- 20 Haziran 2008
- 1.852
- 88
- 688
- Konu Sahibi Castefella
Yok cnm vazgecmedim Hicbir sorunu yok 15 tl simdi mesajini gordum Maltepe'de yim. Olmadi yarin alirsin:)Vazgecmediniz değil mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm vazgecmedim Hicbir sorunu yok 15 tl simdi mesajini gordum Maltepe'de yim. Olmadi yarin alirsin:)Vazgecmediniz değil mi ?
Oyun halısının fiyatı nedir acaba? Satıldı mı?
Ya 5 kargo zaten 5 havale etti 20:) sifir en pahali otuz zaten bebegide yikayamiyoruz usumesin diyeKargo 5-6 tutardi max. Ama sen bilirsin cnmViolet Life
Evet Fisher Price Akıllı kumanda duruyor pili sağlam 30 tl.ya aldım 15 tl' ya satıyorum. İstanbul'da elden veya ptt kargo yurticikargo sevgililer günü indirininden yararlanarak yollayabilirim. Sayfamdaki chicco telefonu da inceleyin lütfen 40 tl yerine 20 tl iyi günler. I incii_03 Eki Görüntüle 1410544 Eki Görüntüle 1410560 Eki Görüntüle 1410562
ah evet kusura bakmayin cocuklar ev isi falan firsat bulamadim humpty dumpty alamiyorum kusura bakmayinArkadaşlar soru sorup cevabını aldıktan sonra ne karar verdiğinizi de yazar mısınız lütfen?.. Çok zor olmasa gerek Teşekkürler veya almaktan vazgeçtim demek![]()
Merhaba...
Biberon ısıtıcı almak istiyorum. Fakat seyahatte kullanabilmek araç çakmak adaptörlü bir ürün olması gerekiyor. Ya da bilmiyorum her ürüne ek bir aparat alıp araçta kullanmak mümkün mü?