi yaparım hesap bilgisi gönderirseniz :) ne zaman kargoya bilirsiniz ?

Yarin inşallah öğleden sonra. Ptt kargo % 10 yurtici kargo % 50 indirimli hangisini isterseniz adres ve tel bilgilerinizle yazasrsanuz sevinirim. Hesap bilgilerimi yolluyorum, iyi geceler.

Bildirim gelmeyince yeni gördüm mesajını cnm, duruyor sıfır gibi bu fiyata kaçırma:) iyi geceler belebeli belebeli

K's Kids Puset Oyuncağı Humpıtee Dumpitee 12 tl

Sevimli karakter HUMPITEE DUMPITEE, özellikle başta bebek arabası olmak üzere,
kolay monte edilebilme özelliği ile asılabileceği her ortamda bebeğinizin eğlenceli bir
oyun arkadaşı olacaktır.
Çıkardığı ses efekti ve hışırtı sesi ile bebeğinizin ilgisini çekecek , duyma fonksiyonlarını
geliştireceği gibi sebep -sonuç ilişkisi kurmasına yardımcı olacaktır.
Canlı renklerde üretilmiş olan oyuncağın yanında asılı bulunan plastik parça da dişlik
olarak kullanılabilmektedir.

Tüm K's Kids ürünleri , Avrupa Birliği standartları (CE) ve Amerika standartlarına (ASTM)
uygun olarak üretilmiş olup , üretiminde kullanılan hiçbir malzeme bebeğiniz için zararlı
madde içermemektedir.

Ölçüleri : 14cm X 23cm X 3cm Buyuk boy

Canim tek kuvet filesini almak mantiksiz birseyler daha baksamda bulamiyorum o yuzden tek file ztn 20ye gelir bana

Arkadaşlar soru sorup cevabını aldıktan sonra ne karar verdiğinizi de yazar mısınız lütfen?.. Çok zor olmasa gerek Teşekkürler veya almaktan vazgeçtim demek:(

Evet Fisher Price Akıllı kumanda duruyor pili sağlam 30 tl.ya aldım 15 tl' ya satıyorum. İstanbul'da elden veya ptt kargo yurticikargo sevgililer günü indirininden yararlanarak yollayabilirim. Sayfamdaki chicco telefonu da inceleyin lütfen 40 tl yerine 20 tl iyi günler. I incii_03 Eki Görüntüle 1410544 Eki Görüntüle 1410560 Eki Görüntüle 1410562

Fisher price akilli kumanda satildi, hayirli olsun I incii_03

Gule güle kullansın bebeğiniz:)

Arkadaşlar soru sorup cevabını aldıktan sonra ne karar verdiğinizi de yazar mısınız lütfen?.. Çok zor olmasa gerek Teşekkürler veya almaktan vazgeçtim demek:KK43:
ah evet kusura bakmayin cocuklar ev isi falan firsat bulamadim humpty dumpty alamiyorum kusura bakmayin

"belebeli, post: 39492666, member: 658166"]ah evet kusura bakmayin cocuklar ev isi falan firsat bulamadim humpty dumpty alamiyorum kusura bakmayin[/QUOTE]

Haklısınız bizde de aynı durumlar ve aynı yoğunluklar var:)

Merhaba...
Biberon ısıtıcı almak istiyorum. Fakat seyahatte kullanabilmek araç çakmak adaptörlü bir ürün olması gerekiyor. Ya da bilmiyorum her ürüne ek bir aparat alıp araçta kullanmak mümkün mü?

Merhaba...
Biberon ısıtıcı almak istiyorum. Fakat seyahatte kullanabilmek araç çakmak adaptörlü bir ürün olması gerekiyor. Ya da bilmiyorum her ürüne ek bir aparat alıp araçta kullanmak mümkün mü?

Merhaba avent biberon isiticimiz satildi ama bir aparatla aracta kullanilabilecek aparat olabilir neden olmasin. Weewell marka da belki olabilir aracta kullanilan urun, umarim bulursunuz.

Back