sonsy Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2012 2.889 48 163 7 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sonsy #1 iki paket olduğu için bunu hiç açmadım. 14 TL ye almıştım. 8 TL ye satıyorum. Ankara olursa daha iyi olur.
iki paket olduğu için bunu hiç açmadım. 14 TL ye almıştım. 8 TL ye satıyorum. Ankara olursa daha iyi olur.
Z Zeynep28 maras Guru Kayıtlı Üye 18 Ocak 2009 2.507 19 358 8 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sonsy #2 Baska urun varmi istanbuldayım kargo ücreti en az 6.5 tutar.en azindan bi kac urun alayim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Baska urun varmi istanbuldayım kargo ücreti en az 6.5 tutar.en azindan bi kac urun alayim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sonsy Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2012 2.889 48 163 8 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sonsy #3 pisicik_26 .!.: Baska urun varmi istanbuldayım kargo ücreti en az 6.5 tutar.en azindan bi kac urun alayim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... nasıl ürünler? chicco bakım ürünleri gibi mi? chicco hiç açılmamış bebek banyo sabunu var. bir de anne çantası var chicco nun canım ben elimde kalanları satıyorum ihtiyaçtan. büyük ürünler var. beşik,yürüteç,ana kucağı kıyafetler var. hepsine ilan verdim.
pisicik_26 .!.: Baska urun varmi istanbuldayım kargo ücreti en az 6.5 tutar.en azindan bi kac urun alayim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... nasıl ürünler? chicco bakım ürünleri gibi mi? chicco hiç açılmamış bebek banyo sabunu var. bir de anne çantası var chicco nun canım ben elimde kalanları satıyorum ihtiyaçtan. büyük ürünler var. beşik,yürüteç,ana kucağı kıyafetler var. hepsine ilan verdim.
Z Zeynep28 maras Guru Kayıtlı Üye 18 Ocak 2009 2.507 19 358 8 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sonsy #4 sonsy .!.: nasıl ürünler? chicco bakım ürünleri gibi mi? chicco hiç açılmamış bebek banyo sabunu var. bir de anne çantası var chicco nun canım ben elimde kalanları satıyorum ihtiyaçtan. büyük ürünler var. beşik,yürüteç,ana kucağı kıyafetler var. hepsine ilan verdim. Genişletmek için tıkla... Tamam bakicam hepsine canim ihtiyacım olan bisey varsa yazarım Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sonsy .!.: nasıl ürünler? chicco bakım ürünleri gibi mi? chicco hiç açılmamış bebek banyo sabunu var. bir de anne çantası var chicco nun canım ben elimde kalanları satıyorum ihtiyaçtan. büyük ürünler var. beşik,yürüteç,ana kucağı kıyafetler var. hepsine ilan verdim. Genişletmek için tıkla... Tamam bakicam hepsine canim ihtiyacım olan bisey varsa yazarım Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sonsy Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2012 2.889 48 163 8 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sonsy #5 Çanta ve sabun ilan yok sen sorunca evde olduğu aklıma geldi yarın foto çeker buraya eklerim
Z Zeynep28 maras Guru Kayıtlı Üye 18 Ocak 2009 2.507 19 358 8 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sonsy #6 sonsy .!.: Çanta ve sabun ilan yok sen sorunca evde olduğu aklıma geldi yarın foto çeker buraya eklerim Genişletmek için tıkla... Sabun kullanmadim hic bebegime canta ihtiyacimda yok ama bi bakabilirim :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sonsy .!.: Çanta ve sabun ilan yok sen sorunca evde olduğu aklıma geldi yarın foto çeker buraya eklerim Genişletmek için tıkla... Sabun kullanmadim hic bebegime canta ihtiyacimda yok ama bi bakabilirim :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sonsy Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2012 2.889 48 163 8 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sonsy #7 pisicik_26 .!.: Sabun kullanmadim hic bebegime canta ihtiyacimda yok ama bi bakabilirim :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Tamam :) belki başkasına yarar ben yine de ekleyeyim
pisicik_26 .!.: Sabun kullanmadim hic bebegime canta ihtiyacimda yok ama bi bakabilirim :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Tamam :) belki başkasına yarar ben yine de ekleyeyim
sonsy Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2012 2.889 48 163 8 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sonsy #8 tırnak makası ayrıldı